HomeMesaje si SMS-uri Mesaje frumoase de dragoste

Mesaje frumoase de dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Mesaje-frumoase-de-dragoste.jpg
  • Mesaje frumoase de dragoste pentru el si pentru ea.
  • Mesaje frumoase de dragoste si declaratii care pot fi trimise prin SMS si Whatsapp.
  • Cele mai frumoase mesaje frumoase de dragoste pentru sot si sotie.

Ce este dragostea? Dragostea este un cuvant foarte special si cu foarte mare inteles pentru fiecare fiinta in parte. Fiecare persoana are gandurile ei despre dragoste si cum ar face aceasta drumul mai sigur si mai neted, catre Regatul Fericirii Eterne. Fara aceste idei preconcepute, oamenii s-ar purta orbeste in cautarea luminii si ar avea o mie de obstacole in cale.

Ce este dragostea? Stiu ca aceasta intrebare se gaseste in mintile tuturor din lume, deoarece stiu ca este si in a mea. Daca nu este inca merita sa fie descoperita, in adancul inimii tale? Ce crezi despre dragoste? De exemplu, pentru mine, dragostea este un diamant nepretuit, deoarece acesta are sute de reflexii, iar fiecare reprezinta un alt inteles al iubirii, iar mesajele de dragoste transmit cate una dintre reflexii, pentru ca nu toata lumea are puterea de a le vedea pe toate si din toate unghiurile.

Te iubesc

“Vreau ca sa ramai, la fel cum si eu ti-am promis ca o sa raman. Ma rog in fiecare seara pentru asta, pentru ca tu sa rezisti si sa ne faci iubirea mai puternica, asa cum si eu ma rog sa raman alaturi de tine pe acest drum frumos si promit sa nu ma abat de la el nici cu gandul.”

Buna dimineata, mesaje de noapte buna, imi lipsesti

“Fara tine sunt ca un padurar singur, fara tine e ca si cum as dormi sub cerul liber, fara tine este mai mult decat periculos pentru mine, deoarece fara tine numai pentru mine si langa mine ma simt ca un strain si nu mai stiu de cine apartin.”

Bucurie

“Uitandu-ma in urma, la alegerile mele, ma bucur ca tu ai fost una dintre ele, sunt recunoscatoare Cerului ca imi voi petrece viitorul alaturi de tine, deoarece nimic nu se compara cu un angajament facut in fata ta, in fata familiei si a lui Dumnezeu. Tu esti totul pentru mine, esti jumatatea mea mai buna, esti iubitul meu si te iubesc.”

Romantic

“Decizia mea de a te iubi pe tine si doar pe tine este sigura si nu are cale de intoarcere. In relatia noastra, eu voi fi capitalul si iti promit ca voi fi unul dintre cei mai buni, deoarece te iubesc pe tine, asa cum esti tu, fara nici o schimbare, esti dulce cu mine si mereu imi esti alaturi, chiar daca eu nu te chem si te iubesc in alte mii de feluri pe care mintea mea nici nu le gandeste indeajuns.”

Distanta

“Chiar daca cerul ar avea un curcubeu cu mai putine culori, tot ar fi frumos, chiar daca distanta pana la soare este extraordinar de mare, el tot ne zambeste si ne incalzeste zilnic si chiar daca eu sunt departe, fizic, de tine, in fiecare zi, cat voi trai, imi vei fi in suflet si te voi iubi mai mult decat orice…”

Siguranta

“Te iubesc si in mod sigur nu pot sa-ti explic de ce. Iubirea noastra, eu traiesc pentru ea, pentru a o construi si consolida. Esti in toata mintea si inima mea si nu pot nega, asa ca iti promit ca iti voi fi credincios si nu voi revoca vreodata acest juramant. Crede-ma pe cuvant!”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed