Top 5 zodii care îşi vor găsi marea iubire la mare anul acesta

Share

Este sezonul distracţiei, al pielii bronzate, dar, mai ales, sezonul iubirii. Vara e anotimpul potrivit pentru a primi şi a dărui dragoste. Este sezonul potrivit pentru vacanţe de neuitat, iar litoralul este, cu siguranţă, una dintre cele mai frecventate destinaţii pentru relaxare, şi nu numai.

Mulţi dintre noi vor merge anul acesta la mare, dar unii vor fi mai norocoşi, căci odată cu valurile va veni şi marea iubire. Haideţi să vedem care sunt cele cinci zodii care îşi vor găsi marea iubire la mare anul acesta.

5. Racul este una dintre zodiile care se simt cel mai bine pe litoral. Dacă nu ai deja un partener cu care să mergi în vacanţă, să nu îţi faci griji. La malul mării, anul acesta, nu te aşteaptă doar răsărituri minunate şi multă distracţie, ci şi marea ta iubire. Atât timp cât eşti receptivă şi deschisă la nou, cât rămâi sociabilă şi dispusă să renunţi la prejudecăţi, ai toate şansele să îţi găseşti fericirea pe litoral. Nu fi timidă şi nu refuza invitaţiile la distracţie, mai ales acolo unde va fi prezentă multă lume.

4. Săgetătorul trebuie neapărat să îşi rezerve câteva zile pentru o vacanţă la mare anul acesta. Indiferent dacă decide să meargă pe litoralul românesc sau pe orice alte plaje din lume, Săgetătorul este predispus să se îndrăgostească iremediabil. Marea iubire îl așteaptă chiar după colt, sau mai bine zis, chiar pe prosopul vecin.

3. Pe locul trei în topul zodiilor care îşi vor găsi marea iubire la mare anul acesta se află Berbecul. Aşa cum se ştie, această zodie nu se dă niciodată în lături de la distracţie. Va fi sufletul petrecerii în multe dintre cluburile de pe litoral. Atât timp cât nu exagerează cu nimic, este foarte probabil să îşi găsească marea iubire la mare. Ideal ar fi să mai iasă şi în alte locuri mai puţin agitate, căci niciodată nu poţi să ştii de unde sare iepurele.

2. Scorpionul este o zodie destul de romantică din fire, care se va lăsa cucerită mult mai uşor într-o locaţie atât de ademenitoare cum este marea. Şansele să îşi găsească perechea, marea iubire a vieţii, sunt foarte mari. Cel mai bine ar fi să îşi facă bagajul cât mai repede, să lase în urmă grijile de la muncă şi să îşi deschidă sufletul. Se anunţă valuri imense de romantism şi de plăcere la malul mării anul acesta…

1. Zodia care nu trebuie să rateze nicidecum o vacanţă pe litoral anul acesta este zodia Fecioară. Deşi este foarte calculată şi practică din fire, Fecioara îşi va pierde puţin capul vara aceasta, dar nu din cauza soarelui puternic. Marea iubire aşteaptă cu braţele deschise şi nu va trebui să alergi tu după ea. Fie că stai pe plaja, în apă sau în cluburile de pe litoral, anul acesta nu ai cum să scapi. Astrele sunt de partea ta în totalitate şi iubirea te va lovi aşa cum valurile lovesc malul mării.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news