Învață cum să-l manipulezi

Share

Probabil stiai ca barbatii nu sunt cei mai priceputi atunci cand e vorba despre ghicitul cadourilor pe care ti le doresti, atunci cand se apropie ziua ta de nastere, o sarbatoare sau orice alta ocazie. Iata cateva trucuri prin care il poti face sa iti cumpere ceea ce iti doresti:

Capteaza-i atentia din timp
Daca vrei sa primesti cadoul pe care il astepti, va trebui sa incepi cu circa o luna inaintea evenimentului sa ii oferi cateva indicii nevinovate care sa il puna pe ganduri. Ii poti sugera care parfum iti place mai mult decat un altul, si tot asa. In acest mod, el va putea exlude variantele gresite.

Da-i tot mai multe indicii atunci cand trebuie
Dupa ce si-a facut o oarecare idee despre ceea ce iti doresti, poti profita de orice moment ca sa ii sugerezi ce cadou ti-ar placea.

De asemenea, iti poti lasa calculatorul deschis de fiecare data cand stii ca el il va accesa, cu un link catre cadoul pe care ti-l doresti. Il poti „pacali” spunandu-i cat de mult te-a deranjat persoana x ca nu ti-a cumparat acel produs mult dorit…

Apeleaza la cei din jur
Poti apela si la un prieten comun si sa ii marturisesti ce iti doresti foarte mult, iar acesta sa ii spuna iubitului ce „a auzit intamplator”, asa cu siguranta vei avea toate sansele sa primesti ceea ce ti-ai dorit.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news