Ciabatta cu carne de pui aromata reprezinta o mancare consistenta, aromata si plina de savoare, ideala atat mesei de pranz, cat si cinei.
Ciabatta cu carne de pui aromata este o mancare ce se prepara usor si se potriveste oricarei ocazii, fie ca este vorba despre momentele petrecute impreuna cu familia, fie cu prietenii.Ingrediente pentru ciabatta cu carne de pui aromata:
- 4 piepturi de pui
- 1 paine ciabatta
- 4 linguri de maioneza
- 8 frunze de salata
- 1 capatana de usturoi
- 1 lamaie stoarsa
- ulei de masline
- boia
Mod de preparare pentru ciabatta cu carne de pui aromata:
- Ciabatta cu carne de pui aromata se prepara in timp util si este o reteta ideala oricarui pranz sau oricarei cine.Se vor taia piepturile de pui pe orizontala si se va impacheta fiecare bucatica de piept de pui in folie de aluminiu, dupa care se vor bate cu sucitorul pana capata o grosime de un centimentru.
- Dupa acesta, se va stoarce lamaia peste carnea de pui si se va presara boiaua, dupa care se va asezona cu sare, piper si ulei de masline.
- Carnea de pui se va pune pe un gratar timp de patru minute pe fiecare parte, pana cand devine rumena.
- Ulterior, se va taia ciabatta pe orizontala si se va pune si ea pe gratar pret de un minut.
- Se va combina usturoiul cu maioneza, iar amestecul se va pune pe partea taiata a celor doua felii de ciabatta, dupa care se vor aseza deasupra salata si bucatile de pui…
Pofta buna!
Citește și: Piepturi de pui umplute