HomeMesaje si SMS-uri 300 Mesaje de împăcare și iertare pentru iubită, iubit, familie și prieteni

300 Mesaje de împăcare și iertare pentru iubită, iubit, familie și prieteni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 13,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/mesaje-de-impacare.jpeg
 • Mesaje de împăcare care îți vor face iubita sau iubitul să te ierte
 • Cele mai frumoase mesaje de împăcare și iertare

Descoperă cum să îți exprimi sentimentele și să repare legături stricate cu aceste mesaje de împăcare. Fie că e vorba de iubitul tău, de un prieten sau de un membru al familiei, găsești aici sugestii pentru cuvinte care pot începe procesul de vindecare.

Păreri de rău nu vin ușor, dar au puterea de a aduce cu ele reînceperea relațiilor care la un moment dat au fost distruse. Dacă simți că ai făcut o greșeală, în mod sigur va fi ceva simplu și ușor să-ți ceri scuze cu aceste mesaje de împăcare. Încearcă un „Îmi pare rău!”, va fi salvatorul tău, ca mesaj de împăcare, vei vedea!

Mesaje de împăcare pentru iubit

 1. Știu că nu pot da timpul înapoi și nu pot șterge cu buretele ceea ce s-a întâmplat, însă vreau să-ți transmit cele mai sincere regrete. Îmi lipsești enorm și nu vreau ca o singură experiență neplăcută să încheie tot ce am construit până acum. Te iubesc și îmi pare rău pentru tot!
 2. Chiar dacă suntem despărțiți, dragostea mea pentru tine nu va dispărea nicioadată. Zilele fără tine sunt tot mai triste și apăsătoare, de aceea vreau să-mi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp. Dacă simți că mai există un viitor pentru noi, aștept un semn din partea ta. Te iubesc, iubitule!
 3. Mi-aș dori să fii aici sau să fiu eu acolo. Mi-aș dori să fim împreună oriunde. Nu-ți imaginezi cât de mult însemni pentru mine și câtă suferință mi-a provocat separarea noastră. Nu te pot uita și știu că ești sufletul meu pereche, chiar dacă am realizat acest lucru atunci când te-am pierdut. Întoarce-te la mine, iubitule!
 4. Nu am simțit niciodată dragoste adevărată până când te-am cunoscut și tristețe până în momentul când te-am pierdut. Nu-ți promit că voi fi perfectă, dar știu că împreună putem face relația să înflorească. Te iubesc, dragul meu!
 5. Mi-e dor de tine cum nu-ți poți imagina. Te iubesc cum n-am iubit niciodată și aș face orice ca să te îmbrățișez în acest moment. Îmi pare rău pentru modul în care au decurs lucrurile între noi, dar instinctul îmi spune că nu e totul pierdut. Dacă simți la fel, acordă-mi, te rog, a doua șansă. Te aștept oricât de mult ar fi nevoie!
 6. Încă mă gândesc la tine. Încă mă gândesc la noi. Nu voi renunța niciodată să sper că vom fi din nou împreună. Nu uita că te iubesc și că sunt gata să merg până în pânzele albe pentru a-ți demonstra asta.
 7. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat între noi. Știu că am greșit și îmi doresc mai mult ca orice să repar lucrurile. Îmi dai o șansă?”
 8. „Am avut nevoie de timp pentru a realiza cât de mult îmi lipsești. Îmi pare rău că te-am rănit. Te rog să îmi dai șansa de a-ți arăta cât de mult mă doare.”
 9. „Îmi pare sincer rău pentru tot ce s-a întâmplat. Te rog să ne oferi șansa de a o lua de la început și de a îndrepta lucrurile. Te iubesc și îmi doresc să fim din nou împreună.”
 10. „Te iubesc mai mult decât orice și regret sincer că am ajuns în această situație. Te rog să îmi dai șansa să îmi cer scuze și să arăt cât de mult te iubesc.”
 11. „Îmi doresc să ne împăcăm și să construim din nou o poveste de iubire. Îmi pare rău pentru tot ce am făcut, și îmi doresc să ne găsim din nou fericirea unul în celălalt.”
 12. „Viața fără tine mi-a arătat cât de mult te iubesc și cât de mult am nevoie de tine. Îmi pare rău pentru tot. Poți să îmi dai o șansă de a repara tot ce am stricat?”
 13. „Ești persoana pe care o iubesc și nu vreau să te pierd. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat și îmi doresc să repar tot. Te rog să îmi oferi această șansă.”
 14. „Cea mai mare greșeală a mea nu a fost că am greșit, ci că te-am rănit. Îmi pare rău și te rog să îmi dai o șansă de a te face din nou fericit.”
 15. „Când mă gândesc la fericire, mă gândesc la noi doi împreună. Îmi pare sincer rău pentru tot ce am făcut, dar te rog să îmi dai ocazia să fac lucrurile bune din nou.”
 16. „Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima și îmi pare rău că nu am reușit să îți arăt asta. Poți să îmi dai o altă șansă să îți demonstrez cât de mult însemni pentru mine?”
 17. „Am greșit și îmi dau seama de asta acum. Îmi pare rău și promit să lucrez la a fi o persoană mai bună pentru tine. Te rog să îmi dai ocazia să repar lucrurile.”
 18. „Regret că te-am rănit și îmi doresc mai mult ca orice să ne împăcăm. Îmi pare rău pentru tot, și sper că putem lua totul de la început.”
 19. „Cred în noi și în dragostea noastră, și știu că putem trece peste această perioadă dificilă. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, și promit să fac tot ce pot pentru a ne întoarce la fericirea pe care o aveam.”
 20. „Nimic nu mă doare mai mult decât să știu că te-am rănit. Îmi pare rău și aș face orice să pot da timpul înapoi. Te rog să îmi permiți să îmi cer scuze și să arăt că pot fi persoana pe care o meriți.”
 21. „Îmi pare rău că am ajuns în acest punct, dar vreau să știi că încă te iubesc și că îmi doresc să ne împăcăm. Te rog să mă ierți și să îmi dai ocazia să îmi demonstrez cât de mult însemni pentru mine.”
 22. „Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și îmi pare rău că nu am reușit să apreciez suficient. Te rog să îmi dai ocazia să repar lucrurile și să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 23. „Îmi pare rău că te-am făcut să suferi. Te iubesc și nu vreau să te văd trist. Îmi poți da ocazia să repar greșelile pe care le-am făcut?”
 24. „Sper că pot să mă ierți pentru ceea ce am făcut. Regret din inimă și aș vrea să găsim un mod de a ne împăca și de a ne reface fericirea pe care o aveam.”
 25. „Nu pot schimba trecutul, dar îmi pot asuma responsabilitatea pentru ceea ce am făcut și promit să îmi îmbunătățesc comportamentul în viitor. Îmi poți da ocazia să o fac?”
 26. „Știu că poate părea greu de crezut acum, dar îmi pare cu adevărat rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc și aș face orice să te văd din nou fericit.”
 27. „Viața fără tine a fost grea și mi-am dat seama cât de mult te iubesc. Îmi pare rău pentru tot și aș vrea să ne împăcăm.”
 28. „Poate că nu am fost cel mai bun partener, dar știu că pot fi. Te rog să îmi dai ocazia să îți arăt că pot fi bărbatul pe care îl meriți.”
 29. „Știu că am greșit și îmi pare rău pentru asta. Îți promit că voi face tot ce pot pentru a fi mai bun. Te iubesc și îmi doresc să ne împăcăm.”
 30. „Viața noastră a fost plină de momente frumoase, pe care le prețuiesc enorm. Îmi pare rău că am lăsat greșelile mele să umbrească aceste momente. Te iubesc și sper că putem începe din nou, mai puternici decât oricând.”
 31. „Am învățat din greșelile mele și sunt gata să arăt asta. Te iubesc și îmi pare rău că te-am rănit. Te rog să mă ierți și să mă lași să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 32. „Îți scriu acest mesaj cu inima plină de regret. Îmi pare sincer rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Știu că am greșit și aș face orice să îndrept greșelile mele. Te mai iubesc și aș vrea să încercăm din nou.”
 33. „Chiar dacă timpul nu poate fi dat înapoi, îmi doresc să îmi iei în considerare scuzele și să îmi dai ocazia să îți arăt că pot fi persoana pe care ai dori-o alături. Te iubesc și îmi pare rău pentru tot.”
 34. „Ești persoana cu care vreau să împart viața. Îmi pare rău că am lăsat lucrurile să alunece și să te rănesc. Te rog să îmi oferi o șansă să îmi demonstrez dragostea pentru tine.”
 35. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Înțeleg dacă ai nevoie de timp, dar vreau să știi că te iubesc și că sunt gata să aștept oricât de mult este nevoie pentru ca lucrurile să se îmbunătățească între noi.”
 36. „Regret că te-am rănit. Sunt conștient de greșelile mele și sunt dispus să fac tot ce este necesar pentru a repara lucrurile. Te rog să îmi oferi ocazia să îți demonstrez cât de mult te iubesc.”
 37. „Ești tot ce mi-aș putea dori și îmi pare rău că am lăsat problemele să ne despartă. Te rog să îmi permiți să îmi cer scuze și să te ajut să vezi cât de mult îmi pasă de noi.”
 38. „Te iubesc și îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Îți promit că voi face tot posibilul pentru a ne împăca și a ne întoarce la momentele fericite pe care le-am avut.”

Aceste mesaje de împăcare trebuie să reflecte sinceritatea și regretul tău, dar și dorința de a face lucrurile mai bune în viitor.

Mesaje de împăcare pentru iubită

 1. Nu vreau să ne mai certam, ci să găsim o soluție împreună. Îmi pare rău pentru orice am făcut sau am spus care a dus la această situație, dar tot ceea ce îmi doresc este să găsim un consens pentru a putea continua ceea ce am început să construim împreună.
 2. Draga mea, știu că ți-am greșit și că nu-ți dorești să continuăm relația, însă, în perioada în care n-am fost împreună, am reflectat asupra modului în care ți-am greșit. Îți promit că absența ta m-a schimbat și m-a făcut să conștientizez că ești aleasa inimii mele. Acordă-mi o nouă șansă și lasă-mă să-și recâștig încrederea.
 3. Regret tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Nu pot accepta că am pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața mea. Nu-ți imaginezi cu câtă lumină și iubire îmi umpli sufletul. Te iubesc și vreau să ne întoarcem unde am fost. Sper să mă poți ierta vreodată.
 4. „Îmi pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc enorm și regret orice durere pe care ți-am cauzat-o. Te rog să îmi oferi șansa să repar totul.”
 5. „Știu că am greșit și regret profund. Te rog să îmi permiți să îți arăt cât de mult mă doare și cât de mult aș vrea să mă împac cu tine. Îmi dai o șansă?”
 6. „Draga mea, îmi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Ești tot ce am nevoie și aș da orice să ne împăcăm. Te rog să îmi permiți să repar greșelile.”
 7. „Sunt atât de trist fără tine și mi-am dat seama cât de mult însemni pentru mine. Îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Te rog să mă ierți și să îmi dai șansa de a ne împăca.”
 8. „Îmi pare rău pentru toate greșelile pe care le-am făcut și pentru durerea pe care ți-am provocat-o. Te rog să îmi dai ocazia de a mă răscumpăra și de a-ți arăta cât de mult te iubesc.”
 9. „Aș vrea să dau timpul înapoi și să evit greșelile pe care le-am făcut, dar tot ce pot face acum este să îmi cer scuze și să te rog să îmi dai șansa de a-ți arăta cât de mult îmi pasă de tine și de relația noastră.”
 10. „Mi-am dat seama cât de mult te iubesc și cât de mult mi te dorești în viața mea. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat și îmi doresc să ne împăcăm. Îmi dai această șansă?”
 11. „Fără tine, mi-am dat seama cât de mult îmi lipsești. Îmi pare rău pentru greșelile mele și aș vrea să repar totul. Te rog să îmi permiți să te fac din nou fericită.”
 12. „Știu că am greșit și îmi pare sincer rău. Îți promit că voi face tot posibilul să repar lucrurile și să îți demonstrez că te iubesc. Te rog să mă ierți și să îmi dai șansa să îți arăt asta.”
 13. „Mi-am dat seama de greșeala mea și regret profund că te-am rănit. Te iubesc mai mult decât orice și îmi doresc să facem pace. Te rog să îmi dai ocazia să fac lucrurile bine.”
 14. „Îmi pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat între noi. Te iubesc și sunt dispus să fac totul pentru a te face din nou fericită. Te rog să îmi oferi această șansă.”
 15. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi doresc atât de mult să ne împăcăm și să revenim la momentele frumoase pe care le-am avut. Te rog să mă ierți și să îmi dai ocazia să repar lucrurile.”
 16. „Am greșit și regret enorm. Îmi doresc să repar totul și să te văd din nou zâmbind. Te rog să îmi oferi ocazia să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 17. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc și îmi doresc să facem pace. Te rog să îmi permiți să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 18. „Îmi pare rău pentru greșelile mele. Ești cea mai importantă persoană din viața mea și îmi doresc să te fac fericită. Te rog să îmi permiți să îmi cer scuze și să ne împăcăm.”
 19. „Îmi pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele și îmi doresc să ne împăcăm. Îmi dai o șansă?”
 20. „Îmi pare rău că am creat o distanță între noi. Mă doare să mă gândesc că te-am făcut să suferi. Te iubesc și aș dori să repar tot ce s-a stricat între noi. Te rog să îmi oferi o șansă.”
 21. „Te rog să îmi accepți scuzele. Îmi doresc mai mult decât orice să ne împăcăm și să începem din nou. Te iubesc și promit să mă schimb în bine.”
 22. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Te rog să îmi permiți să îmi cer scuze în mod corespunzător și să repar tot ce am stricat. Te iubesc și mă doare să te văd supărată.”
 23. „Mă gândesc încontinuu la tine și la greșelile pe care le-am făcut. Îmi pare rău că am ajuns în acest punct, dar țin la tine și îmi doresc să încercăm din nou. Îmi poți da o altă șansă?”
 24. „Viața mea nu are același sens fără tine. Îmi pare sincer rău pentru greșelile mele și sunt dispus să fac tot ce este necesar pentru a te face fericită. Te rog să îmi oferi o șansă.”
 25. „Mi-am dat seama cât de mult te iubesc și cât de mult îmi lipsești. Îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut și aș vrea să ne împăcăm. Îmi dai această șansă?”
 26. „Am greșit și îmi pare sincer rău. Îți promit că mă voi strădui să devin mai bun pentru tine. Te rog să mă ierți și să îmi oferi șansa să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 27. „Îmi pare rău că am rănit-o pe persoana pe care o iubesc cel mai mult. Promit să îmi repar greșelile și să te fac din nou fericită. Te rog să îmi oferi ocazia să fac lucrurile bine.”
 28. „Draga mea, am făcut o greșeală și îmi pare atât de rău pentru asta. Te rog, dă-mi șansa să repar totul și să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 29. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Regret că am lăsat să se creeze o distanță între noi și sper să mă ierți. Vreau să reușim să depășim acest impas și să ne împăcăm.”
 30. „Ești totul pentru mine și regret din suflet că te-am rănit. Te iubesc și îmi doresc să mă ierți și să mă lași să repar greșelile.”
 31. „Regret cu adevărat că ne-am certat. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina și aș face orice pentru a ne împăca. Te rog să îmi permiți să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 32. „Mi-am dat seama că nu pot trăi fără tine și că îmi pare foarte rău pentru greșelile pe care le-am făcut. Te rog să mă ierți și să îmi dai șansa să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 33. „Îmi pare rău pentru tot. Vreau să te văd din nou zâmbind și să îți pot oferi din nou fericirea pe care o meriți. Te rog să mă ierți și să îmi permiți să te fac din nou fericită.”
 34. „Te iubesc și îmi pare rău că te-am rănit. Sunt dispus să fac orice pentru a ne împăca. Te rog să îmi permiți să îmi cer scuze și să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 35. „Regret că am lăsat orgoliul să ne despartă. Te iubesc și îmi doresc să ne împăcăm. Te rog să îmi oferi o șansă să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 36. „Draga mea, îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Regret că te-am rănit și vreau să îmi cer iertare. Te iubesc și vreau să îmi dai șansa să îți arăt asta.”
 37. „Regret din suflet greșelile pe care le-am făcut. Îmi doresc mai mult decât orice să ne împăcăm și să reconstruim ceea ce am avut. Te iubesc și te rog să îmi dai șansa să repar lucrurile.”
 38. „Am greșit și îmi pare sincer rău. Te rog să mă ierți și să îmi dai ocazia să îți arăt cât de mult te iubesc. Sunt dispus să mă schimb pentru a fi bărbatul de care ai nevoie.”
 39. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Nu vreau să te pierd și îmi doresc să ne împăcăm. Te iubesc și te rog să îmi permiți să îți arăt asta.”
 40. „Regret enorm greșelile pe care le-am făcut. Îmi doresc să ne împăcăm și să continuăm să construim amintiri împreună. Te iubesc și te rog să mă ierți.”
 41. „Mi-am dat seama cât de mult te iubesc și cât de mult îmi lipsești. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și îmi doresc să ne împăcăm. Te rog să îmi oferi această șansă.”
 42. „Îmi pare rău că te-am rănit. Te iubesc și sunt dispus să fac totul pentru a te face fericită din nou. Te rog să îmi permiți să repar greșelile pe care le-am făcut.”
 43. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Vreau să te văd din nou fericită și îmi doresc să ne împăcăm. Te rog să îmi oferi șansa de a-ți arăta cât de mult te iubesc.”

Mesaje de împăcare pentru soție

 1. Draga mea, de când te-am pierdut, simt că viața mea nu mai are niciun rost. Poate că ultima perioadă nu a fost cea mai fericită pentru căsnicia noastră, însă m-a învățat o lecție importantă – aceea că tu ești centrul Universului meu. Te iubesc și te aștept înapoi în viața mea!
 2. Știu că ai nevoie de timp să procesezi tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Cu toate acestea, vreau să-ți reamintesc că ești iubirea vieții mele și că aș face orice sacrificiu pentru relația noastră. Când te simți pregătită, sunt aici să-ți demonstrez că merit o nouă șansă.
 3. Nu vreau să merg mai departe, nici nu vreau să te uit. Vreau să ne întoarcem la ceea ce am fost, pentru că încă te iubesc și pentru că sunt pregătit să lupt pentru căsnicia noastră. Sper să am parte de șansa asta, însă chiar și în caz contrar, îți doresc să fii fericită și bine. Asta e cel mai important.
 4. Absența ta m-a făcut să înțeleg că te vreau în viața mea mai mult decât orice. Ești sublimă, ești plină de bunătate, ești iubitoare și ești de neînlocuit. Locul tău în inima mea e veșnic.
 5. Încă mă gândesc la toate momentele frumoase petrecute împreună. Zâmbetul tău mi-e întipărit în minte, iar iubirea ta în inimă. Dacă și tu simți că mai avem o șansă, aștept cu sufletul la gură un răspuns din partea ta. Te iubesc enorm!
 6. „Draga mea, îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îți promit că îmi doresc să învăț din greșelile mele și să devin un soț mai bun pentru tine. Te iubesc.”
 7. „Mi-e dor de zâmbetul tău și de căldura pe care o simt când suntem împreună. Regret că te-am supărat, sper să mă poți ierta. Te iubesc.”
 8. „Soția mea dragă, îmi pare foarte rău pentru ceea ce am făcut. Îmi dau seama că te-am rănit, și pentru asta îmi cer scuze. Te rog să îmi dai șansa să repar ceea ce am stricat.”
 9. „Regret profund că am cauzat această neînțelegere între noi. Te rog să mă ierți, pentru că îmi doresc cu ardoare să îmi petrec restul vieții alături de tine.”
 10. „Îmi doresc ca acest mesaj să fie primul pas spre împăcare. Regret că te-am făcut să te simți rău și sper ca iertarea ta să îmi ofere oportunitatea de a face totul mai bine.”
 11. „Îmi asum întreaga vina pentru ceea ce s-a întâmplat și sper că într-o zi îmi vei putea oferi șansa de a-ți arăta cât de mult te iubesc și cât de mult regret.”
 12. „Dragostea mea pentru tine mă face să îmi doresc să repar orice neînțelegere dintre noi. Îmi pare rău pentru tot, și sper că putem începe din nou, cu iubire și respect.”
 13. „Îți scriu cu inima grea, recunoscând că am greșit. Îmi pare rău și doresc din toată inima să îmi poți oferi o nouă șansă. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot spune.”
 14. „Îți trimit acest mesaj cu speranța că vei înțelege cât de mult regret ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău și sper să putem trece peste acest incident, pentru că îmi doresc să îți fiu alături pentru totdeauna.”
 15. „Nu există cuvinte care să exprime cât de mult regret ceea ce s-a întâmplat. Știu că am greșit și sper că vei putea să mă ierți. Te iubesc și te respect enorm, și sper să putem începe un nou capitol împreună.”
 16. „Știu că am greșit și regret enorm. Am nevoie de iubirea ta și promit să devin un soț mai bun. Te rog, haide să ne dăm încă o șansă.”
 17. „Draga mea, regret enorm pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc enorm și doresc să reparam lucrurile între noi. Sper că îmi vei da oportunitatea să-ți arăt cât de mult contezi pentru mine.”
 18. „Nu există o clipă în care să nu regret pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi doresc atât de mult să te văd zâmbind din nou. Te rog să îmi ierți greșeala. Te iubesc.”
 19. „Dragostea mea pentru tine este mai puternică decât orice greșeală pe care am făcut-o. Îmi pare atât de rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și te rog să îmi permiți să repar lucrurile.”
 20. „Ești tot ce am și îmi pare atât de rău că te-am făcut să suferi. Te rog, acceptă-mi scuzele și să îmi permiți să îmi arăt dragostea pentru tine în fiecare zi.”
 21. „Deși mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite, vreau să îți spun cât de mult regret pentru ceea ce s-a întâmplat. Știu că am greșit și îmi doresc să fac totul bine. Te rog să îmi ierți greșeala.”
 22. „Draga mea, mă doare sufletul când mă gândesc la durerea pe care ți-am cauzat-o. Te rog, acceptă-mi scuzele și să îmi permiți să îmi arăt dragostea pentru tine în fiecare zi.”
 23. „Viața fără tine este goală și fără sens. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc și nu vreau decât să ne împăcăm.”
 24. „Fără tine, lumea mea e întunecată. Îmi pare rău pentru tot, și sper că poți vedea sinceritatea din cuvintele mele. Te iubesc și îmi doresc să împăcăm.”
 25. „Îmi cer iertare cu toată inima. Te iubesc mai mult decât orice pe lume și regret amarnic că te-am făcut să suferi. Sper să îmi poți ierta greșeala și să ne împăcăm.”
 26. „Draga mea, îmi asum greșelile și regret profund rănile pe care le-am provocat. Îți cer iertare și promit să lucrez la îmbunătățirea mea pentru a te face fericită. Te iubesc.”
 27. „Îmi pare atât de rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te rog, să nu lăsăm greșelile trecutului să umbrească dragostea pe care o avem unul pentru celălalt. Te iubesc și îmi doresc o nouă șansă.”
 28. „Cuvintele nu pot exprima cât de mult îmi pare rău. Am greșit și înțeleg asta acum. Te rog să îmi acorzi ocazia să îmi cer scuze în fața ta și să repar ce am stricat.”
 29. „Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Te iubesc și nu vreau decât să reușim să trecem peste această perioadă dificilă.”
 30. „Știu că am greșit, și pentru asta îmi pare rău. Îmi pare rău că te-am rănit, și sper să îmi poți ierta greșeala. Te iubesc, și îmi doresc ca aceste cuvinte să fie un prim pas spre împăcare.”
 31. „Dragostea mea, cuvintele nu pot exprima cât de rău îmi pare. Îmi doresc atât de mult să repar greșeala și să te fac fericită din nou. Te iubesc și te rog să mă ierți.”
 32. „Nu există zi în care să nu regret deciziile pe care le-am luat. Știu că te-am rănit, și îmi pare sincer rău pentru asta. Te iubesc, și sper că îmi vei da oportunitatea de a face lucrurile bine.”
 33. „Îți scriu acest mesaj cu inima plină de regret. Îmi pare atât de rău pentru tot ceea ce am făcut. Te iubesc și sper că îmi vei oferi șansa de a ne împăca.”
 34. „Regret că am ajuns în acest punct, și îmi pare sincer rău pentru toată durerea pe care ți-am provocat-o. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele, și îmi doresc să putem începe un nou capitol împreună.”
 35. „Draga mea, îmi pare rău pentru greșelile pe care le-am făcut. Îmi doresc cu disperare să ne împăcăm și să revenim la dragostea pe care o avem unul pentru celălalt. Te iubesc, și sper că îmi vei oferi șansa de a ne împăca.”
 36. „Draga mea, știu că am greșit și îmi pare sincer rău. Îmi doresc atât de mult să pot întoarce timpul și să evit durerea pe care ți-am provocat-o. Sper că îmi vei acorda ocazia să repar ce am stricat.”
 37. „Nu există o zi în care să nu regret ceea ce s-a întâmplat. Vreau să știi că ești lumina vieții mele și că îmi pare sincer rău pentru tot ce am făcut. Te iubesc, și sper să putem regăsi calea împreună.”
 38. „Draga mea, regret profund tot ce s-a întâmplat. Îmi cer iertare și sper că îmi poți oferi o șansă să demonstrez că pot fi bărbatul de care ai nevoie. Te iubesc.”
 39. „Recunosc că am greșit și îmi pare sincer rău. Îți cer iertare cu umilință și promit să fiu mai atent și mai grijuliu cu sentimentele tale. Te iubesc, și nu vreau să îți mai provoc vreodată durere.”
 40. „Cu inima plină de regret, îmi cer iertare pentru durerea pe care ți-am provocat-o. Sper să putem începe din nou și să construim un viitor mai bun împreună. Te iubesc.”
 41. „Te iubesc și îmi pare rău pentru toate greșelile mele. Îmi doresc să îmi dai ocazia să repar tot ceea ce am stricat. Sper să putem construi un viitor mai bun împreună.”
 42. „Draga mea, îmi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi doresc atât de mult să pot întoarce timpul și să evit durerea pe care ți-am provocat-o. Sper să putem începe un nou capitol al vieții noastre împreună.”
 43. „Îmi cer iertare pentru toate momentele în care te-am făcut să suferi. Te iubesc și doresc să repar tot ceea ce am stricat. Sper că îmi vei da ocazia să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 44. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi doresc să repar tot ceea ce am stricat și să îți arăt cât de mult te iubesc. Sper să îmi acorzi ocazia să fac lucrurile bine.”
 45. „Îți cer iertare cu inima în mână. Îmi doresc să pot șterge toate lacrimile pe care le-ai vărsat din cauza mea. Te iubesc și sper că îmi vei da ocazia să repar ceea ce am stricat.”

Mesaje de împăcare pentru soț

 1. Eram atât de fericiți împreună. Mă uit la pozele cu noi și mi se derulează toți anii petrecuți împreună ca un film. Sunt dispusă să muncesc pentru relația noastră și să mă schimb în bine. Te iubesc, dragule!
 2. Pot să-ți întreb inima dacă mai este un loc liber pentru mine? Pentru că și acum, inima mea îți aparține.
 3. Îmi pare rău că nu am putut să te înțeleg, îmi pare rău că am făcut atâtea greșeli. Vreau să-ți spun că te iubesc și că ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată.
 4. Dragul meu, regret nespus că te-am rănit. Recunosc că m-am lăsat influențată de unele sentimente negative și nu am reacționat adecvat.
 5. M-am gândit la toate greșelile pe care le-am făcut și la modul în care te-am rănit. Încă nu-mi vine să cred că i-am rănit sentimentele persoanei pe care o iubesc cel mai mult. Meriți să fii fericit și-mi doresc să fiu din nou persoana care te face să zâmbești. Mi-e dor de tine!
 6. Sper că nu e prea târziu să-ți spun că te iubesc și că mă simt sugrumată de dorul tău. Știi bine că te iubesc necondiționat și că nimic nu poate schimba lucrul acesta. Cu efortul amândurora, cred cu tărie că putem face căsnicia să înflorească. Oricând ești pregătit să te întorci, eu sunt aici. Te iubesc necondiționat!
 7. „Dragul meu, îmi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Regret cu adevărat că te-am rănit. Te rog să îmi dai șansa să repar lucrurile între noi.”
 8. „Îmi doresc atât de mult să repar greșelile pe care le-am făcut. Ești tot ce am mai drag pe lume și mi-ar plăcea să ne împăcăm. Te rog să îmi oferi ocazia să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 9. „Mi-am dat seama cât de mult am greșit și mă doare să știu că te-am rănit. Îmi pare rău și îmi doresc să repar tot ce am stricat. Te iubesc, iar fără tine, viața mea nu e completă.”
 10. „Știu că nu pot da timpul înapoi, dar îmi doresc cu adevărat să repar greșelile pe care le-am făcut. Îți cer iertare și sper să îmi dai șansa să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 11. „Te iubesc mai mult decât orice pe lume și regret din suflet că te-am rănit. Sper să îmi poți ierta greșelile și să ne putem împăca. Nu mă pot imagina fără tine.”
 12. „Dragul meu, îmi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Știu că am greșit și regret profund. Te rog să îmi dai șansa să îți arăt că pot fi soția pe care o meriți.”
 13. „Îmi pare rău pentru greșelile pe care le-am făcut. Vreau să ne împăcăm și să ne reîntoarcem la fericirea pe care o aveam înainte. Te iubesc și te rog să îmi dai o șansă.”
 14. „Dragul meu, îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Regret că te-am rănit. Ești totul pentru mine și îmi doresc să trecem peste acest moment. Te rog să îmi oferi ocazia să repar tot ce am stricat.”
 15. „Îmi pare rău pentru greșelile pe care le-am făcut. Îți promit că îmi voi face tot posibilul să nu repet aceste erori. Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte și îmi doresc să ne împăcăm.”
 16. „Am înțeles că am greșit și îmi pare sincer rău. Te iubesc și nu vreau să te pierd din cauza unei greșeli. Îți cer iertare și îmi doresc să putem începe de la zero.”
 17. „Regret atât de mult că am ajuns în acest punct. Îmi doresc să ne împăcăm și să ne reîntoarcem la momentele noastre fericite. Te rog să îmi dai șansa să repar lucrurile și să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 18. „Îmi doresc să trecem peste acest conflict și să ne întoarcem la fericirea noastră. Îmi pare rău pentru greșelile pe care le-am făcut și îmi doresc să te rog să îmi dai o nouă șansă. Te iubesc.”
 19. „Dragul meu, îmi doresc atât de mult să repar tot ce s-a întâmplat între noi. Îmi pare rău pentru greșelile mele și îmi doresc să îmi dai ocazia să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 20. „Te iubesc mai mult decât îmi pot exprima cuvintele și îmi pare atât de rău pentru greșelile pe care le-am făcut. Te rog să îmi dai șansa să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 21. „Îmi pare atât de rău că ne-am certat. Te iubesc și nu vreau să te pierd. Te rog să îmi dai ocazia să îmi cer scuze și să repar lucrurile între noi.”
 22. „Dragul meu, ești partea mea lipsă și mă doare sufletul când ne certăm. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat și sper ca iubirea noastră să ne ajute să trecem peste aceste momente grele.”
 23. „Am greșit și regret din suflet. Îmi pare rău că te-am rănit și te rog să mă ierți. Haide să luăm totul de la început și să ne construim din nou fericirea.”
 24. „Mi-e dor de zâmbetul tău, de iubirea ta. Îmi pare rău pentru cuvintele grele și pentru faptul că am pus presiune pe noi. Să îmi dai șansa să repar lucrurile, te rog.”
 25. „Am realizat cât de mult te iubesc și cât de mult îmi lipsești. Te rog să mă ierți și să îmi dai șansa să îți arăt cât de mult însemni pentru mine.”
 26. „Dragul meu, îmi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Vreau să ne împăcăm și să începem din nou. Te iubesc mai mult decât pot spune.”
 27. „Îmi doresc din toată inima să trecem peste această neînțelegere. Îmi pare rău și te rog să mă ierți. Te iubesc și nu vreau să te pierd.”
 28. „Dragul meu, îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi doresc să îți pot arăta cât de mult te iubesc și cât de mult regret. Te rog să îmi dai ocazia să îmi cer scuze.”

Atunci când ai realizat cât de mult înseamnă acea persoană specială pentru tine, poți apela la mesaje de împăcare cu ajutorul cărora să îți manifești dorința de a fi din nou cu ea. Se întâmplă frecvent să existe certuri sau neînțelegeri și să luăm decizii radicale pe moment, ca mai pe urmă să realizăm că despărțirea nu a fost soluția, și că nu merită să pierdem o relație frumoasă cu persoana pe care o iubim, iar atunci niște mesaje de împăcare scrise din suflet pot readuce două persoane din nou împreună.

Mesaje de împăcare după o ceartă

 1. „Îmi pare rău pentru cuvintele pe care le-am rostit în momentul de furie. Știu că au fost greșite și regret profund. Îmi doresc să putem discuta calm și să ne împăcăm.”
 2. „Îmi pare rău că ne-am certat. Haide să încercăm să trecem peste acest moment dificil și să ne reamintim de tot ce ne-a adus împreună.”
 3. „Dragul meu/draga mea, știu că am greșit și îmi cer iertare. Îmi doresc să ne împăcăm și să ne întoarcem la momentele noastre fericite.”
 4. „Regret că am ajuns să ne certăm. Să știi că te iubesc și că îmi doresc să repar greșelile pe care le-am făcut. Te rog să îmi dai ocazia să o fac.”
 5. „După această ceartă, mi-am dat seama cât de mult contează prezența ta în viața mea. Îmi pare rău pentru tot și sper că putem trece peste acest moment.”
 6. „Îmi doresc să trecem peste această ceartă și să ne împăcăm. Îți cer iertare pentru greșelile mele și promit să învăț din ele. Te iubesc.”
 7. „Îmi pare rău că ne-am certat. Știu că amândoi suntem la fel de vinovați și îmi doresc să ne împăcăm. Să îmi dai ocazia să repar lucrurile.”
 8. „Îmi pare rău pentru cuvintele pe care le-am rostit. Haide să trecem peste această neînțelegere și să ne împăcăm. Te iubesc și îmi doresc ca totul să fie ca înainte.”
 9. „Îmi pare rău pentru cuvintele pe care le-am rostit. Știu că au rănit, dar te asigur că nu asta am vrut. Îmi doresc să trecem peste acest moment și să ne împăcăm.”
 10. „Dragul meu/draga mea, regret profund cearta noastră recentă. Haide să ne împăcăm și să lăsăm în urmă acele cuvinte grele. Te iubesc mai mult decât poți imagina.”
 11. „Regret enorm că ne-am certat. Îmi doresc să repar greșelile pe care le-am făcut și să ne întoarcem la zilele noastre fericite. Îți cer iertare și sper că mă vei înțelege.”
 12. „După cearta noastră, mi-am dat seama cât de mult însemni pentru mine. Îmi pare rău pentru cuvintele pe care le-am rostit și îmi doresc să ne împăcăm.”
 13. „Sper că putem pune această ceartă în spatele nostru. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat și aș da orice să te văd zâmbind din nou. Te iubesc.”
 14. „Îmi pare rău că ne-am certat. Îți promit că voi face tot ce pot pentru a ne împăca și a ne reîntoarce la fericirea pe care o aveam. Te rog să îmi dai șansa să repar lucrurile.”
 15. „Chiar dacă ne-am certat, nu îmi schimbă sentimentele pentru tine. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și îmi doresc să ne împăcăm. Te iubesc.”
 16. „Îmi doresc să trecem peste această ceartă și să ne întoarcem la iubirea pe care o avem unul pentru celălalt. Îmi pare rău pentru greșelile pe care le-am făcut și sper că îmi vei oferi ocazia să le repar.”
 17. „Regret că am ajuns să ne certăm. Mi-ar plăcea să putem lăsa totul în urmă și să ne concentrăm pe lucrurile frumoase dintre noi. Te rog să îmi dai ocazia să fac acest lucru.”
 18. „Am învățat multe din această ceartă și mi-am dat seama cât de mult însemni pentru mine. Îmi pare rău pentru tot și sper că îmi vei oferi ocazia să îmi cer scuze.”
 19. „Știu că nu pot șterge cuvintele pe care le-am rostit, dar îmi pare sincer rău pentru ele. Te rog să îmi dai ocazia să îmi cer scuze și să repar lucrurile între noi.”
 20. „Îmi doresc să ne împăcăm și să trecem peste această ceartă. Îmi pare rău pentru tot și sper că putem începe din nou. Te iubesc și nu vreau să te pierd.”
 21. „Îmi pare rău că am ajuns la o ceartă. Regret profund și îmi doresc să ne împăcăm. Te iubesc mai mult decât îmi pot exprima cuvintele și îmi doresc să ne reîntoarcem la fericirea noastră.”
 22. „Am greșit și regret. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și îmi doresc să ne împăcăm. Te iubesc și nu vreau să te pierd.”
 23. „Îmi pare atât de rău pentru cuvintele grele rostite în timpul ceartei. Regret că ne-am lăsat pradă furiei. Să lăsăm în urmă acele momente și să ne concentrăm pe ceea ce ne unește cu adevărat.”
 24. „Nu există zi în care să nu regret cearta dintre noi. Îmi pare rău pentru toate. Sper că putem găsi o cale de a ne împăca și de a merge mai departe.”
 25. „Cred cu tărie că iubirea noastră este mai puternică decât orice neînțelegere. Îmi pare rău pentru cuvintele și faptele mele. Sperăm că putem lăsa cearta în urmă și să ne împăcăm.”
 26. „Amândoi am spus lucruri pe care nu le-am fi spus în mod normal. Îmi pare rău că am contribuit la acea ceartă. Să ne împăcăm și să ne concentrăm pe iubirea pe care o avem unul pentru celălalt.”
 27. „Regret enorm faptul că ne-am certat. Am greșit și îmi cer iertare. Să găsim calea înapoi unul spre celălalt, pentru că te iubesc.”
 28. „Îmi pare atât de rău pentru cuvintele dure pe care le-am rostit în timpul ceartei. Știu că nu pot să le iau înapoi, dar sper că îmi poți oferi o șansă să îmi cer iertare.”
 29. „După cearta noastră, mi-am dat seama cât de mult însemni pentru mine. Îmi pare rău pentru cuvintele greșite pe care le-am rostit. Te iubesc și îmi doresc să ne împăcăm.”
 30. „Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat între noi. Te rog să mă ierți pentru cuvintele dure și să îmi dai ocazia să repar lucrurile dintre noi.”
 31. „În inima mea, știu că iubirea noastră este mai puternică decât orice neînțelegere. Te rog să îmi permiți să îmi cer iertare și să ne împăcăm.”
 32. „Am greșit și îmi pare atât de rău. Te rog să mă ierți și să îmi dai șansa să îmi demonstrez că am învățat din greșeala mea.”
 33. „După cearta noastră, mi-am dat seama cât de mult te iubesc. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și sper că putem începe din nou.”
 34. „Îmi pare rău pentru toate cuvintele dure pe care le-am rostit. Te iubesc și îmi doresc să trecem peste acest moment dificil.”
 35. „Îmi pare atât de rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îți promit că voi face tot ce este necesar pentru a ne împăca și a merge mai departe.”
 36. „Regret profund cearta dintre noi. Îmi doresc să repar lucrurile dintre noi și sper că îmi vei da ocazia să fac acest lucru. Te iubesc.”

Mesaje de împăcare pentru prieteni

 1. „Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Regret profund că te-am rănit și sper că ne putem reface prietenia care ne-a unit dintotdeauna.”
 2. „Am greșit și îmi cer mii de scuze. Sper că îmi poți ierta greșeala și putem lăsa totul în urmă. Prietenia noastră înseamnă mult pentru mine.”
 3. „Regret sincer că te-am supărat și îmi doresc să repara greșeala. Sper că putem trece peste acest incident și să ne întoarcem la vremurile bune pe care le-am avut.”
 4. „Știu că am greșit și mi-aș dori să pot da timpul înapoi. Prietenia ta înseamnă mult pentru mine și îmi pare rău că am pus-o în pericol.”
 5. „Cuvintele nu pot exprima cât de mult regret ceea ce s-a întâmplat. Îmi cer iertare și sper că putem să ne împăcăm. Valoarea prieteniei noastre este prea mare pentru a fi pierdută din cauza unui conflict.”
 6. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi asum responsabilitatea și sper că poți accepta scuzele mele. Să ne reîntoarcem la prietenia care ne-a unit.”
 7. „Am greșit și îmi pare rău pentru tot. Prietenia ta este prețioasă pentru mine și sper că îmi poți oferi șansa de a repara ceea ce am stricat.”
 8. „Recunosc că am greșit și îmi pare sincer rău. Sper că putem păstra toate amintirile bune și să continuăm să ne bucurăm de prietenia noastră.”
 9. „Îmi pare rău pentru cuvintele și acțiunile mele. Sunt conștient că am greșit și sper că ne putem împăca. Prietenia ta înseamnă mult pentru mine.”
 10. „Îmi cer iertare pentru comportamentul meu. Nu a fost corect față de tine și îmi pare rău. Sper că îmi poți acorda o șansă să îmi repar greșeala.”
 11. „Prietenia noastră este prea valoroasă pentru a fi aruncată deoparte din cauza unei greșeli. Îmi pare sincer rău pentru ceea ce s-a întâmplat și sper că îmi poți oferi o șansă să îmi repar greșeala.”
 12. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Am fost egoist și nu am luat în considerare sentimentele tale. Sper că îmi poți ierta greșeala și putem trece peste acest incident.”
 13. „Prietenia noastră a trecut prin multe, și mă doare să știu că am rănit-o. Îmi pare rău pentru tot, și sper că putem începe din nou și să ne construim prietenia.”
 14. „Regret sincer că te-am supărat. Sper că putem lăsa aceasta în urmă și să ne concentrăm pe toate momentele bune pe care le-am avut împreună. Îmi pare rău și îmi doresc să ne împăcăm.”
 15. „Sunt conștient că am greșit și că te-am rănit. Îmi cer iertare pentru tot și sper că putem regăsi prietenia care ne-a unit atâta timp.”
 16. „Am greșit și îmi pare sincer rău pentru tot. Sper că ne putem împăca și să ne întoarcem la vremurile bune când râdeam și ne bucuram de viață împreună.”
 17. „Mi-e dor de prietenia noastră și regret profund că am pus-o în pericol. Îmi cer iertare și sper că putem începe din nou.”
 18. „Îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat și îmi pare sincer rău. Prietenia ta contează mult pentru mine și sper că putem trece peste aceasta.”
 19. „Recunosc că am greșit și îmi pare rău. Sper că putem lăsa acest incident în urmă și să continuăm să ne bucurăm de prietenia noastră.”
 20. „Te rog să îmi accepți scuzele pentru comportamentul meu recent. Nu a fost corect din partea mea și îmi pare rău. Sper că putem trece peste aceasta și să ne împăcăm.”
 21. „Îmi pare sincer rău pentru tot ce am spus și făcut. Îmi doresc din suflet să trecem peste acest incident și să reînvie prietenia noastră așa cum era. Te rog să mă ierți.”
 22. „Înțeleg dacă ești supărat pe mine. Am greșit și îmi pare rău. Sper că în timp îmi vei putea oferi șansa să repar tot ce am stricat.”
 23. „Am avut momente atât de frumoase împreună și regret că am ajuns în acest punct. Îmi cer scuze pentru tot și îmi doresc să ne împăcăm.”
 24. „Îmi doresc să ne întoarcem la zilele când râdeam împreună, fără grijă. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat și îmi doresc să putem trece peste acest obstacol.”
 25. „Ești un prieten adevărat și îmi pare rău că te-am rănit. Sper să îmi poți ierta greșeala și să reușim să ne împăcăm.”
 26. „Îmi cer scuze pentru comportamentul meu și pentru cuvintele pe care le-am spus. Sper că putem să lăsăm aceasta în urmă și să continuăm prietenia noastră.”
 27. „Regret că am lăsat un conflict să ne distanțeze. Îmi pare rău pentru tot și îmi doresc să trecem peste acest incident și să reînvie prietenia noastră.”
 28. „Ești unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut și îmi pare rău că te-am supărat. Sper că în timp îmi vei putea ierta greșeala.”
 29. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Sper că putem lăsa aceasta în urmă și să revenim la prietenia care ne-a unit atât de mult timp.”
 30. „Recunosc că am greșit și îmi pare sincer rău. Sper că îmi vei putea ierta greșeala și că putem trece peste acest incident, împreună ca prieteni.”
 31. „Dragul meu prieten, îmi pare rău pentru cuvintele pe care le-am rostit și acțiunile pe care le-am făcut. Sper din inimă că îmi poți ierta greșeala și că putem continua prietenia noastră.”
 32. „Nimic nu valorează mai mult pentru mine decât prietenia noastră. Îmi pare sincer rău pentru comportamentul meu recent și sper că putem începe din nou.”
 33. „Știu că am greșit și regret profund. Îmi cer iertare și sper că putem lăsa totul în urmă. Prietenia noastră este prea importantă pentru mine pentru a o lăsa să se sfârșească așa.”
 34. „Niciun cuvânt nu poate exprima cât de rău îmi pare pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Sper că putem trece peste aceasta și să ne reîntoarcem la vremurile când eram cei mai buni prieteni.”
 35. „Sunt conștient de greșeala mea și îmi pare sincer rău. Îmi doresc din inimă să putem păstra toate momentele bune și să ne împăcăm. Te rog să mă ierți.”
 36. „Știu că am greșit și îmi pare rău pentru tot. Sper că putem lăsa acest incident în urmă și să continuăm să ne bucurăm de prietenia noastră.”
 37. „Îmi pare sincer rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi doresc să ne întoarcem la momentele fericite pe care le-am avut împreună. Sper să îmi acorzi o șansă să repar tot.”
 38. „Îmi cer iertare pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Sper că putem trece peste acest incident și să ne împăcăm.”
 39. „Recunosc că am greșit și îmi pare rău pentru tot. Sper că putem pune toate acestea în urma noastră și să reînvie prietenia noastră.”
 40. „Te rog să îmi ierți comportamentul. Am greșit și regret profund. Sper să putem trece peste acest incident și să ne împăcăm.”

Oricine recurge la mesaje de împăcare trebuie să aibă în vedere că totul depinde, bineînțeles, și de decizia persoanei căreia îi sunt trimise. Cu toate acestea, când ne referim la mesaje de împăcare, ele ne duc cu un pas mai aproape de inima sa, deoarece înseamnă că lăsăm orgoliul deoparte și căutăm o soluție, cu toate că despărțirea a avut deja loc. Așadar, optează pentru mesaje de împăcare profunde prin care îi poți comunica fostei tale iubite că nu ai uitat-o și că vrei să fiți din nou împreună, să căutați amândoi să remediați problemele și să fiți fericiți în cuplu.

Mesaje de împăcare pentru familie

 1. „Vă cer iertare din tot sufletul pentru cuvintele și faptele mele. Știu că am greșit și vreau să fac tot posibilul pentru a repara lucrurile. Familia este cea mai importantă pentru mine.”
 2. „Mi-aș dori să pot da timpul înapoi și să evit ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare profund de rău. Să trecem peste aceste momente și să ne reconstruim legătura de familie.”
 3. „Regret din tot sufletul pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi doresc să trecem peste această neînțelegere și să ne întoarcem la unitatea și dragostea de familie care ne caracterizează.”
 4. „Vă cer scuze pentru cuvintele și acțiunile mele. Știu că am greșit și îmi doresc să repar lucrurile. Familia noastră înseamnă totul pentru mine.”
 5. „Îmi pare rău că v-am supărat și sper că îmi veți oferi ocazia să mă revanșez. Haideți să ne împăcăm și să ne concentrăm pe lucrurile bune în familie.”
 6. „Sunt profund rănit pentru ceea ce s-a întâmplat. Știu că am greșit și vreau să îmi cer iertare. Sperăm să putem trecem peste aceasta și să ne reunim ca familie.”
 7. „Îmi doresc să putem uita de cearta care ne-a despărțit și să ne împăcăm. Familia este cea mai importantă și îmi pare rău că am pus în pericol această legătură. Te rog să îmi acorzi o nouă șansă.”
 8. „Vă cer iertare pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Nimic nu este mai important pentru mine decât familia noastră și îmi doresc să trecem peste aceste momente dificile împreună.”
 9. „Regret din suflet cuvintele și acțiunile mele. Îmi pare rău că v-am rănit. Să ne împăcăm și să ne concentrăm pe ceea ce ne unește: dragostea de familie.”
 10. „Îmi pare profund de rău pentru greșelile pe care le-am făcut. Sper că putem găsi o cale de a ne împăca și de a reconstrui unitatea noastră de familie.”
 11. „Îmi cer scuze pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Familia noastră este cel mai important lucru din lume pentru mine și îmi doresc să repar lucrurile între noi.”
 12. „Vă rog să mă iertați pentru tot ce am făcut. Sperăm că putem lăsa totul în urmă și să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat: iubirea și respectul de familie.”
 13. „Îmi pare nespus de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Familia noastră înseamnă totul pentru mine și îmi doresc să ne împăcăm și să trecem peste acest moment dificil.”
 14. „Regret profund cuvintele grele și acțiunile mele. Îmi doresc să repar lucrurile și să ne întoarcem la unitatea și dragostea noastră de familie.”
 15. „Îmi cer iertare pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Am înțeles că am greșit și îmi doresc să repar lucrurile. Familia este cea mai importantă pentru mine.”
 16. „Vă cer scuze pentru cuvintele și acțiunile mele. Știu că am greșit și sper că putem găsi împreună o cale de a merge mai departe. Vă iubesc cu toată inima.”
 17. „Regret din tot sufletul pentru toate cuvintele dure pe care le-am rostit. Îmi pare rău că v-am rănit și sper că îmi veți oferi ocazia să îmi cer iertare.”
 18. „Îmi doresc să putem uita de momentele grele și să ne concentrăm pe dragostea și respectul care ne unesc ca familie. Îmi pare profund de rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat.”
 19. „Îmi cer mii de scuze pentru greșelile pe care le-am făcut. Vă iubesc și îmi doresc să ne împăcăm. Să lăsăm în urmă ceea ce s-a întâmplat și să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat – familia.”
 20. „Vă cer iertare pentru toate cuvintele grele și faptele mele. Sper că putem trecem peste aceste momente dificile și să ne întoarcem la zilele fericite în familie.”
 21. „Familia noastră înseamnă totul pentru mine și îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Sper că putem găsi împreună o cale de a ne împăca și a merge mai departe.”
 22. „Îmi cer iertare pentru cuvintele și acțiunile mele recente. Nu am intenționat să vă rănesc și sperăm că îmi veți oferi șansa de a îndrepta lucrurile. Familia înseamnă totul pentru mine.”
 23. „Vă rog să mă iertați pentru greșelile pe care le-am făcut. Îmi pare rău că v-am cauzat durere și promit să învăț din aceste greșeli. Haideți să ne împăcăm și să ne unim din nou ca familie.”
 24. „Regret din suflet ceea ce s-a întâmplat. Îmi doresc să repar lucrurile și să ne întoarcem la unitatea și iubirea care ne caracterizează ca familie.”
 25. „Îmi pare profund de rău pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Îmi doresc să trecem peste aceste momente dificile și să ne concentrăm pe iubirea și respectul nostru mutual ca familie.”
 26. „Vă cer iertare pentru toate cuvintele și acțiunile mele. Familia este cel mai important lucru pentru mine și îmi doresc să repar lucrurile și să ne împăcăm.”
 27. „Mi-aș dori să pot da timpul înapoi și să evit ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău și sper că putem trecem peste aceasta și să ne unim din nou ca familie.”
 28. „Regret profund cuvintele și acțiunile mele. Vă rog să mă iertați și să îmi acordați ocazia de a mă îmbunătăți. Familia noastră înseamnă totul pentru mine.”

Mesaje de împăcare după o despărțire

 1. „După această perioadă de distanță, am avut timp să mă gândesc și să-mi dau seama cât de mult înseamnă pentru mine relația noastră. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat și aș dori să discutăm despre posibilitatea de a începe din nou.”
 2. „Știu că am greșit și îmi pare sincer rău. Îmi doresc să repar lucrurile între noi și sper că îmi poți oferi o șansă să o fac. Te iubesc și mi-e dor de tine.”
 3. „Am avut mult timp să mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat între noi. Îmi pare rău pentru tot și sper că putem avea o conversație sinceră pentru a vedea dacă putem începe de la zero.”
 4. „Regret că am ajuns la acest punct și îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Te iubesc încă și mi-aș dori să avem o altă șansă.”
 5. „Îmi dau seama acum cât de mult am greșit și cât de mult te-am rănit. Îmi pare sincer rău. Aș vrea să încercăm din nou, de data aceasta mai bine.”
 6. „Am avut timp să mă gândesc la ceea ce am pierdut și aș dori să repar lucrurile. Îmi pare rău pentru tot și sper că putem avea ocazia de a discuta despre posibilitatea de a începe din nou.”
 7. „Te rog să îmi ierți greșelile. Îmi pare rău pentru tot și aș vrea să încercăm din nou. Tu înseamni mult pentru mine și nu vreau să te pierd definitiv.”
 8. „Știu că nu am fost cel mai bun partener, dar mi-aș dori o șansă să îți arăt că pot fi. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat între noi și sper că îmi poți oferi o altă șansă.”
 9. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Sunt dispus să lucrez la problemele mele și să devin o persoană mai bună pentru tine. Aș dori să încercăm din nou, dacă ești dispus.”
 10. „Am realizat cât de mult înseamnă pentru mine relația noastră. Îmi pare rău pentru toate greșelile pe care le-am făcut și aș dori o șansă de a le repara.”
 11. „Am avut timp să reflectez asupra greșelilor mele și aș vrea să-ți cer iertare. Îmi doresc să repar lucrurile dintre noi și sper că putem găsi un teren comun pentru a începe din nou.”
 12. „Regret că lucrurile au luat o întorsătură atât de dureroasă între noi. Îmi doresc o altă șansă de a arăta cât de mult îți pasă de tine. Sunt dispus să fac schimbările necesare. Te rog să mă ierți.”
 13. „Mi-am dat seama cât de profund te-am rănit și îmi pare sincer rău. Sunt dispus să mă schimb și să muncesc pentru relația noastră. Sper că îmi poți da o altă șansă.”
 14. „Am trecut prin multe împreună și regret că am ajuns la acest punct. Te iubesc și îmi pare rău pentru greșelile mele. Aș dori să avem ocazia să încercăm din nou.”
 15. „Am realizat cât de mult te iubesc și cât de mult îmi lipsești. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Sper că putem găsi o cale să ne împăcăm.”
 16. „Îmi cer iertare pentru tot ce am făcut. Te iubesc și aș da orice pentru o altă șansă de a fi împreună. Sunt dispus să muncesc pentru a face lucrurile să funcționeze.”
 17. „Am avut timp să mă gândesc și să-mi dau seama de greșelile mele. Îmi pare rău pentru tot și aș vrea să încercăm din nou, dacă ești de acord.”
 18. „Recunosc că am greșit și îmi pare sincer rău. Te iubesc și aș dori să încercăm din nou. Sper că poți găsi în inima ta să mă ierți.”
 19. „Regret că am lăsat ca orgoliul meu să ne despartă. Îmi pare rău și aș vrea să încercăm din nou. Tu înseamnă totul pentru mine.”
 20. „Te rog să mă ierți pentru greșelile pe care le-am făcut. Aș dori o șansă de a face lucrurile corect. Te iubesc și mi-e dor de tine.”
 21. „Am avut timp să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat între noi și îmi doresc sincer să repar greșelile pe care le-am făcut. Îmi pare rău pentru durerea pe care ți-am cauzat-o și sper că vom putea găsi o cale să ne împăcăm.”
 22. „Îmi pare rău pentru greșelile mele și pentru tot ceea ce a dus la despărțirea noastră. Îți promit că am învățat din ele și sunt gata să fac schimbări. Sper să îmi poți oferi o altă șansă.”
 23. „Am realizat cât de mult mi-e dor de tine și cât de mult înseamnă pentru mine relația noastră. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și aș vrea să avem ocazia să încercăm din nou.”
 24. „Recunosc că am greșit și îmi pare sincer rău pentru tot. Îmi doresc să încercăm din nou și să ne oferim o nouă șansă. Sper că îmi vei putea ierta greșelile.”
 25. „După timpul pe care l-am petrecut departe unul de celălalt, mi-am dat seama cât de mult îmi lipsești. Îmi pare rău pentru tot și aș vrea să ne împăcăm.”
 26. „Îmi doresc cu disperare să repar greșelile pe care le-am făcut. Îmi pare rău pentru tot ce am făcut și sper că putem găsi o cale să ne împăcăm.”
 27. „Îmi cer iertare pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Sunt gata să mă schimb și să devin o persoană mai bună pentru tine. Sper că putem încerca din nou.”
 28. „Îmi doresc să încercăm din nou și să construim o relație mai puternică. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat și sper că îmi vei putea oferi o altă șansă.”
 29. „Am avut mult timp să mă gândesc și îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Sper că putem trece peste trecut și să ne oferim o nouă șansă.”
 30. „Ești o persoană incredibilă și regret că am lăsat ca orgoliul să ne despartă. Îmi pare sincer rău și aș vrea să încercăm din nou.”
 31. „După toate aceste zile petrecute departe de tine, mi-am dat seama că viața mea este mai săracă fără tine în ea. Îmi pare rău pentru toate greșelile pe care le-am făcut și aș vrea să încercăm din nou.”
 32. „Îmi este dor de tine și de momentele pe care le-am împărtășit. Îmi pare rău că am lăsat să se întâmple totul. Te rog să mă ierți și să îmi oferi o șansă de a ne împăca.”
 33. „Am greșit, și îmi doresc să repar tot ce am stricat. Sper că îmi poți da o altă șansă. Mi-e dor de tine și de relația noastră.”
 34. „Te iubesc încă și îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Sper că putem găsi o cale de a ne împăca și de a începe de la capăt.”
 35. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Te iubesc și îmi doresc să repar lucrurile. Te rog să îmi oferi o șansă de a face asta.”
 36. „Recunosc că am greșit și îmi pare sincer rău. Sper că îmi poți da o altă șansă de a arăta cât de mult te iubesc și cât de mult îmi pasă de relația noastră.”
 37. „Am avut timp să mă gândesc și îmi doresc să încercăm din nou. Îmi pare rău pentru tot ceea ce am făcut. Te iubesc și mi-e dor de tine.”
 38. „Sunt gata să mă schimb și să devin persoana pe care o meriți. Îmi pare rău pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Te rog să îmi oferi o altă șansă.”
 39. „Am greșit și regret profund pentru asta. Îmi doresc să încercăm din nou și să facem lucrurile să funcționeze. Îmi pare rău și te iubesc.”
 40. „Te iubesc și îmi pare rău că am ajuns la acest punct. Îmi doresc o altă șansă de a arăta cât de mult îmi pasă de tine și de relația noastră.”

În cele ce urmează îți prezentăm niște mesaje de împăcare profunde, pe care i le poți trimite iubitei în speranța de a se întoarce la tine:

Insistenta

Uneori, tot ce ne rămâne de făcut este să insistăm, în speranța că inima femeii iubite se va îndupleca și ne va primi înapoi. Iată niște mesaje de împăcare cu ajutorul cărora îți poți manifesta insistența:

 • „Nu pot uita momentele frumoase petrecute împreună și voi insista să te caut până când îmi vei da un răspuns. Nu renunț așa ușor la tine, la noi, te vreau în viața mea și voi încerca să îți demonstrez acest lucru pe cât de mult pot.”
 • „Dragostea mea pentru tine nu s-a încheiat când ne-am despărțit. Nu știu ce să mai fac să mă poți ierta. Am făcut o greșeală și recunosc acest lucru, dar, dacă mă vei lăsa, îți voi arăta în fiecare zi cât de mult însemni pentru mine. Nu voi înceta să îți arăt cât de mult te iubesc.”
 • „Te voi căuta neîncetat, pentru că tu ești aleasa mea și nu voi lăsa ca o ceartă să ne despartă. Mă omoară gândul că nu te voi mai vedea, că nu îmi vorbești. Iartă-mă, te rog, și hai să fim din nou fericiți împreună!”
 • „Ca orice om, sunt supus greșelii, dar vreau să mă îndrept pentru tine, să îți arăt că mă faci să fiu mai bun. Te voi căuta întruna, deoarece te iubesc foarte mult și vreau să îți demonstrez că locul meu e lângă tine.”
 • „Hai să lăsăm în urmă tot ce a fost urât, să ne redescoperim! Te rog să mă ierți și să îmi permiți să îți arăt că de azi înainte voi face tot ce pot pentru noi.”

Mesaje de împăcare pentru trecutul

Aceste mesaje de împăcare ce invocă trecutul sunt ideale pentru cei care au avut o relație de lungă durată. Dacă te regăsești în această situație, atunci următoarele mesaje de împăcare ce fac referire la trecut sunt cele la care îți recomandăm să apelezi:

 • „Stiu ca un simplu «Imi pare rau!» nu va duce la nimic si nu va ajuta prea mult insa, uite, iti spun «Imi pare rau!» la infinit si, te rog, accepta-le si hai sa continuam lucrurile de unde au ramas, deoarece o relatie ca a noastra nu se poate destrama dintr-o simpla greseala despre care stiu ca a fost a mea. Te rog, accepta-mi scuzele pentru a fi din nou acel cuplu indiviat de toti.”
 •  „Nu pot uita clipele fericite pe care le-am trait impreuna, toate greutatile peste care am trecut cu ajutorul tau de-a lungul timpului. Te rog sa ma ierti si sa fim din nou impreuna, asa cum am fost pana acum…”
 • „Am gresit fata de tine si recunosc, cu inima amara, ca am avut un moment de slabiciune si ratacire. Acum realizez multe lucruri. Poate ca nu merit iertarea ta, dar mai fac o incercare de dragul acestor ani in care nu am cunoscut o fericire mai mare decat cu tine. Te iubesc nespus si sper sa te intorci la mine.”
 • „Se spune ca in timp reusesti sa uiti persoana cu care ai fost, dar eu nu mi te pot scoate din minte si din suflet. Nu pot uita toate momentele in care am fost nespus de fericiti, te vreau in viata mea si te rog sa ma ierti pentru ca ti-am gresit.”
 • „Hai sa trecem peste acest impas, asa cum le-am trecut si pe cele de pana acum: impreuna. Te rog din suflet sa ma ierti, sa ne regasim drumul unul catre celalalt si sa facem din aceasta greseala o sansa noua la fericire. Te iubesc!”
 • „Nu pot da timpul inapoi incat sa nu mai fac acea greseala care te-a ranit. Nu pot decat sa te rog sa ma ierti si sa ma lasi sa iti arat in fiecare zi cat de rau imi pare si cat de mult te iubesc. Vrei sa ne impacam? ”

Mesaje de împăcare și Complimente

Următoarele mesaje de împăcare implică și complimente la adresa fostei iubite, pentru a vedea că o apreciezi și îi recunoști meritele:

 • „Stii prea bine ca esti frumoasa, stii prea bine ca esti desteapta si cu siguranta stii ca esti si inteligenta, dar ceea ce nu stii este ca imi pare extraordinar de rau ca ti-am gresit si ca nu am luptat sa te pastrez in viata mea. Esti persoana pe care multi o asteapta o viata intreaga si nu o gasesc, iar eu te-am avut si nu te-am pretuit cat meriti. Acum regret amarnic si voi face orice ca sa ma primesti inapoi…”
 • „M-am lasat prada slabiciunilor si am gresit fata de tine. Te rog sa ma ierti si sa ma primesti inapoi, acum realizez ca esti cea mai importanta, frumoasa si desteapta fata pe care o cunosc. Imi doresc un viitor cu tine. Ce zici, mai incercam o data?”
 • „Cand doua persoane sunt menite pentru a fi impreuna, pot trece peste orice obstacol. Ti-am gresit si nu stiu cum sa fac sa ma ierti si sa ma crezi ca ma doare sufletul ca am fost atat de slab. Esti o fata minunata, esti cea mai specoala pentru mine si nu imi pot imagina viata fara tine. Vrei sa ne impacam?”
 • „Esti o persoana cu mult mai buna decat sunt eu. Stiu, sunt dificil si gresesc de multe ori fara sa imi dau seama, dar tu ai fost mereu langa mine si m-ai facut sa inteleg lucruri. Te rog, intelege-ma si acum, iarta-ma si voi incerca din rasputeri sa nu te mai dezamagesc! Vrei sa te intorci la mine, sa fim fericiti impreuna?”

Mesaje de împăcare și regret

Vei avea nevoie de mult, de foarte mult curaj, dar odată ce au fost spuse cuvintele de regret, pot face minuni pentru relația ta. Prin folosirea și alegerea cuvintelor cu grijă, dar de efect, vei vedea cum fiecare dintre parteneri se transformă din stână de piatră, din insensibil și greu de cucerit, într-o oază de fericire și înțelegere. Așa că alege unul dintre aceste mesaje de împăcare, dacă îți pare cu adevărat rău pentru ce s-a întâmplat, și deschide o portiță către o posibilă și eventuală împăcare:

„Îmi pare rău!”

Aceste mesaje de împăcare te ajută să îți exprimi părerea de rău și dorința de a fi din nou alături de fosta iubită:

 1. „E posibil sa fi gresit fata de tine, tu o stii, o stiu si eu, dar cu siguranta acum, cand am vazut ce inseamna sa nu mai fii in viata mea si sa ma umpli cu zambetele tale si fericirea mea, imi dau seama ca te vreau inapoi, sa fii a mea din nou. Iarta-ma, niciodata n-am avut dreptate. Imi pare sincer rau!”
 2. „Tot viitorul nostru impreuna este agatat pe acest «Imi pare rau!», asa ca tot ce trebuie sa faci este sa-l accepti si sa-mi schimbi viata pentru totdeauna, deoarece, daca o faci, eu cu siguranta voi lupta pentru a o schimba pe a ta. Iti trimit acest mesaj pentru a iti cere scuze. Da, am gresit, asa ca, te rog, accepta-l; iar daca imi vei spune «Nu», iti voi trimite altul, pana-ti vei schimba parerea. Chiar regret, crede-ma!”
 3. „Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea exprima regretul meu pentru ca am gresit fata de tine. Te rog, iarta-ma si mai da-mi o sansa! Am inteles cat de mult am pierdut si te vreau inapoi, vreau sa iti pot arata ca ma pot schimba pentru tine. Imi pare rau, sincer!”
 4. „Imi este dor de tine, te iubesc enorm si regret in fiecare zi ca am facut acea greseala. Te rog, iarta-ma! Imi pare rau si nu pot da timpul inapoi pentru a nu o face.Nu pot decat sa invat din ea si sa am grija sa nu se mai repete. Imi mai dai o sansa?”
 5. „Poate iti va parea greu de crezut, dar regret nespus ce s-a intamplat si as face orice sa ma poti ierta. Imi pare rau! Vrei sa fim din nou impreuna?”
 6. „Regret ca te-am facut sa treci prin aceasta suferinta! Imi pare rau ca am gresit fata de tine si te rog sa ma ierti si sa te intorci acasa. Vrei sa ne mai dam o sansa?”
 7. „Imi pare rau ca ti-am facut atat de mult rau! Abia acum realizez cat de mult ma iubesti si cat de mult te vreau in viata mea. Te iubesc enorm! Te rog, iarta-ma si primeste-ma inapoi! ”
 8. „Regret sincer pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Știu că am greșit și îmi doresc nimic altceva decât o șansă de a-ți arăta că am învățat din greșelile mele. Te rog să îmi acorzi ocazia de a ne împăca.”
 9. „Îmi pare nespus de rău pentru toate momentele în care te-am dezamăgit. Recunosc că am greșit și sunt pregătit să mă schimb pentru binele nostru. Sper că îmi vei oferi șansa de a începe din nou.”
 10. „Am avut mult timp să mă gândesc la lucrurile pe care le-am făcut și îmi pare sincer rău. Îți cer iertare și sper că putem găsi o cale de a ne împăca. Te iubesc și îmi lipsești.”
 11. „Nu trece o zi fără să regret greșelile pe care le-am făcut. Îmi doresc să încercăm din nou, să începem de la zero. Te rog să mă ierți și să mă lași să repar lucrurile dintre noi.”
 12. „Regret că te-am rănit. Recunosc că am greșit și îmi doresc să încercăm din nou. Te iubesc și îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat.”
 13. „Îmi pare rău pentru fiecare lacrimă pe care ai vărsat-o din cauza mea. Sunt hotărât să mă schimb și să încercăm din nou. Te rog, iartă-mă și să îmi oferi o șansă de a ne împăca.”
 14. „Sunt conștient de greșelile pe care le-am făcut și îmi pare rău. Îmi doresc o șansă de a-ți arăta cât de mult te iubesc și cât de mult îmi pasă de noi. Te rog să îmi oferi această șansă.”
 15. „Îmi doresc să repar tot ceea ce am stricat și să îmi cer iertare pentru toate greșelile mele. Sper că putem găsi o cale de a ne împăca. Te iubesc și îmi pare rău.”
 16. „Nu există zi în care să nu regret ceea ce s-a întâmplat între noi. Îmi pare rău și îmi doresc să repar lucrurile dintre noi. Sper că îmi poți oferi o altă șansă.”
 17. „Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Am greșit și sunt dispus să fac tot posibilul pentru a ne împăca. Te iubesc și îmi doresc să încercăm din nou.”
 18. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Regret profund și aș vrea să îmi oferi șansa de a-mi îndrepta greșelile. Să ne împăcăm și să trecem peste aceasta împreună.”
 19. „Regret din suflet cuvintele și faptele mele. Sper că putem găsi o cale de a merge mai departe. Îmi pare rău și îmi doresc să repar lucrurile între noi.”
 20. „Te rog să mă ierți pentru greșelile pe care le-am făcut. Îmi pare profund de rău și sper că putem găsi împreună o cale de a ne împăca.”
 21. „Îmi pare rău pentru tot ce am spus și făcut. Regret și sper că putem lăsa totul în urmă. Te rog să îmi dai ocazia de a mă revanșa.”
 22. „Vă cer iertare pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Îmi doresc să putem uita de cearta noastră și să ne împăcăm. Îmi pare profund de rău.”
 23. „Îmi pare rău pentru toate cuvintele și faptele mele. Sper că putem găsi o cale de a merge mai departe. Te rog să îmi oferi șansa de a mă îmbunătăți.”
 24. „Regret din suflet ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău și îmi doresc să repar lucrurile între noi. Să ne împăcăm și să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat.”

„Dacă aș fi putut…”

Niște mesaje de împăcare prin care ne exprimăm neputința pot face adevărate minuni pentru două persoane care încă mai au sentimente una pentru cealaltă și care au o mulțime de amintiri frumoase împreună:

 • „Dacă aș fi putut cumva să evit tot ce s-a întâmplat, să sar peste acea parte urâtă și dureroasă în care tu ai suferit și recunosc că a fost din vina mea, n-aș sta pe gânduri o secundă. Regret, nu pot face asta. Însă, tu ești cea mai bună persoană pe care o cunosc și știu că ai puterea să mă ierți, deoarece nu pot trăi fără tine. Întoarce-te acasă!”
 • „Dacă aș fi putut realiza la timp unde va duce acea greșeală, aș fi evitat-o… Te rog, primește-mă încă o dată în viața ta și promit că de acum înainte nu te voi mai dezamăgi. Mi-am învățat lecția.”
 • „Dacă aș fi putut, aș fi sărit peste acea etapă în care te-am făcut să suferi. Mă torturez zilnic la gândul că plângi și suferi din cauza mea. Vreau să fiu din nou lângă tine și să îți arăt că pot fi mai bun, că tu mă faci să fiu mai bun, că putem înlocui tristețea cu fericire. Vrei să ne împăcăm?”

Sperăm că aceste mesaje de împăcare te vor ajuta să recâștigi inima fetei sau femeii pe care o iubești și să vă găsiți din nou calea unul spre celălalt. Trimite aceste mesaje de împăcare dacă nu îți găsești propriile cuvinte pentru a îți exprima dorința de împăcare, sentimentele și regretul. Aceste mesaje de împăcare, scrise din inimă, îți stau la dispoziție oricând nu îți vine inspirația pentru a ii comunica exact ce ai pe suflet…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed