HomeRelatiiSeductie 8 lucruri pe care trebuie să le faci la prima întâlnire ca să ai succes

8 lucruri pe care trebuie să le faci la prima întâlnire ca să ai succes

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
8-lucruri-care-trebuie-să-le-faci-la-prima-întâlnire-ca-să-ai-succes in Seductie

Prima intalnire este intotdeauna considerata stresanta, dar daca tii cont de cateva lucruri, ar trebui sa nu ai probleme:

8 lucruri pe care trebuie să le faci la prima întâlnire ca să ai succes

Opteaza pentru o activitate interesanta
Intalnirea intr-un restaurant este adesea interesanta, dar in locui ei ai putea alege orice alt eveniment care sa starneasca interesul si care sa va atraga pe amandoi.

Foloseste-ti zambetul
Prima impresie conteaza cel mai mult si de ea vor conta si celelalte iesiri (daca vor avea loc). Trebuie sa zambesti cat mai mult, sa ii arati ca esti vesela si stii sa te distrezi. Astfel, vei atinge doua aspecte importante, si anume: „Cum se va intelege cu prietenii mei?” si „Ce parere ar avea parintii mei despre ea?”.

Arata-i ca te simti bine in pielea ta
Asa ca te poti imbraca si machia intr-un fel in care esti cat mai naturala, pentru ca, in acest mod, el va observa te simti bine.

Nu il coplesi
Tacerea este un moment neplacut si are loc de multe ori, dar la fel de neplacut poate fi faptul ca vorbesti non-stop despre tine. Este de preferat sa il lasi si pe el sa vorbeasca, iar tu sa arati cat de interesata esti de ceea ce el iti spune.

Evita sa folosesti excesiv telefonul
Specialistii in intalniri au concluzionat ca telefonul trebuie inchis la prima intalnire, neaparat. Nu este necesar sa il inchizi, insa este de preferat sa il folosesti cat mai putin, deoarece poti raspunde mai tarziu la SMS-uri sau la comentariile de pe Facebook.

Nu te relaxa prea mult
Anxietatea, dar si relaxarea exagerata vor avea efecte negative la o prima intalnire, asa ca este important sa te simti bine fara sa ii arati defectele…

Nu exagera cu cheltuielile
Daca el isi comanda bauturi si mancaruri scumpe, nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel, chiar daca tu iti vei plati singura consumatia. El nu are de unde sa stie ca tu vei face acest lucru si, in timp ce tu comanzi fel de fel de lucruri, el va crede ca acestea sunt din bugetul sau.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed