Zodiac Chinezesc

Zodiac Chinezesc - Yve.ro. Caracteristici zodii, ascendentul in zodiile chinezesti, compatibilitati zodii, previziuni astrologice pentru 2019 si 2020. Afla care sunt previziunile specifice acestui zodiac chinezesc, previziuni care sunt realizate cu mare acuratete de catre astrologii specialisti. Urmarind acest zodiac chinezesc vei descoperi aspecte noi si diferite fata de ce ofera zodiacul european, cel despre care stie toata lumea. Descopera ce aduce in plus acest zodiac si te vei convinge de precizia cu care sunt tratate trasaturile personale si felul in care te porti in anumite conjuncturi. In acest zodiac chinezesc iti sunt oferite informatii detaliate despre evenimentele la care te poti astepta, de asemenea si cum te influenteaza energiile oferite de semnul zodiacal care iti corespunde. Acest zodiac iti serveste drept ghid, astfel incat sa iei cele mai bune decizii si sa te organizezi eficient pentru a iti atinge obiectivele si a te intelege minunat cu cei din familie, cu prietenii, dar si cu sefii, colaboratorii si cunostintele, precum si pentru a putea trece cu mai multa usurinta peste eventualele tensiuni sau momente mai putin placute care se ivesc in viata oricui la un moment dat. Descopera ce zodie esti in acest zodiac chinezesc si care sunt caracteristicile personalitatii pe care le ai conform astrologilor. Toate informatiile despre acest zodiac chinezesc iti stau la dispozitie in articolele din aceasta rubrica.

Zodiacul chinezesc 2019

Zodiacul chinezesc 2019: previziuni pentru horoscopul chinezesc 2019

Zodiacul chinezesc 2019 va pune accentul pe spiritualitate și stimă de sine. Se pare că toate semnele din acest zodiac vor avea parte de experiențe de viață, experiențe care le vor marca existența. Anul 2019...
Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc 2019

Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc 2019 – începe pe 5 februarie 2019

Anul Mistrețului în zodiacul chinezesc din 2019 va influența puternic toate semnele zodiacale și este foarte important să știm ce ne așteaptă începând cu data de 5 februarie 2019. Aceasta este ziua în care se...

Anul câinelui de lemn în 2018

2018 va fi anul Câinelui de lemn iar cei născuți sub acest semn zodiacal chinezesc, pe parcursul acestui an, vor fi extrem de determinați și perseverenți, astfel reușind să realizeze tot ce își propun....

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc

Zodia Dragon este atrasă de seri grandioase, de petreceri cu invitați renumiți. Acești nativi s-au născut în anii 1976, 1988, 2000, 2012.

Zodia Porc din zodiacul chinezesc

Zodia Porc din zodiacul chinezesc este întruchiparea responsabilității și purității. Persoanele sub semnul Porcului doresc ca toți oamenii să le recunoască corectitudinea.

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc dă dovadă de o deosebită putere de a rezista în viață. Nimic nu îl doboară cu adevărat si il fac puternic.

Zodia Câine din zodiacul chinezesc

Zodia Caine din zodiacul chinezesc cuprinde acele persoane pline de viață de oferit. Câinele dorește afecțiune și oferă tot ceea ce are mai bun.

Zodia Șobolan din zodiacul chinezesc

Zodia Sobolanului ne surprinde prin creionarea unei persoane de treabă, o persoană sociabilă și amuzantă dar in viata personala este nervos.

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

Zodia Iepure scoate la iveală o persoană cu un caracter ce tinde spre armonie. Nativul din zodia Iepure dă dovadă de teamă in situații limită.

Cum se calculează zodiacul chinezesc?

Zodiacul chinezesc, cunoscut ca Sheng Xiao, se bazează pe un ciclu de doisprezece ani, în fiecare an făcându-se o analogie cu un animal.
error: Alert: Content is protected !!