HomeRelatiiSeductie De ce sunt bărbații atrași de blonde?

De ce sunt bărbații atrași de blonde?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
De ce sunt barbatii atrasi de blonde

Fascinatia barbatilor pentru blonde reprezinta o realitate, iar culoarea naturala a parului nu conteaza.

Argumentul varstei

Odata cu mutatiile genetice care au dus la aparitia persoanelor blonde in Europa de Nord in urma cu 10.000 de ani, barbatii au observat un detaliu foarte important, si anume ca nuanta parului blondelor se inchide treptat odata cu implinirea varstei de 30 de ani. Datorita acestui lucru, buclele blonde reprezinta un simbol al tineretii.

Argumentul genetic

Pe langa tinerete, parul blond are si o conotatie genetica. Migrarea in Europa de Nord, acolo unde lumina soarelui este prezenta mai putin, a dus la deschiderea culorii tenului si a pielii. Blondele caucaziene au in general un nivel mai mare de estrogen decat brunetele, motiv pentru care au fost considerate niste partenere mai fertile si mai dorite.

Prezenta în mass-media

Chiar dacă ignori faptul că unele alegeri sunt instinctive şi îşi au baza în selecţia genetică de-a lungul a mii de ani, societatea modernă oferă un alt motiv convingător pentru care bărbaţii preferă blondele: prezenţa în mass-media. Acestea sunt prezente in revistele pentru barbati si la televizor intr-un numar mai mare decat celelalte femei care au alte tipuri de culori de par…

Bancuri cu blonde

Ideea preconceputa ca femeile blonde sunt mai putin destepte decat celelalte reprezinta subiectul multor bancuri, insa acestea se pot transforma in avantaje pentru femeile cu parul bl0nd. Barbatii tind sa aleaga femeile blonde pentru ca sunt mai usor de agatat si considera ca o femeie blonda si frumoasa, care a aratat intotdeauna ireprosabil, a trecut, cu siguranta, prin mai putine obstacole pentru a ajunge unde si-a dorit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed