Rulouri din carne de pui cu Gorgonzola

Rulouri de carne de pui cu gorgonzola reprezinta o reteta culinara deosebita ce se poate pregati pentru cina luata impreuna cu familia, rezultatul fiind unul delicios si savuros.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Rulouri-din-carne-de-pui-cu-Gorgonzola.jpg

Rulourile din carne de pui cu Gorgonzola reprezinta o reteta culinara deosebita, inspirata din bucataria internationala.

Rulouri din carne de pui cu Gorgonzola

Rulourile din carne de pui cu Gorgonzola se pot pregati pentru cina luata impreuna cu familia sau prietenii, rezultatul fiind unul extrem de savuros. Puteti servi aceste rulouri simple sau alaturi de pastai de fasole sau mazare fierte. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru sase portii potrivit theguardian.com.

Ingrediente pentru rulouri din carne de pui cu Gorgonzola:

  • 6 piepturi de pui fara piele
  • 1 cana de branza Gorgonzola maruntita
  • ½:
    • Aplatizati piepturile de pui (ca la snitele).
    • Intr-un bol amestecati branza Gorgonzola maruntita si merisoarele uscate, apoi luati cu lingura echivalentul a un sfert de cana si puneti acel amestec in mijlocul fiecarui piept de pui, apoi il rulati si prindeti cu cate o scobitoare.
    • Puneti intr-un blender sau robot de bucatarie nucile tocate, patrunjelul tocat, apoi le maruntiti bine si le transferati intr-un bol unde adaugati pesmetul, sarea si piperul.
    • Intr-un alt bol, amestecati ouale batute si mustarul Dijon.
    • Intr-un bol diferit, puneti faina.
    • Treceti rulourile umplute prin faina, apoi prin amestecul cu ou, iar dupa aceea, prin cel cu nuci.
    • Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rulourile cu locul prins in jos si le introduceti pentru 35-40 de minute la cuptorul preincalzit, dupa care scoateti tava si eliminati scobitorile…

    Pofta buna!

    Citește și: Tarta cu ficat de pui

    Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *