HomeMesaje si SMS-uri Mesaje de Sfântul Nicolae – 50 de mesaje și SMS-uri de Moș Nicolae

Mesaje de Sfântul Nicolae – 50 de mesaje și SMS-uri de Moș Nicolae

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Mesaje-de-Sfantul-Nicolae.jpg

Mesaje de Sfântul Nicolae deosebite pentru La mulți ani! SMS-uri și mesaje de Sfântul Nicolae cu urări de La mulți ani! Aceste mesaje de Sfântul Nicolae vor aduce mai mult ca sigur zâmbetul pe chipul celor dragi, știind că cineva s-a gândit la ei și îi apreciază. Următoarele mesaje de Sfântul Nicolae cuprind cele mai sincere urări pe care le puteți face.

Se apropie momentul în care trebuie să îl întâmpinăm pe Moș Nicolae și să împărțim pace, iubire și fericire celor apropiați.Multe persoane preferă să trimită mesaje de Sfântul Nicolae în seara de 5 noiembrie și în ziua de 6 decembrie, zi în care este prăznuit acest sfânt atât de popular și îndrăgit în Biserica Ortodoxă. Printre creștini, acesta mai este considerat și drept cel mai cunoscut sfânt. Peste 800,000 de români își serbează ziua numelui cu această ocazie.

Sfântul Ierarh Nicolae din Mira s-a născut în localitatea Patara Lichiei, în jurul anului 280, și a decedat în anul 345, în localitatea Mira, care astăzi se numește Kocademre și este situată pe teritoriul Turciei. Sfântul Nicolae este considerat în mod special păzitorul copiilor mici și ocrotitorul călătorilor, comercianților, al mireselor și fetelor necăsătorite, dar și al persoanelor care sunt victime ale nedreptăților.

Dacă te-ai aflat în căutarea unor mesaje de Sfântul Nicolae superbe și pline de sinceritate, ai ajuns în locul potrivit. Prin intermediul acestor mesaje de Sfântul Nicolae pe care le-am adunat în acest articol îți vei putea exprima urările și gândurile de bine față de persoanele care poartă numele acestui sfânt important. Oricine va citi aceste mesaje de Sfântul Nicolae se va simți impresionat de urări, iar gestul persoanei respective de a le trimite va ajunge la sufletul destinatarilor.

Este bine să trimiți mesaje de Sfântul Nicolae pentru a le arăta celor care poartă numele de Nicolae, Nicoleta și derivatele acestora (cum sunt, de exemplu: Nicole, Niculina, Nicolina, Niculiţa, Niculăiţa, Nicolăiţa, Niculae, Nicuşor, Niculai, Neculai, Niculăiţă, Nicolăiţă, Nicolas, Nicholas), că nu ai uitat de ziua lor onomastică. În acest sens, ți-am pregătit 50 de mesaje de Sfântul Nicolae care să te inspire să transmiți cele mai frumoase urări. Întrucât aceste mesaje de Sfântul Nicolae conțin urări pline de căldură sufletească, vor fi extrem de apreciate:

 1. Indiferent de ce cadouri are pregătite Moș Nicolae pentru tine, eu țin să îți transmit cele mai călduroase gânduri și îmbrățișări nenumărate. Sărbători fericite!
 2. De Sfântul Nicolae îți doresc ca Moș Nicolae să fie darnic cu tine și să ai parte de cele mai frumoase momente alături de cei dragi!
 3. Sper că ai fost cuminte anul acesta, căci Moș Nicolae se pregătește să vină spre tine încărcat cu daruri care mai de care. Să ai parte de o zi superbă!
 4. Cu ocazia Sfântului Nicolae lasă o parte din dorințele tale pe baza acestuia, pentru ca mai apoi Moș Crăciun să se ocupe de restul. Sărbători binecuvântate!
 5. Moș Nicolae este pe drum și încă nu știe dacă să îți dăruiască o nuielușă sau un sac de dulciuri. Sper să îmi asculte sfatul și să îți facă o surpriză plăcută. Sărbători fericite!
 6. Lustruiește-ți încălțările și pregătește-te să îl întâmpini pe Moș Nicolae! Acesta se anunță a fi mai darnic ca niciodată și e gata să te facă să fii mai aproape de visurile tale!
 7. Fie ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie ca un nou început pentru tine, unul care să îți aducă mai multă împlinire, fericire și clipe unice alături de cei dragi!
 8. Lasă-te purtat de spiritului sărbătorii de Sfântul Nicolae! Învață să dăruiești, să ierți și să iubești! Sărbători fericite!
 9. Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae îți urez ca toate dorințele tale să devină realitate și să ai parte de viața pe care îți dorești să o trăiești!
 10. Îți doresc ca această perioadă magică să îți aducă în suflet multă căldură și bucurie, iar pe chip să te înzestreze cu un zâmbet larg!
 11. De Sfântul Nicolae îți doresc ca Moșul ce poartă același nume să îți lase multe cadouri în ghetuțe și să îți aducă multă căldură în locuință și în suflet!
 12. Chiar dacă anul acesta nu ai fost prea cuminte, îți doresc ca nuielușele primite de la Moș Nicolae să fie doar din ciocolată. Sărbători fericite!
 13. De Sfântul Nicolae, îți urez să ai parte de momente unice alături de cei dragi și să împărtășești cu ei magia acestei sărbători. Bucuria să vă intre în suflet și în casă!
 14. Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc să fii mereu iubit și împlinit pe toate planurile, iar toate dorințele tale să fie cu un pas mai aproape de realizare odată cu această zi.
 15. Fie ca Sfântul Nicolae să te ocrotească și să îți călăuzească mereu pașii pe drumul tău spre succes. Sărbători magice!
 16. În această zi specială, de Sfântul Nicolae, țin să îți urez un călduros „La mulți ani” și fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească!
 17. Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte doar de pace și armonie, iar persoanele importante din viața ta să îți fie alături!
 18. Mai este puțin și Moș Nicolae îți va intra în casă, așa că adună-ți apropiații și împărtăși-ți împreună spiritul acestei minunate sărbători!
 19. De ziua numelui îmi doresc ca toate dorințele tale să devină realitate și zâmbetul să nu îți dispară niciodată de pe chip. La mulți ani!
 20. Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc să ai parte doar de zile senine, iar lacrimile care îți vor curge pe obraz să fie doar de fericire. La mulți ani!
 21. De Sfântul Nicolae tot ce îți pot dori este să ai parte de tot ceea ce este mai bun și mai pur din ceea ce viața are de oferit, iar fiecare obstacol pe care îl întâmpini să te facă mai puternic.
 22. Fie ca această zi specială să îl facă pe Moș Nicolae mai generos și mai bun decât anul trecut cu tine, iar persoanele dragi să îți fie alături necondiționat!
 23. Fie ca Sfântul Nicolae, care te are sub pază, să îți călăuzească pașii și să te ducă pe drumul pe care dorești să îl urmezi!
 24. Sper ca ziua de Sfântul Nicolae să îți aducă multă ambiție și motivație, astfel încât visurile tale să prindă încet-încet contur. La mulți ani!
 1. Nu știu ce are pregătit Moș Nicolae pentru tine, însă eu țin să îți transmit cele mai călduroase urări, iar norocul să te însoțească la orice pas!
 2. Îți doresc ca Sfântul Nicolae să te cuprindă cu magia sa și să te învăluie în spiritul minunat al acestei sărbători sfinte. Sărbători fericite!
 3. Îți urez ca Sfântul Nicolae să îți pună în ghetuțe darul iubirii, păcii și fericirii. Bucură-te de această sfântă sărbătoare alături de cei dragi!
 4. Îți doresc atât ție, cât și familiei tale, să aveți parte de un Sfânt Nicolae cât mai fericit, plin de pace și iubire. Fie ca această zi specială să vă aducă tot ceea ce v-ați dorit!
 5. Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte de o viață lipsită de griji și un viitor frumos. Sărbători luminate!
 6. Fie ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să îți aducă tot ce e mai bun în această viață și să îți umple sufletul de căldură și fericire!
 7. Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să te bucuri alături de familia ta de tot ceea ce presupune această sărbătoare sfântă. Sărbători fericite!
 8. De Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte de un an cât mai prosper, să excelezi în tot ceea ce ți-ai propus și să fii fericit!
 9. Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae îți doresc să ai parte de multă sănătate, noroc, iubire și să fii mereu pozitiv, indiferent de obstacolele care ți se ivesc în cale. La mulți ani!
 10. Fie ca Sfântul Nicolae, care te are sub pază, să îți lumineze pașii, să te facă mai puternic și să te țină aproape de familia ta. La mulți ani!
 11. De ziua numelui îți urez ca cele mai frumoase dorințe ale tale să se realizeze și să te împlinească. La mulți ani fericiți!
 12. Îți doresc ca Sfântul Nicolae să îți aducă tot ce îți dorești, tot ce îți folosește și îți lipsește și multă, multă căldură în suflet!
 13. De Sfântul Nicolae, îți doresc să te încarci cu optimism și cu ambiție, astfel încât porțile unui viitor mai strălucit să se deschidă larg în fața ta!
 14. Moș Nicolae este mai aproape decât crezi și are multe daruri pentru tine, așa că sper că ți-ai lustruit încălțările!
 15. Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc o zi senină, un an prosper, un veac de fericire și iubire și o viață lipsită de griji!
 16. Fie ca cele mai frumoase daruri și cele mai călduroase urări să se găsească în această seară în ghetuțele tale! Sper că te-ai pregătit așa cum se cuvine!
 17. De Sfântul Nicolae îți doresc ca spiritul acestei sărbători sfinte să îți cuprindă întreaga familie și să creați împreună cele mai speciale și mai memorabile momente!
 18. Fie ca razele soarelui să îți mângâie sufletul și să îți lumineze drumul spre succes! La mulți ani de Sfântul Nicolae!
 19. De Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte doar de zâmbete în jurul tău, care să te încarce cu energie pozitivă și optimism!
 20. Îți doresc să nu îți pierzi niciodată sufletul de copil și să nu uiți să visezi din când în când. Sfântul Nicolae să te aibă în pază!
 21. La mulți ani! Să te bucuri mereu de ceea ce are să îți ofere viața și să realizezi tot ceea ce ți-ai propus!
 22. Fie ca fiecare fulg de zăpadă care se așterne pe pământ să te facă să fii mai aproape cu un pas de visurile tale! Să ai parte de tot ce îți dorești și sărbători binecuvântate!
 23. Îți doresc ca această sărbătoare să îți facă sufletul să vibreze de fericire și speranță, iar persoanele dragi să îți fie întotdeauna alături!
 24. Aceasta este o zi specială pentru o persoană la fel de specială. Îți urez un sincer „La mulți ani!” și ca toate dorințele tale să devină realitate odată cu sărbătoarea Sfântului Nicolae!
 25. Îți doresc ca Moș Nicolae să își facă magia și să îți umple ghetuțele cu cele mai frumoase daruri, pentru că meriți!
 26. Nu am idee ce are pregătit Moș Nicolae pentru tine, însă vreau să mă asigur că primești cele mai sincere urări din partea mea, alături de o îmbrățișare caldă. Sărbători fericite!

Sperăm că aceste mesaje de Sfântul Nicolae prezentate mai sus îți sunt de folos și le-ai ales deja pe cele mai potrivite pentru a le trimite celor dragi din viața ta. Cu siguranță vor aprecia gestul tău și vor fi impresionați de aceste mesaje de Sfântul Nicolae…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed