HomeAm Testat Parfum Armani Code Luna

Parfum Armani Code Luna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Armani-Code-Luna.jpg

Casa Armani, a lansat in martie 2012, “Armani Code Luna”, o reinterpretare a originalului “Armani Code” pentru femei, din anul 2006. Luna, ca si simbol al feminitatii, al misticului, magnetismului si senzualitatii, au servit drept inspiratie pentru acest nou parfum. “Code Luna” isi propune sa creeze o atmosfera de magie, mister, seductie dar si romantism.

Numele acestuia, este deasemeni asociat unui nou ingredient ce se gaseste in compozitie. Puterea magnetica a Lunii, este reprezentata de o floare ce infloreste numai pe timp de noapte si anume, mirabilis, cunoscuta si sub numele de “Floarea Lunii”.

Compozitia acestuia parfum este una citrica, sezuala, florala si orientala, cu note de top alcatuite din bergamota si alte mici cereale. De baza in realizarea acestei savori minunate, sunt floarea de portocal, mirabilis, precum si vanilia ce ii da o nota destul de importanta.

Pro

“Armani Code Luna” este un parfum perfect pentru femeile discrete si clasice care vor sa se faca remarcate prin subtilitatea absoluta a notelor ce se regasesc in acesta. Nu este un parfum puternic si se combina perfect cu orice tip de piele, fie ca este vorba de o zi stresanta la birou sau o zi torida de plaja; de tinut minte este faptul ca nu va va dezamagi, va va scoate din anonimat si va va fi alaturi de la 3 pana la 5 ore.

Contra

Avand in vedere ca este un parfum pe baza de citrice dar si pe o planta nu atat de cunoscuta de noi, este posibil sa dezvoltati anumite alergii. De recomandat ar fi sa nu se exagereze cu folosinta acestuia si sa se evite zonele sensibile. De asemeni, se poate face un test, cu 24 sau 48 h inaintea achizitonarii, pentru a vedea daca pielea dumneavoastra reactioneaza intr-un mod neplacut.

Gramaj si pret

“Armani Code Luna” este recunoscut si apreciat si la noi in tara inca din primele luni de dupa lansare, astfel il putem gasi in magazine, in sticlute de 50 ml, 75ml si 100 ml, pretul pornind de la 135 Ron.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed