HomeRelatiiDRAGOSTE Cum se mentin relatiile la distanta?

Cum se mentin relatiile la distanta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Cum-se-mentin-relatiile-la-distanta in DRAGOSTE

Provocatoare si dificile, acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine relatiile la distanta, desi nu sunt tocmai cele pe care dorim sa le auzim. Totusi, retine ca acele cuvinte nu descriu imposibilul. Multi oameni aleg sa acorde o sansa relatiilor la distanta, avand constant curiozitatea sa vada daca au facut alegerea porivita sau daca au meritat sansa. Adevarul este ca si acest tip de relatie are tot atatea sanse de reusita ca oricare alt tip!

Cum se mentin relatiile la distanta

Relatiile la distanta au aceleasi baze ca relatiile obisnuite. Implica doua persoane interesate reciproc una de viata celeilalte, le pasa de el(ea) si, desigur, impart o dragoste care spera sa creasca tot mai mult. Pe de alta parte, astfel de relatii au, bineinteles, si dificultati; nu aveti posibilitatea de a va vedea frecvent, nu aveti ocazia sa fiti intimi cand doriti, plus ca ar trebui sa aveti o incredere foarte mare in partener(a). Faptul ca nu puteti petrece timp impreuna fizic ingreuneaza situatia, dar acest lucru nu inseamna ca relatia este sortita esecului.

Primul pas este sa stabiliti care sunt asteptarile voastre in privinta relatiei, cat de mult doriti sa va implicati si cat doriti sa primiti fiecare. Daca vreti sa fiti monogami, atunci este clar ca niciunul dintre voi nu va iesi la intalniri cu alte persoane, cat timp va exista relatia voastra romantica.

Este extrem de important sa clarificati amandoi ce va doriti, pentru a evita neintelegerile si greselile. Nu te teme sa ii spui partenerului(ei) ce simti cu adevarat si ce iti doresti de la el(ea), meriti sansa de a putea vorbi direct din inima, iar el(ea) merita sa stie adevarul, astfel vei vedea daca iti poate oferi ceea ce cauti.

Increderea este o necesitate majora daca vreti sa aveti o relatie la distanta. Fara incredere si sinceritate, relatia este in pericol sa esueze, la fel ca orice tip de relatie…

Acceptand provocarea unei relatii la distanta, inseamna a accepta implicit a avea incredere deplina ca partenerul(a) tau(ta) nu se va intalni cu nimeni, asa cum a promis. Daca esti paranoic(a) si il(o) acuzi fara motive concrete, nu vei rezolva decat sa aduci indoieli, nesiguranta si tensiune intre voi si niciuna dintre acestea nu ajuta relatia sa reziste.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed