Home HoroscopHoroscop dragoste Top 5 cele mai plictisitoare zodii în pat

Top 5 cele mai plictisitoare zodii în pat

autor Elena Yvette
965 vizualizari

Capitolul amor poate fi extrem de sensibil, cel puţin pentru bărbaţi, aşa că rareori doamnele şi domnişoarele îşi iau inima-n dinţi şi încearcă să poarte, delicat, o astfel de conversaţie cu partenerul de viaţă.

Top 5 cele mai plictisitoare zodii în pat

Din această cauza, astrele şi Planetele ne vin în ajutor şi ne arată de care bărbaţi ar trebui să ne ferim când vine vorba de acest aspect şi ce nu fac aceştia mai exact de au ajuns să fie cele mai plictisitoare zodii în pat.

1.    Berbec
Sunt pe primul loc în acest clasament din simplul motiv că sunt extrem de egoişti. Nu îi prea interesează ce se întâmplă cu partenerul după ce ei şi-au încheiat treburile. Pentru a face o relaţie să funcţioneze, au nevoie de o persoană asemenea lor, care să nu pună prea mare accent pe satisfacţia reciprocă. Lăsând la o parte acest aspect, unde sunt de-a dreptul singulari, nativii sunt persoane energice, vesele şi uneori chiar amuzante.

2.    Rac
Nativii acestei zodii sunt bărbaţi sensibili, care pun foarte mare accent pe familie, pe o relaţie închegată şi stabilă. Nu se dau în vânt după aventuri şi, din această cauză, nu vor avea prea multă experienţă în domeniu. Aceştia se găsesc în două mari tabere: cei care vor încerca din răsputeri să te mulţumească şi vor ajunge să fie plictisitori de-a binelea, şi cei care îşi doresc să domine în pat doar pentru a-şi urmări strict plăcerea lor fizică, uitând de a ta.

3.    Fecioară
Bărbatul Fecioară caută o femeie care să-i fie inferioară când vine vorba de fantezii şi ieşire din aria de confort. Este limitat în gândire şi nu va veni aproape niciodată cu fel de fel de jocuri ce au menirea de a pipera viaţa sexuală. Te va privi suspicios şi chiar va refuză temeinic, ajungând tot la clasicul sex, acolo unde îşi cunoaşte fiecare mişcare şi e sigur pe el. Nu cere prea multe, deoarece va pune sub semnul întrebării încrederea în tine.

4.    Capricorn
Poate Capricornii nu ar trebui să se încadreze în această categorie, deoarece performanţele sexuale le sunt lăudate, însă doar când acestea se întâmplă strict în scopul lor. Capricornul este acel nativ care toată viaţa își pune partea profesională şi ascensiunea pe locul întâi. Timpul este inamicul lui şi, din această cauză, nu-şi va petrece prea mult pentru a-şi satisface partenera. Dacă se întâmplă, e bine, dacă nu… la fel de bine!

5.    Peşti
De regulă, acest bărbat este ideal: romantic, atent, iubitor, exact ce găseşti mai rar în vremurile în care trăim. Însă, când vine vorba de sex şi implicare fizică, totul de la A la Z lasă de dorit. Dă senzaţia că nu se pricepe, că este stângaci şi are nevoie de o persoană puternică, dominatoare care să-i arate cu exactitate ce şi cum trebuie să facă. Poate fi distractiv la început, mai ales când îl vezi atât de sensibil, doar că pe măsură ce timpul trece, te poate enerva şi plictisi de-a dreptul…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies