Poezii de dragoste

Poezii de dragoste scrise de poeti romani sau straini. Cele mai frumoase poezii de dragoste celebre. Poezii de dragoste pentru el si ea.

Ce e amorul?

Poezie de dragoste - Ce e amorul? de Mihai Eminescu. Ce e amorul? E un lung Prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung.

Emotie de toamna

Poezie de dragoste - Emotie de toamna de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Emotie de toamna scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Poveste sentimentala

Poezie de dragoste - Poveste sentimentala de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Poveste sentimentala scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Viata mea se ilumineaza

Poezie de dragoste - Viata mea se ilumineaza de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Viata mea se ilumineaza scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Ploaie in luna lui Marte

Poezie de dragoste - Ploaie in luna lui Marte de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Ploaie in luna lui Marte scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Ce bine ca esti

Poezie de dragoste - Ce bine ca esti de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Ce bine ca esti scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Leoaica tanara, iubirea

Poezie de dragoste - leoaica tanara iubirea de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste leoaica tanara iubirea scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Luna in camp

Poezie de dragoste - Luna in camp de Nichita Stanescu. Poezia de dragoste Luna in camp scrisa de poetul Nichita Stanescu.

Despartire

Poezie de dragoste - Despartire de Mihai Eminescu. Poezia de dragoste Despartire scrisa de poetul Mihai Eminescu.

Atat de frageda…

Poezie de dragoste - atat de frageda de Mihai Eminescu. Poezia de dragoste atat de frageda scrisa de poetul Mihai Eminescu.

Cele mai noi stiri