HomeRelatiiSeductie Ce gaseste irezistibil un barbat la o femeie

Ce gaseste irezistibil un barbat la o femeie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views 3 minute timp de citit

Fetelor, pregatiti-va sa aflati ce gaseste atractiv un barbat la o femeie, ce apreciaza si ce ii displace. Mai intai, este foarte greu de stiut ce cred barbatii, pentru ca fiecare individ are propria perspectiva despre viata si despre cum ar trebui sa fie lucrurile.

Am facut cateva cercetari si am aflat care sunt tipurile de care sunt cel mai atrasi, precum si ce vor barbatii:

Cea mai buna prietena

Multi barbati ar vrea ca perechea lor sa fie persoana cu care sa imparta preocuparile lor si de la care asteapta sustinere neconditionata. Este foarte important pentru parteneri sa imparta problemele si sa incerce sa le rezolve impreuna.

Femeia independenta

Barbatilor nu le place ca femeile sa depinda de ei. Iubesc acele femei care stiu ce vor de la viata, care au propriile cariere si hobby-uri. Este frumos sa ai sansa de a impartasi pasiuni si de a invata noi lucruri impreuna. De asemenea, de ce sa petreceti fiecare minut impreuna? Ati putea sfarsi prin a va sufoca.

Frumusetea dulce

Cei mai multi dintre barbati sunt atrasi de femeile dulci si grijulii. Ei iubesc si simtul umorului, asadar, daca te numeri printre aceste tipuri de femei care stiu sa rezolve problemele cu zambetul pe buze, esti perfecta! De asemenea, cea mai buna metoda de a suporta o situatie este perspectiva optimista.

Femeia relaxata

Multi barbati tind sa reactioneze urat cand vine vorba de stres. Nu le place sa fie fortati sa faca lucruri care nu le plac. Sfatul nostru ar fi sa permiti barbatului putina intimidate. Cu totii avem nevoie de putina singuratate cateodata. Deci, ar fi bine sa nu il suni sau sa-i trimiti mesaje la fiecare ora.

Vocea ratiunii

Conform barbatilor, femeile intelepte sunt foarte atragatoare. De ce? Pentru ca sunt mature, stiu ce vor si spun ce le trece prin minte. Mai mult, maturitatea te ajuta sa tii piept unor situatii grele cu calm si intelepciune, fara sa dramatizezi. Oricum, acest tip de femeie este aceea care spune si ce nu ii place si cand vede un comportament neplacut, va spune ce gandeste, pentru ca vrea sa schimbe lucrurile in mai bine.

Femeia sexy

Sexy, dar cu valoare – asta gasesc barbatii atragator din punct de vedere fizic. Toate femeile au parti ale corpului care le plac si care le urasc. Deci, ar trebui sa-ti evidentiezi cele mai bune trasaturi, dar cu stil, deoarece nu vrei ca barbatul tau sa se simta rusinat de comentariile celorlalti. Barbatii iubesc femeile care se comporta si se imbraca precum niste doamne.

Femeia manierata

Nimic nu este mai rusinos decat sa iei cina cu familia lui si sa te faci de ras. Acesta este un dezavantaj in fata barbatului. Deci, o femeie educata va fi intotdeauna o optiune mai buna decat una lipsita de maniere.

Cea mai buna sustinatoare

Fetelor, barbatii vostri iubesc sprijinul vostru neconditionat. Le place sa fie complimentati si apreciati cu adevarat…

Femeia cu personalitate

Multi barbati nu sunt atrasi doar de imagini, ci si de femeile cu personalitate. Fii tu insati si impresioneaza-ti partenerul cu creativitatea si inteligenta ta. Multora le plac femeile istete, care stiu o multime de lucruri si pot intretine o conversatie pe teme diferite. Astfel, intalnirile tale vor fi uimitoare si de neuitat!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed