Reteta thailandeza de pui cu cocos este o varianta noua de pui pane.
Reteta thailandeza de pui cu cocos reprezinta o reteta bogata in legume, foarte sanatoasa.
Ingrediente pentru reteta thailandeza de pui cu cocos:
- 1 dovleac pentru placinta, taiat in cuburi
- 1 vanata mai mare, taiata in cuburi
- 4 piepturi de pui, fara piele
- 300 grame de rosii cherry
- 1 ou
- 4 linguri pesmet
- 3 linguri fulgi cocos
- 1 lingura ulei de rapita
- 2 linguri pasta de rosii
- lime
- coriandru
Mod de preparare pentru reteta thailandeza de pui cu cocos:
- Reteta thailandeza de pui cu cocos se prepara in aproximativ o ora. Se vor da cuburile de dovleac si cele de vanata prin ulei si se vor aseza sub forma unui strat. Se vor da la cuptor timp de 30 de minute.
- Se vor amesteca fulgii de cocos cu pesmetul si cu un varf de sare pentru a trece piepturile de pui prin acest amestec dupa ce au fost date prin ou.
- Se adauga rosiile si pasta de curry si se amesteca bine , după informațiile furnizate de littlesunnykitchen.com. Se vor pune bucatile de pui deasupra si se va da totul la cuptor pentru inca 25 de minute.
- Se presara coriandru si se serveste cu felii de lime…
Pofta buna!
Citește și: Piepturi de pui cu ghimbir in stil marocan