HomeRelatiiDRAGOSTE Filme noi de dragoste in 2015

Filme noi de dragoste in 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Filme-noi-de-dragoste-in-2015.jpg

Acest an, promite sa fie un an mare, atat pentru povestile de dragoste noi, fresh dar si pentru recrearea pieselor unor clasici; dar oricum ar fi, noi abia asteptam ecranizarea tuturor filmelor noi de dragoste din acest an.

Tot ce ne dorim pentru o seara de neuitat cu partenerul de viata sau pur si simplu pentru un plus de savoare intr-o dupa amiaza cu prietenii.

Aloha (29 mai)

Bradley Cooper il joaca pe Brian Gilcrest, un soldat compromis, ce are parte de o cariera in Hawaii. Acolo intalneste un ofiter stangaci, jucat de Emma Stone. In mijlocul actiunii, apar anumite persoane din trecutul lui Brian, ce incep sa-l bantuie, cum ar fi fosta lui, Rachel, dar si sotul acesteia, John.

Trainwreck (17 iulie)

Aceasta comedie romantica incepe cu Amy Schumer, fata ce nu crede in angajamente. Viata ei se complica, cand se intalneste cu Aaron (Bill Hader), un barbat bun si de succes, care, spre surprinderea ei, chiar o suna inapoi. Amy trebuie sa-si revizuiasca toate credintele, in ceea ce priveste intemeierea unei familii.

Paper Towns (24 iulie)

Cara Delevingne si Nat Wolff sunt starurile din aceasta adaptare dupa cartea lui John Green. Cei doi, Margo si Quentin, pun la cale un plan pentru a se razbuna pe fostul lui Margo, ce a inselat-o. Chiar cand Quentin credea ca-i merge bine, Margo dispare si tine de el daca vrea sau nu sa urmeze indiciile pentru a o gasi.

Madame Bovary

Bazat pe romanul lui Gustave Flaubert, cu acelasi nume, Mia Wasikowska, este starul din acest film. Madame Bovary este o femeie recent maritata ce realizeaza ca noua ei viata este destul de plictisitoare. Incepe o relatie dubla (cu Ezra Miller si Logan Marshall-Green), dar nu face altceva decat sa-si inrautateasca situatia.

Accidental love

“Iubire din greseala”, este o poveste a unei ospatarite (Jessica Biel), ce incepe sa fie dispretuita de logodnicul ei (James Marsden), dupa ce i-a intrat in cap idea deschiderii unui salon, pe care el nu si-l permite. Va da peste un politician aratos (Jake Gyllenhall), care o va ajuta, in cele din urma sa-si materializeze visul.

Song One

O tanara femeie incearca sa-si trezeasca fratele din coma, prin reinterpretarea unor sunete din lucrurile ce el le adora, in viata. Printre care, se gaseste si muzica unei formatii ce el o idolatriza. Acest lucru duce la inceperea unei povesti de dragoste cu solistul trupei.

The Last Five Years

Acest film este adaptat dupa musicalul cu acelasi nume, ce incepe de la sfarsitul unui mariaj, dintre un scriitor si o actrita, nu de mare succes. Se spune povestea relatiei lor intr-o ordine invers cronologica.

Far From de Madding Crowd

Actiunea se petrece in Anglia Victoriana, iar acest film este adaptat si el dupa romanul cu acelasi nume, ce urmareste o femeie puternica si independenta, interpretata de Carey Mulligan, ce atrage 3 petitori diferiti: un fermier, un sergent si un burlac bogat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed