Home Gem din capsuni si zmeura

Gem din capsuni si zmeura

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Gem-din-capsune-si-zmeura.jpg

Gemul din capsuni si zmeura preparat natural are o savoare exceptionala, intrucat combina cu succes gustul acestor doua tipuri de fructe delicioase.

Gem din capsune si zmeura

Gemul din capsuni si zmeura se prepara usor, in stil traditional si il puteti consuma fie simplu, fie asociat cu o varietate de prajituri sau preparate dulci.Ingrediente pentru gem din capsuni si zmeura:

  • 500 g capsuni medii, proaspete
  • 500 g zmeura proaspata
  • 500 g zahar

Mod de preparare pentru gem din capsuni si zmeura:

  • Alegeti zmeura si capsuni de calitate, proaspete si aromate, de culoare rosu aprins, pe care le spalati bine si le inlaturati coditele.
  • Treceti toate fructele curatate printr-o masina de tocat (sau blender ori robot de bucatarie, in functie de ce aveti), pana se transforma in pasta.
  • Puneti pasta respective intr-o cratita, fara zahar, si o lasati la fiert la foc mic pana se evapora zeama.
  • Adaugati zaharul si fierbeti in continuare timp de 30 de minute.
  • Dupa aceea, puneti gemul in borcane incalzite, cu capacele bine fixate si sterilizate, ca sa se creeze vid…

Pofta buna!

Citește și: Dulceata clasica de cirese amare

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies