Home RETETEAperitive Aperitive din castraveți cu cremă de brânză

Aperitive din castraveți cu cremă de brânză

autor Elena Yvette
711 vizualizari

Aperitivele din castraveți cu cremă de brânză reprezintă o alegere excelentă pentru ocaziile festive, când doriți să faceți o impresie plăcută invitaților.

Aperitive din castraveți cu cremă de brânză

Aperitivele din castraveți cu cremă de brânză vor fi gata în circa 15 minute, dar vor fi ținute la frigider câteva ore înainte de servire. Vă prezentăm cum puteți prepara circa 24 de bucăți.

Ingrediente pentru aperitive din castraveți cu cremă de brânză:

  • 2 castraveți mari
  • 100 g cremă de brânză ținută la temperatura camerei
  • 12 roșii cherry
  • 3 lingurițe de sos Ranch
  • 1 linguriță de maioneză
  • ¼ praf de usturoi sărat
  • 1 linguriță de mărar proaspăt sau congelat
  • piper negru măcinat

Mod de preparare pentru aperitive din castraveți cu cremă de brânză:

  • Curățați de coajă castraveții, apoi îi tăiați în felii cu o grosime de circa 1,7 cm fiecare.
  • Eliminați puțin din mijlocul feliilor de castravete.
  • Amestecați într-un bol crema de brânză, maioneza și sosul Ranch, apoi le amestecați bine, până obțineți o consistență fină.
  • Adăugați mărarul, praful de usturoi sărat și amestecați din nou, să se omogenizeze.
  • Feliile de castravete trebuie să fie uscate înainte de a fi umplute, așadar, dacă este necesar, tamponați-le cu un șervețel.
  • Puneți amestecul cu cremă de brânză într-o pungă găurită la un colț sau într-o seringă de bucătărie și, folosind o formă de stea pentru decor, adăugați în mijlocul fiecărei felii de castravete o cantitate mică, echivalentă cu circa ¾ din cat ar intra într-o linguriță.
  • Tăiați roșiile cherry pe jumătate și adăugați câte una pe fiecare felie de castravete care a fost umplută.
  • Presărați piper negru deasupra aperitivelor…
  • Introduceți aperitivele la frigider, cu câteva ore înainte de a fi servite.

Poftă bună!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies