HomeRelatiiDRAGOSTE Cum să ai noroc în dragoste prin metode raționale și spirituale

Cum să ai noroc în dragoste prin metode raționale și spirituale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Cum-să-ai-noroc-în-dragoste-prin-metode-raționale-și-spirituale in DRAGOSTE

Se spune că norocul ți-l faci singură, dar atunci când vine vorba de dragoste, îți propunem două căi prin care îl poți atrage de partea ta. Cele două căi sunt total opuse, iar acestea sunt: calea spirituală și calea rațională.

Dacă îți dorești să fii cu adevărat norocoasă pe plan amoros, trebuie să încerci aceste căi.

Norocul este corelat cu multe superstiții, deoarece nu este palpabil. Totuși, norocul poate fi atras de partea ta pe calea spirituală

  • Presară petale de trandafir prin toată casa. Acest gest romantic ar putea readuce armonia în cuplu dacă au existat certuri.
  • Dacă îți dorești ca viitorul tău soț să asculte mereu de tine, calcă-l, din greșeală, pe picior atunci când sunteți în fața altarului.
  • Dacă te-ai săturat să îți aștepți sufletul pereche, caută un trifoi cu patru foi. Dacă îl găsești, ia-l cu tine peste tot. Se spune că primul bărbat cu care te vei întâlni va fi viitorul tău soț.
  • Expertul în feng shui, Cathleen McCandless, te sfătuiește să îți decorezi casa cu obiecte în pereche. De exemplu, ar fi indicat să achiziționezi seturi care conțin două piese sau imagini care conțin două persoane, niciodată una singură. În acest mod îți va fi mult mai ușor să îți alegi un partener. Decorează colțul de sud-vest al casei cu obiecte de proveniență telurică, de exemplu nisipul sau pietrele. Astfel, cu siguranță vei avea mai mult noroc în dragoste, mai ales dacă acest colț va fi decorat cu obiecte în pereche, de culoare roz.

Dacă nu ești superstițios, există și căi raționale pentru a atrage norocul în dragoste de partea ta

  • Mediumul și metafizicianul Sloan Bella menționează că poți deveni mult mai norocoasă în dragoste dacă renunți la site-urile de dating, acestea fiind considerate dăunătoare. Ar trebui să te obișnuiești să comunici mai deschis cu cei din jurul tău și niciodată să nu acționezi din teamă sau disperare.
  • Specialistul în neurologie socială Bianca Acevedo consideră că un cuplu devine mai sudat atunci când ambii parteneri se implică în aceleași activități solicitante. La finalul unor astfel de activități vă veți simți mult mai norocoși că vă aveți unul pe celălalt.
  • Jucătoarea profesionistă de poker Vanessa „Lady Maverick” Rousso este de părere că sursa norocului constă în atitudinea optimistă cu care pui bazele unei relații. Trebuie să cunoști cât mai bine limbajul trupului oamenilor pentru a te feri de unele neplăceri. Astfel, îți poți da seama dacă ești mințită pentru că, în aceste momente, un bărbat își mișcă picioarele instinctiv.
  • Doctorul Vinita Ling declară că anumite regiuni ale creierului se aprind atunci când se petrece ceva neașteptat, iar pentru a avea noroc în dragoste trebuie să învățăm să accesăm și să aprindem aceste zone din creierul unui bărbat. Ar fi indicat ca la început să pari inabordabilă pentru a putea, mai apoi, să cedezi și să provoci surprize cu adevărat plăcute…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed