8 gesturi făcute de bărbați ce le fac pe femei să se topească

Share

Femeile au impresia că bărbații adevărați sau cavalerii pot fi întâlniți doar în filme și în cărți. În continuare, vă vom demonstra că mai există astfel de bărbați și în lumea reală. Vă vom prezenta nouă gesturi pe care unii bărbați le fac zilnic pentru a le impresiona pe femeile din jurul lor.

  1. Îți deschid ușa

Un bărbat care nu este prea leneș pentru a ieși din mașină cu scopul de a deschide portiera pentru o doamnă este, cu siguranță, un bărbat manierat. Orice femeie ar aprecia acest gest, chiar dacă la început poate fi considerat nesemnificativ.

  1. Îți lasă ultima bucățică de mâncare

Toată lumea știe că dragostea trece prin stomac, deși acest lucru poate suna ciudat. Dacă cineva îți păstrează ultima bucată de mâncare, înseamnă că te iubește cu adevărat. Ai încredere în noi. Acesta este un lucru extrem de important.

  1. Petrece mult timp alături de familia ta

Dacă un bărbat te apreciază cu adevărat, va alege mereu să petreacă timpul alături de familia ta, în loc să meargă în oraș sau la fotbal cu băieții. Acest gest ar trebui să reprezinte, pentru orice femeie, un lucru extraordinar. Dacă ai un astfel de partener, ai mare grijă să îl ții lângă tine!

  1. Te prezintă tuturor

Un bărbat adevărat știe că o femeie ce nu este prezentată prietenilor în timpul unei întâlniri neplanificate, pe stradă, se va simți nedorită. Un partener atent nu va lăsa niciodată să se întâmple acest lucru.

  1. Îți face cadouri fără motiv

Bărbații adevărați nu au nevoie de nicio ocazie pentru a face cadouri. Dacă partenerul tău te surprinde într-o zi oarecare cu un cadou, trebuie să îl apreciezi și să îl ții lângă tine.

  1. Te protejează mereu

Este un gest mic însă orice femeie îl apreciază. Un bărbat adevărat trebuie să face mereu acest lucru dacă vrea să îi demonstreze unei doamne că o place cu adevărat.

Te sărută pe frunte

  1. Te sărută pe frunte

Dacă un bărbat își exprimă astfel sentimentele, înseamnă că este foarte atașat de tine. În acest mod te va face și pe tine să simți că ești iubită și apreciată…

Îți alimentează mașina

  1. Îți alimentează mașina

Prin acest gest un bărbat vrea să demonstreze cât de importantă ești pentru el, fără a aștepta nimic la schimb.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente