Aperitive

Retete de aperitive calde sau aperitive reci speciale pentru mese festive. Aperitive deosebite pentru Craciun, Pasti si nunti.

Ciuperci cu parmezan

Ciupercile cu parmezan reprezintă o rețetă de aperitive crocante, sănătoase și savuroase, destinate oricărei ocazii.Ciupercile cu parmezan pot fi consumate împreună cu un sos preferat, cu maioneză, dressing sau pastă cremoasă, în funcție de...

Zacusca din vinete cu usturoi

Zacusca din vinete cu usturoi este o reteta sanatoasa, usor de facut, pe care o vor adora cei care prefera sa manance aromat si condimentat.Zacusca din vinete cu usturoi poate fi servita atat pe...

Paine crestata cu cascaval

Paine crestata cu cascaval este o reteta vegetariana care imbina perfect gustul savuros de cascaval topit cu cel proaspat de ceapa verde.Painea crestata cu cascaval, atat de simpla si gustoasa, poate fi servita ca...

Salata traditionala din oua

Salata traditionala din oua este o reteta clasica, bogata in proteine, pe care o puteti pregati extrem de usor pentru masa de pranz sau cina, dar pe care o puteti servi si ca aperitiv.Salata...

Roșii umplute cu quinoa și brânză de vaci

Roșiile umplute cu quinoa și brânză de vaci reprezintă o rețetă sănătoasă. Acestea se prepară ușor și au un aspect festiv, dar și gust delicios.Roșiile umplute cu quinoa și brânză de vaci se pot consuma ca...

Pachetele cu legume, creveti si carne

Pachetelele de primavara reprezinta gustarea ideala oricarei zi in care vrei sa aduci zambetele pe chipurile copiilor si ale prietenilor.

Oua umplute cu avocado si smantana

Oua umplute cu avocado si smantana este o reteta usoara de aperitiv delicios, adecvat cu precadere momentelor festive.Ouale umplute cu avocado si smantana pot fi decorate cu felii de ridichii, lamai, masline, marar, frunze...

Briose cu sunculita si cascaval

Briose cu sunculita si cascaval reprezinta o reteta rapida, usoara, ideala pentru o gustare practica intre mese sau pentru un mic dejun savuros.

Hummus cu anghinare

Hummus-ul cu anghinare este o rețetă simplă, care se prepară ușor și rapid, fiind gata în circa zece minute.Hummus-ul cu anghinare se poate consuma în diverse variante, de exemplu, întins pe pâine sau...
error: Alert: Content is protected !!