HomeMesaje si SMS-uri 330 Mesaje pentru tata care îl vor emoționa. Exprimă-ți aprecierea pentru omul de bază din viața ta

330 Mesaje pentru tata care îl vor emoționa. Exprimă-ți aprecierea pentru omul de bază din viața ta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Mesaje pentru tata care il vor emotiona
 • Mesaje pentru tata potrivite pentru orice ocazie: zi de naștere, Ziua Tatălui sau sărbători.
 • Învață cum să exprimi iubirea și recunoștința prin mesaje pentru tata.
 • Găsește idei de mesaje de încurajare și mulțumire pentru tata, care îl vor face să se simtă apreciat.

Deși, de cele mai multe ori, avem tendința ca mesajele lungi, siropoase și pline de destăinuiri să le împărtășim doar persoanelor feminine din viața noastră, tații doresc la fel de mult să vorbească deschis cu copiii.

În ziua de astăzi nu mai există preconcepții conform cărora bărbații nu au nevoie de declarații, că nu trebuie să se emoționeze și că nu ar considera importante mesajele din partea celor dragi.

Pentru a-ți fi mai ușor să trimiți un astfel de text, am pregătit o mulțime de mesaje frumoase, pe care le poți trimite tatălui tău, atât cu ocazia zilei de naștere, cât și cu alte prilejuri.

Alege-l pe cel mai potrivit și pune-i tatălui tău un zâmbet pe față.

Mesaje pentru tata de ziua lui

 1. La mulți ani, tatăl meu bun și blând! Ai fost mereu stâlpul pe care m-am putut sprijini, omul în care am avut întotdeauna deplină încredere și care mi-a oferit cele mai bune sfaturi. Să te am alături cât mai mulți ani, să fii sănătos, fericit, și să ai parte de tot ce e mai bun în lume. Ești cel mai bun tată din lume și îți mulțumesc pentru tot.
 2. Mi-ai oferit mereu tot ce ai avut mai bun, mi-ai dăruit toată grija ta și ai dat mereu dovadă de bunătate supremă. Pentru asta, azi, de ziua ta, țin să îți mulțumesc din tot sufletul, să îți reamintesc faptul că te iubesc din toată inima și să îți doresc să fii cel mai fericit din lume. La mulți ani, tatăl meu bun! Să nu îți pierzi niciodată zâmbetul blând și bunătatea!
 3. La mulți ani, tata! De ziua ta îți doresc portofelul la fel de plin de bani precum e și inima ta plină de iubire, îți doresc brațele pline de oameni iubiți și chipul mereu plin de zâmbete și fericire. Meriți tot ce e mai bun, iar astăzi, în această zi importantă, vreau să contribui și eu la fericirea ta. La mulți ani, multă sănătate, bucurii și tot ce e mai bun să ți se împlinească.
 4. La mulți ani fericiți, tatăl meu mult iubit! Nu am destule cuvinte pentru a putea să îți transmit cât de mult te iubesc și te prețuiesc. Ochii mi se umezesc de lacrimi atunci când mă gândesc la toate momentele frumoase petrecute împreună, la vacanțele de când eram mic, de toate dansurile împreună, de toate sfaturile prețioase și de toată grija pe care mi-ai purtat-o. La mulți ani tatăl meu blând și bun! Ești sufletul meu!
 5. Mesajele siropoase nu ne caracterizează pe niciunul dintre noi, și nu vreau să te fac să plângi de ziua ta. Știi foarte bine sentimentele pe care ca ți le port, cât de mult te apreciez și cât de recunoscător sunt pentru tot ce mi-ai oferit. La mulți ani! Să fii în continuare cea mai bună versiunea a ta, pentru că ești cel mai bun!
 6. Îți doresc doar portofele pline, numai vacanțe scumpe și să fii înconjurat mereu doar de oameni buni și valoroși, care să te iubească și de la care să ai întotdeauna ceva bun de învățat. La mulți ani, tata! La mulți ani, om bun! Îți mulțumesc pentru tot ce ești, pentru tot ce însemni pentru mine și pentru tot ceea ce m-ai făcut să fiu.
 7. Deși nu sunt omul cuvintelor și îmi este foarte greu să transmit ceea ce simt, astăzi, de ziua ta, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit, pentru toată iubirea și grija ta, și să îți spun că te iubesc. La mulți ani, tata! La mulți ani fericiți, plini de momente minunate și de oameni buni, așa ca tine.
 8. La mulți ani celui mai bun și blând om din viața mea. La mulți ani, tata!
 9. La mulți ani, tata! Îți mulțumesc pentru toate sfaturile bune pe care mi le-ai dat și pentru toată grija.
 10. Abia aștept să petrecem și să celebrăm frumoasa ta vârstă. La mulți ani, tata!
 11. Tot ceea ce sunt astăzi ți se datorează ție. De ziua ta îți doresc să ai parte în viața ta doar de oameni buni, așa ca tine. La mulți ani sănătoși și fericiți.
 12. Dacă înainte de a mă naște aveam posibilitatea de a-mi alege tatăl, cu siguranță tu ai fi fost singura mea opțiune. Ești cel mai bun, inteligent, amuzant și iubitor om pe care îl cunosc, și îmi doresc să fiu și eu exact la fel atunci când pe tort voi avea atâtea lumânări precum ai și tu astăzi. La mulți ani, tata! Tot ce îți dorești să ți se împlinească.
 13. Această zi minunată să îți aducă la fel de multă bucurie precum le aduci și tu tuturor celor din jurul tău. La mulți ani, tata! Să trăiești mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit.
 14. La mulți ani celui mai inteligent, carismatic, amuzant și bun om din tot universul. Nu-mi ajung cuvintele să exprim tot ce însemni pentru mine, dragă tată. La mulți ani fericiți, liniștiți și plini de bucurii.
 15. Deși nu ți-am spus asta niciodată, astăzi, de ziua ta, aș vrea să știi că tu ești eroul meu, ești cel care m-a făcut să fiu omul de astăzi, iar pentru asta îți sunt profund recunoscătoare! La mulți ani, tatăl meu minunat!
 16. La mulți ani, tatăl meu drag! Îți mulțumesc pentru faptul că mă faci mereu să mă simt iubită, apreciată și în siguranță. Ești un om deosebit, un om cu principii sănătoase, și apreciez la tine foarte mult că ești întotdeauna corect. Ești un tată minunat!
 17. Azi este ziua celui mai bun tată din lume. Astăzi este ziua ta. La mulți ani! Abia aștept să ne vedem și să petrecem împreună. Te iubesc și te apreciez cel mai mult!

Mesaje pentru tata scurte

 1. Astăzi vin acasă. Abia aștept să te revăd. În câteva ore ne strângem din nou la masă.
 2. Sfatul pe care mi l-ai dat mi-a fost de real ajutor. Îți mulțumesc mult și te iubesc!
 3. Îmi e dor de tine, tata. Fă-ți timp să ne vedem.
 4. Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, tata!
 5. Astăzi am auzit piesa noastră la radio și mi s-a făcut dor de tine.
 6. Ești cel mai bun tată pe care l-aș fi putut avea.
 7. Îmi cer iertare pentru toate momentele în care nu am ascultat de tine. Acum înțeleg că tu mi-ai vrut doar binele. Mulțumesc!
 8. Nepotul tău îți seamănă perfect. Ce noroc că ești un om bun!
 9. Tata, vei rămâne mereu eroul meu!
 10. Toata iubirea pe care mi-ai purtat-o sper să ți-o pot întoarce înzecit. Mulțumesc pentru tot!
 11. Am cel mai bun tată din lume. Îmi lipsești!
 12. Sunt recunoscător pentru toate valorile pe care mi le-ai insuflat. Mulțumesc!
 13. M-ai învățat să fiu corect în toate situațiile, iar asta m-a ajutat foarte mult azi. Îți mulțumesc!

Un mesaj pentru tata este mereu bine venit, fie că e transmis cu o anumită ocazie, fie că vine într-un moment oarecare.

Un tată va aprecia întotdeauna un mesaj din partea copilului său, și cu siguranță l-ar emoționa profund. Alege și tu unul din mesajele de mai sus, și pune-i un zâmbet pe față celui mai important bărbat din viața ta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed