Trufele cu cacao reprezinta o reteta pentru un desert inedit, ideal pentru ocazii speciale, dar acestea sunt totodata o alegere potrivita si pentru zilele de post.
Trufele cu cacao reprezinta un desert delicios, care poate fi preparat repede si usor.
Ingrediente pentru trufe cu cacao:
- o cana de migdale hidratate
- ½ cana fulgi de cocos
- o banana coapta, pasata cu furculita
- o lingurita de scortisoara
- ½ lingurita de ghimbir
- ½ lingurita de nucsoara
- o mana de merisoare deshidratate
- o mana de stafide
- 2 linguri sirop de agave
- cacao pentru pudrat
Mod de preparare pentru trufe cu cacao:
- Se vor tine migdalele in apa pret de o noapte, dupa care se vor scurge si se vor macina marunt intr-un blender.
- Se va rasturna intr-un bol de dimensiune medie si se vor adauga celelalte ingrediente, omogenizandu-se.
- Se vor pune intr-o farfurie cateva linguri de cacao prin care se vor da bilutele formate din compozitie…
Pofta buna!