Home DRAGOSTE 80 Mesaje de 8 martie de ziua femeii pentru mama si sotie

80 Mesaje de 8 martie de ziua femeii pentru mama si sotie

autor Elena Yvette
1782 vizualizari
mesaje de 8 martie

Mesaje de 8 martie pentru mama și femeile din viata dumneavoastră pe care le iubiți.

Mesaje de 8 martie perfecte pentru acea zi a anului în care femeile trebuie să se simtă mai speciale și mai prețuite.

De asemenea, un astfel de mesaj, deși este un gest mic, poartă o însemnătate aparte pentru femeile speciale din viețile noastre. Pentru a le surprinde în minunata zi de 8 martie, nu ezitați să le trimiteți un mesaj deosebit, iar dacă nu aveți inspirație, iată câteva idei ajutătoare. Acestea vă vor ușura munca atunci când vreți să transmiteți un gând bun femeilor dragi din viețile voastre și alegeți să faceți acest lucru prin mesaje de 8 martie.

Aceste mesaje de 8 martie se pot trimite doar cu această ocazie, și anume Ziua Femeii. Această zi este extrem de importantă, este o sărbătoare la nivelul internațional, deoarece este dedicată contribuției imense pe care femeia o aduce societății. Așadar, pe data de 8 martie, în fiecare an, peste tot în lume se celebrează femeile. Astfel de mesaje de 8 martie reprezintă un gest drăguț prin care vă puteți arăta respectul și aprecierea pentru femeile importante din viața dumneavoastră.

Următoarele mesaje de 8 martie pot fi trimise virtual sau scrise pe biletele care însoțesc un buchet de flori specifice primăverii și/sau pot fi alăturate unui cadou, fie el simbolic sau consistent, în funcție de bugetul, posibilitatea și preferința fiecărei persoane care decide să își arate în acest mod aprecierea pentru fetele și femeile din viata sa, fie că este vorba de cele din familie, de prietene, colege sau cunoștințe.

Mesaje de 8 martie pentru mama

Ziua de 8 martie este sărbătoarea tuturor femeilor, iar pentru cele care sunt mame, această zi capătă o importanță și mai mare, fiind felicitate pentru dublul lor rol, acela de femei și mame. De asemenea, în astfel de contexte, următoarele mesaje de 8 martie capătă o încărcătură emoțională și mai mare, motiv pentru care trebuie scrise sincer și foarte atent. Iată câteva dintre cele mai inspirate mesaje de 8 martie pe care merită să le trimitem mamelor:

 1. Cu prilejul acestei zile țin să îți mulțumesc, dragă mamă, pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit. La mulți ani!
 2. Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!
 3. La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Îți trimit acest mesaj de 8 martie pentru a-mi mărturisi dragostea pe care ți-o port.
 4. „Nu există mamă mai frumoasă decât mama mea! Te iubesc, draga mea mamă! La mulți ani, de 8 Martie!”
 5. „Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”
 6. „Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”
 7. „Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul.”
 8. „Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”
 9. „Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani!”
 10. „Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!”
 11. „Mama – lacrimă târzie, veșnică icoană, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candelă a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!”
 12. „Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!”
 13. „La mulți ani, mămica mea! Să fi fericită și să te iubească toată lumea cum o face puiul tău.”
 14. M-ai crescut, mamă, prin puterea sacrificiului cu care te-a înzestrat Dumnezeu, iar azi e ziua în care vreau să îți mulțumesc pentru tot. Să ai parte numai de zâmbete și zile cu soare!
 15. Nu vreau să îți trimit mesaje de 8 martie siropoase, ci vreau să îți spun sincer că ești modelul meu în viață, iar tot ce am și tot ce sunt ție îți datorez. Te iubesc, mamă dragă! La mulți ani!
 16. Să ai o zi de 8 martie deosebită și liniștită, însorită și plină de bucurii! La mulți ani, scumpa mea mamă! Să ai parte de tot ce e mai bun pe această lume!
 17. 8 martie este ziua tuturor femeilor, iar eu vreau să o felicit pe cea mai specială dintre acestea. La mulți ani împliniți și voioși, mamă dragă! Viața să îți fie o continuă primăvară!
 18. Ziua de 8 martie să te găsească cu zâmbetul pe buze, iar inima să-ți tresara de bucurie! La mulți ani și o primăvară liniștită să ai, mama mea mult iubită!
 19. Mami, te iubesc. Pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani!
 20. Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume!
 21. Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani de 8 martie!
 22. Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, draga mama, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani de 8 martie!
 23. Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc! La multi ani de Ziua Mamei!
 24. Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama!
 25. Draga mamica mea, primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie .Te iubesc din tot sufletul
 26. Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La multi ani de 8 martie!
 27. Atunci cand am deschis ochii pentru prima data, te-am vazut pe tine MAMA! Iti multumesc pentru tot! Te iubesc! La multi ani, MAMA!
 28. Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine, mamico! La multi ani de 8 martie!
 29. Sper ca 8 martie va fi ca o raza de soare pentru tine si ca florile de la mine vor umple casa cu ganduri vesele. La multi ani, mamica mea!
 30. Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!
 31. Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!
 32. Tu, mama mea draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani de Ziua Mamei!
 33. Mama, te iubesc. Esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani de 8 martie!
 34. Draga mama, de ziua mamelor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara! La multi ani de 8 martie!
 35. Draga mama, o primavara calda sa fie in sufletul tau. Iti multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul! La multi ani de 8 martie!
 36. Din suflet iti daruiesc, ca in fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port. Te iubesc, mama! La multi ani de 8 martie!
 37. Draga mama, azi de ziua ta vreau sa iti spun ceva: iti multumesc pentru grijile avute noptile pierdute si iti mai spun ceva te iubesc cu toata inimioara mea.
 38. Mama – lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
 39. La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna.
 40. De 8 martie vreau să îți dau în dar toată dragostea mea, așa cum mi-ai dat și tu mie tot ce ai avut mai bun. La mulți ani plini de împliniri, mama mea dragă! Să zâmbești mereu, iar fruntea să nu-ți fie brăzdată de niciun rid.
 41. Iubită mamă, astăzi este despre tine și puterea de a iubi. M-ai crescut frumos, iar pentru asta vreau să îți mulțumesc. La mulți ani, mamă, femeie, soție și suflet de copil. Te iubesc la infinit!
 42. Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist. Tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invatat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alaturi de mine mereu
 43. Mama – cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. La multi ani de Ziua Mamei!
 44. Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericit ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!
 45. Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!
 46. Iti multumesc ca ma iubesti si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti. La multi ani, mamica mea frumoasa!
 47. Pe aripi de primavara, 8 martie lin coboara si in a lui privire poarta noroc si fericire! La multi ani, mamica mea frumoasa!
 48. Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!
 49. Si soacrele sunt femei, nu? Merita si ele un mesaj de 8 martie!
 50. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!
 51. La multi ani! Va doresc sa aveti in suflete minunatele culori ale primaverii de care sa va bucurati! La multi ani de 8 martie!
 52. Te admir din toata inima pentru cine esti, pentru eleganta ta, pentru calmul tau, pentru frumusete, pentru generozitate, pentru delicatete… Iarta-ma pentru toate momentele in care uit sa-ti arat asta. Iti multumesc! Sunt recunoscatoare ca esti in viata mea! La multi ani frumosi, luminosi, plini de iubire!
 53. De 8 Martie, ganduri curate impletite din iubire, alaturi de un sincer La multi ani, celei mai grozave soacre!
 54. Mi-ai adus bucuria de a avea doua mame. Iti multumesc pentru ca m-ai primit si adoptat cu atata caldura, bucurie si mandrie. La multi ani de 8 Martie, mama soacra!
 55. Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!
 56. O primavara calda si lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie!
 57. La multi ani pentru cea mai super tare soacra de pe planeta! Te iubesc!
 58. Si premiul pentru cea mai buna soacra se duce la… La multi ani de 8 Martie!

Mesaje de 8 martie pentru iubită/soție

Pentru bărbații care au nevoie de un imbold am pregătit câteva mesaje de 8 martie inspirate, menite să le meargă la suflet femeii iubite. Aceste mesaje de 8 martie vă vor impresiona mereu jumătatea, iar ziua de 8 martie va fi cu atât mai deosebită:

 1. La mulți ani, iubita mea soție! Astăzi este despre cea mai specială femeie din viața mea, cea care m-a învățat să iubesc! Fericirea să ne cuprindă pe amândoi, iar tu să rămâi la fel pentru totdeauna, deosebită!
 2. Sper ca de acum încolo să fac câte un 8 martie din fiecare zi petrecută alături de tine! Te iubesc enorm și vreau să îți mulțumesc pentru tot ce am construit împreună!
 3. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”
 4. „Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”
 5. „Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”
 6. „Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… Te iubesc!”
 7. „Soția mea scumpă și grijulie, te felicit de 8 Martie! Nu mă satur să te admir în fiecare zi. Ești întruchiparea eleganței și a frumuseții, iar eu te iubesc ca în prima zi. Îți mulțumesc pentru că ai adus bucurie și fericire vieții mele! La mulți ani! Te iubesc!”
 8. „Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”
 9. „Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăiești o nouă primăvară…”
 10. De 8 martie vreau să îți dăruiesc iubirea, recunoștința, înțelegerea și tot ce ai tu nevoie pentru a fi fericită! Nici cele mai lungi mesaje de 8 martie n-ar putea să îți transmită pe deplin iubirea pe care ți-o port.
 11. Pentru cea mai specială femeie vreau să scriu acum cele mai speciale mesaje de 8 martie. Să ai parte de toată fericirea din lume, înger trimis pe pământ pentru a împărtăși fericire! Te prețuiesc pe zi ce trece tot mai mult.
 12. „Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”
 13. „Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”
 14. „Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”
 15. „Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”
 16. „Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”
 17. „Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.”
 18. „Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!”
 19. „De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”
 20. Primăvara aceasta să te găsească înflorind asemenea unui boboc de floare, femeie iubită! Să te bucuri de tot ce te înconjoară și să zâmbești mereu!
 21. Pe lângă toate mesajele frumoase de 8 martie pe care ți le transmit, vreau să te asigur de toată aprecierea mea, de toată iubirea și de tot respectul. Te iubesc!
 22. Să ai o zi însorită, să radiezi de fericire și să te bucuri necontenit! Îți trimit cu drag cele mai frumoase mesaje de 8 martie. La mulți ani împliniți, femeie minunată! Să rămâi veșnic frumoasă!
 23. „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”
 24. „Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!
 25. ” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”
 26. „Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”
 27. „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”
 28. De 8 martie vreau să te felicit pentru felul tău de a fi, pentru blândețea și bunătatea ta, pentru puterea de a iubi și de a te sacrifica. La mulți ani, femeie, soție, iubită!
 29. La mulți ani de 8 martie celei mai minunate femei din lume! Îți mulțumesc pentru tot ce faci și pentru cine ești! Să ai parte de zâmbete și flori, de bucurie și pace! Te voi prețui mereu la adevărata ta valoare, suflet bun și curat!
 30. Fie ca ziua de 8 martie să îți aducă numai bucurii, veselie și multe cadouri! Să ai parte de tot ce este mai frumos și mai bun pe lume, pentru că meriți din plin! Să fii înconjurată de oameni buni și frumoși la fel ca tine!

Atunci când primesc mesaje de 8 martie, femeile se simt emoționate și respectate pentru ceea ce fac, indiferent că se ocupă de casă, de familie ori au o carieră. Fiecare în parte este deosebită și, cu toate că este posibil ca uneori să trecem cu vederea toate lucrurile pe care le face, în această zi este important să ținem cont și să îi oferim un gest prin care să vadă considerație. Atunci când nu aveți inspirație, aceste mesaje de 8 martie pe care le-am selectat pentru dumneavoastră vă vor ajuta să vă arătați atenția față de femeile care vă sunt apropiate.

Cele mai frumoase mesaje de 8 martie sunt menite să aducă un zâmbet pe chipul femeilor speciale și dragi. Nu ezitați să apelați la aceste mesaje de 8 martie pe care vi le-am pus la dispoziție, dacă nu aveți inspirație pentru a crea unele proprii. Așadar, astfel de mesaje de 8 martie vor fi cu siguranță apreciate, întrucât sunt urări sincere, minunate, prin intermediul cărora sunt expuse cele mai calde gânduri de bine la adresa celor care le vor primi…

Pentru a trimite cele mai frumoase și mai potrivite mesaje de 8 martie este suficient să transmiteți gândurile sincere către femeile pe care le prețuiți cel mai mult. Nu uitați de bunici, mătuși și verișoare, dar nici de prietenele apropiate, de colegele de la locul de muncă sau de cunoștințele voastre. În general, aceste mesaje de 8 martie trebuie să aibă o anumită încărcătură emoțională, astfel încât să își atingă scopul.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies