HomeMesaje si SMS-uri Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Mesaje de ,,La Multi Ani!” de Sfantul Nicolae

Sfântul Nicolae este unul dintre cei mai iubiți sfinți, atât pentru cei mari, cât mai ales pentru cei mici. Copiii așteaptă cu nerăbdare ca acest moș bun să le ofere cât mai multe cadouri, în funcție de cât de bine s-au comportat de-a lungul anului.

Această sărbătoare este marcată de multă fericire, iar cei care poartă acest nume sfânt ar trebui să primească cât mai multe mesaje de La mulți ani de Sfântul Nicolae, dat fiind faptul că își serbează onomastica în data de 6 decembrie.

Cei care poartă numele Sfântului Nicolae trebuie să fie bombardați de sute de mesaje de La mulți ani!, dat fiind faptul că aceștia poartă un nume atât de puternic, prin care se transmite bunătate și milostenie celor din jur.

Dacă ați rămas în pană de idei în ceea ce privește urările pentru cei care poartă numele Sfântului Nicolae, mai jos sunt pregătite unele dintre cele mai originale și frumoase mesaje de La mulți ani!.

Mesaje de La mulți ani! pentru Nicolae

Știm cu toții cât de puternic este Nicolae, bărbatul care dă dovadă de foarte multă putere atât fizică, cât și psihică. Astfel, ziua de 6 decembrie este perfectă pentru a-i ura tot ce este mai bun și mai frumos în lume și pentru a-l determina să îndeplinească cât mai multe acțiuni pline de milostenie, precum sfântul al cărui nume îl poartă!

 1. Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.La mulți ani, Nicolae!

 2. De ziua numelui tău, fie ca cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Nicolae!

 3. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite. La mulți ani!

 4. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Nicolae să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

 5. La mulți ani! Sper ca anul care te așteaptă în față să fie plin de aventuri minunate! Și sper ca această călătorie a anului care vine să te ducă în locuri extraordinare! La mulți ani, Nicolae!

 6. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani cu multă iubire, Nicolae!

 7. La mulți ani! Sfântul Nicolae să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alaturi de familie și cei dragi. În anul care vine, să ai puterea să-ți indeplinești toate visele și dorințele.

 8. Cu ocazia acestei zile de sărbătoare, vrem să îți urăm La mulți ani, Nicolae!. Îți dorim multa sănătate, armonie, noroc și voioșie!

 9. Ai onorat mereu Sfantul al carui nume îl porți, Nicolae, prin bunătatea și altruismul tău. La mulți ani de ziua onomasticii tale! Ești un model pentru toți!

 10. La mulți ani, Nicolae! Fie ca anii tăi să fie plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

 11. Îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.

 12. Îți doresc ca viața ta să-ți fie la fel de specială precum sentimentul de dragoste, frumoasă ca zambetul tău și calmă ca marea când nu bate vântul! La mulți ani fericiți și plini de sănătate!

Mesaje de La mulți ani pentru Nicoleta

Nicoleta este unul dintre cele mai frumoase nume de femei din România, dar și din străinătate. Acesta este serbat în data de 6 decembrie, avându-l ca sfânt protector pe Sfântul Nicolae. Este ocazia perfectă pentru a o felicita pe Nicoleta și pentru a-i ura cele mai frumoase lucruri care se pot întâmpla în această viață! Este o persoană deosebită, care merită cele mai frumoase mesaje de La mulți ani! de Sfântul Nicolae!

 1. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine, sănătate, fericire și foarte multă iubire. La mulți ani, Nicoleta!

 2. Îți doresc să ai parte de cele mai frumoase plaje și de briza mării! Și ca toate dorințele tale să devină realitate cât mai repede cu putință! La mulți ani cu sănătate, Nicoleta!

 3. Toate florile din lume ar trebui să fie pentru tine, Nicoleta! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tau la fel cum florile se bucură de lumina soarelui. La multi ani cu sănătate!

 4. La mulți ani fericiți! Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume. Fie ca familia și prietenii să aprecieze fiecare moment petrecut alături de o persoană atât de specială ca tine!

 5. Nu-ți doresc viața unui trandafir, căci e prea scurtă, nu-ți doresc nici viața unei stele căci e prea lungă. Îți doresc frumusețea unui trandafir și splendoarea unei stele. LA MULȚI ANI, NICOLETA!

 6. M-am gândit toată ziua la tine, tocmai pentru a nu uita să-ți transmit urări de ‚,La mulți ani!, cu ocazia acestei zile de sărbătoare. Sfântul Nicolae să te protejeze mereu!

 7. De Sfântul Nicolae, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani, Nicoleta! Sufletul tău te va ajuta ca tot ceea ce îți dorești, să se îndeplinească!

 8. Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. La mulți, mulți ani, Nicoleta!

 9. Îmi doresc ca sufletul tău frumos să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, Nicoleta!

 10. Fie ca sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată! De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. La mulți ani!

 11. Pentru cea mai importantă ființă pe care o cunosc, toate stelele de pe cer vor străluci azi. La multi ani, Nicoleta! Să ai parte de voioșie și fie ca toate supărările vieții să te ocolească mereu!

 12. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori! Ești o femeie deosebită, Nicoleta!

Mesaje amuzante de La mulți ani!

Fiecare dintre noi dorim să exprimăm cât mai multă originalitate printr-un mesaj pe care îl adresăm celor care își serbează ziua onomastică. Totuși, nu toată lumea posedă o creativitate ieșită din comun pentru a realiza mesaje de La mulți ani! de Sfântul Nicolae. Pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc să le transmită prietenilor o urare într-un mod puțin mai ieșit din comun, pentru ca un zâmbet până la urechi să își facă apariția pe fața lor, mai jos sunt prezentate cele mai amuzante și creative mesaje, potrivite pentru ziua de 6 decembrie, când se sărbătorește Sfântul Nicolae!

 1. Să trăieşti 100 de ani şi încă o viaţă, la mulţi ani de ziua ta şi să petrecem şi să bem până dimineaţă! Nicolae, cu tine mă simt cel mai bine!

 2. Ţi-aş ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teamă că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani de Sfântul Nicolae!

 3. E ziua ta și nu stiu cum să-mi stăpânesc nebunia, dar îți urez La mulți ani! și să trăiești câți kilometri de autostradă are România!

 4. La mulți ani! În viața ta să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până-n picioare cu IUBIRE și să fi SANATOS! Numai bine!

 5. La mulți ani! Să ai parte de o sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion! Cele bune să se adune!

 6. De onomastica ta îți doresc multă sănătate și la mulți ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!

 7. Oamenii îşi urează multe lucruri. Eu îţi urez doar două: niciodată şi întotdeauna. Niciodată trist şi întotdeauna fericit. La mulţi ani de Sfântul Nicolae!

 8. De ziua numelui tău, câteva cuvinte înţelepte îți ofer: zâmbeşte atâta vreme cât mai ai dinţi. La mulţi ani, Nicolae!

 9. Uită trecutul, nu îl poți schimba! Uită de viitor, nu îl poți precize! Uită de cadoul meu pentru tine, nu ți-am cumpărat unul! Îți pot ura, totuși, un sincer La mulți ani, Nicolae drag!

 • De Sfântul Nicolae, doresc să îți spun că ești cel mai inteligent bărbat pe care l-am cunoscut până în prezent. De unde știu? Pentru că de asta îți sunt soție. La mulți ani sănătoși, Nicolae al meu!

Mesaje de La mulți ani! pentru colegii de serviciu și șefi

Credem că fiecare are la locul de muncă un coleg sau o colegă care poartă numele acestui sfânt și pe care îl cheamă Nicolae sau Nicoleta. Sfântul Nicolae reprezintă o sărbătoare prin care numeroși oameni, indiferent de sex, își serbează ziua numelui. Nu trebui să uităm de onomastica acestora, deoarece trebuie să știe că persoanele care le înconjoară o bună parte a zilei le doresc tot binele din lume. Astfel, este o ocazie potrivită pentru a le ura sănătate, fericire și cât mai multe realizări în plan profesional!

 1. De ziua numelui tau, îți doresc să ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulți ani plini de succes!

 2. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi în dar un călduros La mulţi ani, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

 3. De ziua numelui tău, îți transmit cele mai calduroase urări și-ți reamintesc că poți să contezi mereu pe prietenia mea. Ești un camarad de nădejde și îți mulțumesc pentru momentele în care mi-ai demonstrat că alături de tine, pot forma o echipă imbatabilă! La mulți ani!

 4. De ziua numelui tău, îți doresc multă fericire și succes. Ești un coleg și un prieten minunat. Mă bucur că lucrăm împreună. Fie ca toate proiectele noastre să se bucure de aceeași reușită ca și celelalte!

 5. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Astăzi, tot ceea ce ți-ai propus, se va îndeplini datorită ambiției tale de a fi mereu în top! La mulți ani, Nicolae!

 6. Îți doresc ca această sărbătoare să-ți dechidă portalul unui viitor plin de împliniri frumoase. La multi ani pentru cel mai muncitor coleg de birou. Își doresc fericire și multe realizări frumoase!

 7. La multi ani prieten și coleg drag! Doresc să ai parte de tot ce ți-ai dorit, să nu duci lipsă nici de bani și nici de oameni dragi! La mulți ani!

 8. Îți doresc ca din această zi frumoasă și deosebită, în drumul vieții tale, mereu să îți răsară o floare, floarea să îți aducă fericire, bucurie și multă sănătate ție ți celor din jurul tău. La mulți ani pentru cel mai bun angajat al nostru!

 9. Ziua de azi este bine-venită să-ți realizeze visele tale cele mai mari. Să te bucuri de ceea ce ai obținut, să obții tot ce ți-ai dorit, să fii fericit și norocos, iar prietenii să-ți aducă numai încredere și zâmbete pe față! Mulțumesc pentru cea mai bună coordonare și pentru cel mai mare sprijin pe care mi l-ai acordat! La mulți ani cu sănătate și veselie!

 10. Fie ca zilele tale să fie pline de productivitate, nopțile pline de odihnă și anii tai plini de reușite frumoase. La mulți ani, plini de succes!

Mesaje de La mulți ani! pentru iubit și iubită

Fiecare persoană din jurul nostru este importantă, însă atunci când vine vorba de sufletul pereche, lucrurile stau diferit. De foarte multe ori, oameni nu își pot găsi cuvintele necesare pentru a transmite cu exactitate toate sentimentele pe care le au pentru jumătatea lor. Acest lucru se întâmplă și în cazul zilelor onomastice, când multe persoane, indiferent dacă joacă rolul de iubit sau de iubită, au nevoie de ajutor pentru a transmite numeroase sentimente prin intermediul unor cuvinte aparent banale. Pentru cei care au nevoie de ajutor în a găsi combinația perfectă de mesaje de La mulți ani! de Sfântul Nicolae, mai jos sunt prezentate cele mai romantice urări pentru ziua onomastică a persoanei dragi:

 1. În această zi specială, vreau să-ți spun cât de recunoscatoare îți sunt pentru toată dragostea, grija și suportul pe care mi le-ai arătat de-a lungul vietii. La multi ani de ziua numelui, dragul meu Nicolae! Îți doresc ca azi să fii cea mai fericită persoană de pe Pămant. Te iubesc!

 2. Pe portativul vieții, cele mai frumoase note sunt cele care se cântă în doi. La mulți ani de ziua numelui tău, Nicoleta!. Te iubesc și îmi doresc ca de-a lungul timpului, ziua onomasticii să o petreci mereu cu mine!

 3. Fie ca această zi specială să-ți aducă bucurie nemarginită și nenumărate amintiri prețioase alături de mine, iubitul tău! Să te bucuri de viață și de tot ceea ce îți va oferi ea, bun sau rău! La mulți ani cu sănătate, Nicoleta!

 4. Îți multumesc că îmi luminezi viața cu prezența ta, în fiecare zi! La mulți ani, draga mea Nicoleta! Să ai parte de o viață plină de armonie, sănătate, fericire și fiecare clipă să fie inundată de toată dragostea pe care ți-o port! Te iubesc și îmi doresc să îți fiu alături în fiecare an de acum încolo!

 5. De Sfântul Nicolae, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special! La mulți ani, scumpa mea!

 6. Ești în gândul meu mereu și pentru că astăzi este o zi specială, îți urez un sincer La mulți ani!. Să fii alături de mine mereu, și la bine, și la greu, iar viața să ne aștearnă cel mai frumos drum pe care să pornim împreună, amândoi, ținându-ne de mână!

 7. Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Nicolae, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de iubirea ta sinceră și necondiționată. Ești cel mai bun om din toată lumea, iar în această zi de sărbătoare, îți doresc tot ceea ce este mai bun, sufletul tău să înoate în fericire, iar zâmbetul să nu îți dispară de pe buze nici măcar un moment! Te iubesc necondiționat!

 8. La mulți ani, iubire! Vreau să te văd sănătos, voios și fericit alături de mine! Fie ca Sfântul Nicolae să îți ofere mult curaj și noroc în toate, și să ți se deschidă orice cale de success. Să ai parte de prieteni adevărați la care să poți cere ajutor la bine și la greu! Te îmbrățișez și îmi doresc să ai parte de o onomastică frumoasă!

 9.  Iubitul și dragul meu bărbat! Fie ca această zi să-ți dea zâmbete și râsete vesele, tandrețe și emoții strălucitoare, căldură și bunătate! Astăzi este ziua ta – ziua în care Sfântul Nicolae te va proteja și te va ajuta să iei cele mai bune decizii în viață!

 10. Jumătatea mea, ce aș putea să îți urez? Să ai suficientă putere și inspirație ca să ai o viață fericită. Fie ca dorințele întotdeauna să coincidă cu posibilitățile, iar fiece zi să joace un rol important în viața ta. La mulți ani de Sfântul Nicolae!

În concluzie, mesajele de La mulți ani! pentru Sfântul Nicolae pot îmbrăca diferite forme, în funcție de preferințele fiecărei persoane. Indiferent că veți opta pentru o urare amuzantă, romantică sau care să emane foarte multă stare de bine, va fi bine – venită pentru cel al cărei zi onomastică este serbată în 6 decembrie!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed