Zodiac Chinezesc

Zodiac Chinezesc - Yve.ro. Caracteristici zodii, ascendentul in zodiile chinezesti, compatibilitati zodii, previziuni astrologice pentru 2018 si 2019.

Anul câinelui de lemn în 2018

2018 va fi anul Câinelui de lemn iar cei născuți sub acest semn zodiacal chinezesc, pe parcursul acestui an, vor fi extrem de determinați și perseverenți, astfel reușind să realizeze tot ce își propun....

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc

Zodia Dragon este atrasă de seri grandioase, de petreceri cu invitați renumiți. Acești nativi s-au născut în anii 1976, 1988, 2000, 2012.

Zodia Porc din zodiacul chinezesc

Zodia Porc din zodiacul chinezesc este întruchiparea responsabilității și purității. Persoanele sub semnul Porcului doresc ca toți oamenii să le recunoască corectitudinea.

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc dă dovadă de o deosebită putere de a rezista în viață. Nimic nu îl doboară cu adevărat si il fac puternic.

Zodia Câine din zodiacul chinezesc

Zodia Caine din zodiacul chinezesc cuprinde acele persoane pline de viață de oferit. Câinele dorește afecțiune și oferă tot ceea ce are mai bun.

Zodia Șobolan din zodiacul chinezesc

Zodia Sobolanului ne surprinde prin creionarea unei persoane de treabă, o persoană sociabilă și amuzantă dar in viata personala este nervos.

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

Zodia Iepure scoate la iveală o persoană cu un caracter ce tinde spre armonie. Nativul din zodia Iepure dă dovadă de teamă in situații limită.

Cum se calculează zodiacul chinezesc?

Zodiacul chinezesc, cunoscut ca Sheng Xiao, se bazează pe un ciclu de doisprezece ani, în fiecare an făcându-se o analogie cu un animal.

Zodia Bou din zodiacul chinezesc

Zodia Bou din zodiacul chinezesc surprinde prin putere și prin stabilitate. Boul reușește să își mențină poziția indiferent de situație.

Zodiacul chinezesc săptămânal 7-13 Noiembrie

ȘobolanBuna dispoziție va fi „umbra” ta pe parcursul întregii săptămâni și nimic nu va reuși să o alunge din preajma ta. Dai dovadă de mult spor la locul de muncă, iar acasă pari a...

Cele mai noi stiri

error: Alert: Content is protected !!