De cate ori, iubito de Mihai Eminescu

De cate ori, iubito

Poezie de dragoste – De cate ori, iubito de Mihai Eminescu. De cate ori, iubito, de noi mi-aduc aminte, Oceanul cel de gheață mi-apare înainte.

Ce e amorul?

Poezie de dragoste – Ce e amorul? de Mihai Eminescu. Ce e amorul? E un lung Prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung.

Emotie de toamna

Poezie de dragoste – Emotie de toamna de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Emotie de toamna scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Poveste sentimentala

Poezie de dragoste – Poveste sentimentala de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Poveste sentimentala scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Viata mea se ilumineaza

Poezie de dragoste – Viata mea se ilumineaza de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Viata mea se ilumineaza scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Ploaie in luna lui Marte

Poezie de dragoste – Ploaie in luna lui Marte de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Ploaie in luna lui Marte scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Ce bine ca esti

Poezie de dragoste – Ce bine ca esti de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Ce bine ca esti scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Leoaica tanara, iubirea

Poezie de dragoste – leoaica tanara iubirea de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste leoaica tanara iubirea scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Luna in camp

Poezie de dragoste – Luna in camp de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Luna in camp scrisa de poetul Nichita Stanescu.