Home RelatiiDRAGOSTE Cele mai vizionate filme in 2015

Cele mai vizionate filme in 2015

autor Elena Yvette
328 vizualizari

Chiar daca sunt filme de actiune, comedie, romantice sau de actiune, aceste filme sunt trecute in revista de multi dintre noi. Poate nu suntem cinefili innascuti, dar e imposibil ca nici macar unul sa nu-ti fi ramas imprimat in minte sau inima. 

Cele mai vizionate filme in 2015

Ne-am gandit sa va simplificam munca si timpul alocat cautarilor si am intocmit o lista, in cele ce urmeaza, cu unele dintre cele mai vizionate filme din 2015.

„Furious 7” 

Cu siguranta, a fost unul dintre cele mai anticipate filme ale anului trecut,  in ceea ce priveste popularitatea, din cauza decesului tragic al lui Paul Walker. Vin Diesel ar putea fi simbolul francizei americane „Fast and Furious” in ceea ce priveste construirea masinilor, insa Walker era motorul care o ducea peste cele mai inalte culmi. Acum, „Furious 7” este considerat un tribut final, adus marelui star.

„Fifty Shades of Grey” 

Povestea se petrece in jurul unei studente la jurnalism, Anastasia, care, nevoita fiind sa-i ia un interviu celui mai ravnit burlac, se indragosteste iremediabil de acesta. Christian Grey este misterios inca de la primele schimbari de replici insa asta nu o impiedica sa-si doreasca sa-i afle toate dedesubturile, si asa incepe o relatie cu erotism, secrete, dar si iubire.

„The Wedding Ringer” 

Este, cu siguranta, una dintre cele mai bune comedii ale acestui an. Doug, personajul principal, este cat pe ce sa se casatoreasca insa acesta nu are foarte multi prieteni si nu are pe cine sa numeasca drept cavalerul sau de onoare. Asa ca apeleaza la o companie care se ocupa cu asta si isi alege cavalerul dorit, cu toate ca planul lui in mod clar nu s-a potrivit cu ce avea sa se intample.

„The Avengers: Age of Ultron”

Iron Man, din cauza ca a ajuns la varsta la care doreste sa se retraga din aceasta breasla, lucreaza la crearea lui Ultron, cel mai destept robot existent. Scopul crearii lui ar fi fost evaluarea pericolelor eminente, precum si preluarea controlului asupra robotilor lui Stark, dar scopul lui individualist este de a declara razboi impotriva speciei umane.

„Get Hard”

Actiunea incepe in momentul in care miliardarul James este nevoit sa-si ispaseasca pedeapsa pentru frauda, tocmai la inchisoarea San Quentin. Fiind sigur ca 30 zile nu ii vor fi de ajuns pentru a-si pune viata in ordine, il angajeaza pe Darnell pentru a-l pregati si a-i spune tot ceea ce-i trebuie pentru viata de dupa gratii.

„Paul Blart: Mall Cop 2”

Ultimul din aceasta lista cu cele mai vizionate filme din 2015 este acela in care, agentul Paul Blart, s-a saturat de viata simpla si in anonimat si este pregatit sa faca orice pentru a trece la urmatoarea etapa din viata lui, reprezentata de un job in Las Vegas. Este, in cele din urma, angajat la un cazinou de 5 stele insa are parte de urmarirea vietii lui, cand o banda de jefuitori au comis infractiunea exact pe tura lui.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies