Home / RETETE / RETETE DE MANCARE / ciorba si supa / Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei este o reteta culinara inspirata din bucataria asiatica, o reteta foarte aromata, cu note europene, usor de preparat si rapida.

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei este o varianta fina de supa aromata ideala oricarei ocazii alaturi de cei dragi.

Ingrediente pentru supa cu somon, dovleac, creveti si taitei:

  • 3 linguri de curry rosu thailandez
  • 1 dovleac mic
  • 400 grame lapte de cocos
  • 600 ml supa de pui
  • 140 grame taitei de orez
  • 300 grame germeni de fasole
  • 400 grame fileu de somon fara pielite
  • 200 grame de creveti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 punga mica frunze de coriandru
  • felii groase de lime

Mod de preparare pentru supa cu somon, dovleac, creveti si taitei:

  • Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei este o reteta culinara rapida, delicioasa si savuroasa. Se va incinge pasta de curry in tigaie si se va cali dovleacul pana ce se acopera cu curry, se va adauga laptele de cocos, supa si se va fierbe pret de zece minute, dupa care se vor adauga taiteii scursi.
  • Se adauga ulterior crevetii si somonul lasandu-se la fiert inca cinci minute.
  • La final, se adauga ceapa verde, coriandru si se serveste cu felii de lime…

Pofta buna!