HomeRelatiiSeductie Cum ne putem îmbunătăți viața sexuală

Cum ne putem îmbunătăți viața sexuală

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Cum-ne-putem-îmbunătăți-viața-sexuală.jpg

Pentru a îmbunătăți viața sexuală este necesar să nu lăsăm lucrurile să devină rutiniere și banale, deoarece chiar și relația cu partenerul va avea de suferit din această cauză.

În cele ce urmează, poți analiza anumite „strategii” pe care le poți aplica pentru a îmbunătăți viața sexuală.

Petrece mai mult timp la sală

Este dovedit științific faptul că o condiție fizică mai bună oferă mai multă energie și poate îmbunătăți chiar și viața sexuală. Așadar, nu te feri de mișcare, aceasta îți va fi de folos atunci când vei vrea să prelungești momentele de plăcere.

Îmbină utilul cu plăcutul

Aici ne referim la un „util” corporal, cum ar fi un masaj de relaxare. Dacă-l răsfeți cu un masaj înainte de a trece la „acțiune”, fii sigură că iubitul tău va fi dispus să se revanșeze ulterior, iar asta nu sună deloc rău, nu-i așa?!

Încearcă să organizezi „joculețe”

Puțin mister legându-l la ochi, un dans provocator sau mici „accesorii” ale plăcerii sunt cu siguranță binevenite. Încercă să elimini „banalul” din relație, în special din cea intimă, și vei reuși să îți mulțumești mereu partenerul, iar un spirit inovator va alunga mereu plictiseala.

Poartă o lenjerie provocatoare pentru a îmbunătăți viața sexuală

Dacă vrei să adaugi un plus de pasiune acțiunii din dormitor, nu este nimic mai bun decât o lenjerie sexy pentru a porni pe drumul cel bun. Partenerul tău va vedea că depui eforturi în a-l incita și că te pregătești mereu să arăți asemenea unui model de lenjerie intimă.

Dacă bărbații au o scuză atunci când ies la o bere cu prietenii, acum ai și tu o scuză bună.
Un studiu realizat la o universitate din Florența a demonstrat faptul că, dacă femeile consumă două pahare de vin pe zi, sunt mult mai satisfăcute în dormitor și mai mult ca sigur și ele sunt dispuse să-și satisfacă într-o mai mare măsură partenerul. Așa că, fetelor, să ciocnim pentru asta!

Ține-ți de mână partenerul

Poate suna absurd, dar ținutul de mână pe durata actului sexual contribuie semnificativ la creșterea nivelului de intimitate, afirmație făcută de către un sexolog pe nume Yvonne K. Fullbright. Datorită faptului că la nivelul mâinilor se află mai multe terminații nervoase, atingerile acestora stimulează creierul ambilor parteneri, crescând astfel nivelul senzațiilor de intimitate resimțite, care ne oferă mai multă plăcere.

Fă-ți timp dimineața și pentru alte activități, nu doar pentru a savura o cafea

Cum altfel îți poți începe mai bine dimineața decât petrecând un moment romantic cu partenerul tău? Nu trebuie să aștepți lăsarea serii pentru a putea avea parte de puțină „acțiune”; dimineața poate fi chiar mai incitant decât seara.

Redecorează-ți dormitorul

Decor nou, idei noi. Un nou pat, mai ales unul care se și rotește, câteva oglinzi ici și colo sau așternuturi noi, cu siguranță vor aduce un „aer proaspăt” momentelor de intimitate. Folosește-ți creativitatea și apelează la obiecte decorative care să ofere acestei încăperi o atmosferă cât mai romantică.

Nu lăsa loc instalării rutinei în viața ta de cuplu, în special atunci când vine vorba de momente intime. Acestea sunt „ingredientele” de bază pentru a îmbunătăți viața sexuală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed