Supa cu carne de pui si ciupercute in stil thailandez

Share

Supa cu carne de pui si ciupercute in stil thailandez reprezinta o reteta culinara care se serveste cu suc de lime, zahar si sos de peste, aromele acestui tip de supa putand fi ajustate in functie de placerile fiecaruia.

Supa cu carne de pui si ciupercute in stil thailandez

Supa cu carne de pui si ciupercute in stil thailandez reprezinta o adevarata placere gustativa imbinand arome cunoscute si clasice cu arome inedite, cu specific thailandez.

Ingrediente pentru supa cu carne de pui si ciupercute in stil thailandez:

  • 1 litru supa de pui
  • 200 grame resturi de carne de pui
  • 100 grame ciuperci
  • sos de chili
  • sos de peste
  • zahar
  • sucul de la 2 lime
  • ceapa verde

Mod de preparare pentru supa cu carne de pui si ciupercute in stil thailandez:

  • Se va pune un liru de supa fierbinte intr-un vas si se va amesteca cu sosul de chili, cu sosul de peste, cu zaharul si sucul de lime si se va duce in punctul de fierbere.
  • Dupa aceea, se vor adauga ciupercile si partea alba a cepei verzi…
  • Se va acoperi totul si se va lasa la fiert timp de doua minute. Ulterior, se va adauga carnea de pui si mare parte din frunzele de ceapa, se va lasa ca totul sa se patrunda, dupa care se va servi in boluri.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news