Home FRUMUSETECoafuri 50 de tunsori la modă 2017

50 de tunsori la modă 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,6K views
tunsori-la-modă-2016 in Coafuri

Verifica lista noastra de tunsori pentru 2017 si asigura-te ca ti-ai facut o programare la salonul preferat. Aceste idei de frizuri stilate pentru 2017 iti vor furniza inspiratie pentru proiectul tau de rearanjare.

tunsori la modă 2016

Marile case de modă au prezentat deja trendurile în materie de design vestimentar, de tunsori şi de machiaj pentru anul 2017. Astfel, la anul, ne putem bucura de următoarele tunsori şi coafuri:

Cozi de cal laterale

Cozile de cal trebuie să fie foarte lungi şi lăsate într-o parte. Dau o notă mult mai elegantă şi naturală oricărei femei cu păr lung.

Bretonul

Forever popular, bretonul va rămâne în linia întâi şi la anul, mai ales cel perfect drept.

tunsori la modă 2016 189

Culoarea roz

Mult mai mult decât în acest an, rozul va fi popular, mai ales cel care tinde spre decolorat sau aplicat pe părul blond.

Valurile naturale

Valurile naturale, uşor aranjate vor rămâne la modă.

Bentiţele

Aceste accesorii de păr vă oferă un aer retro. Pot fi de diverse culori, mărimi sau cu aplicaţii diferite.

tunsori la modă 2016 234

Tunsori scurte

Tunsoarea foarte scurtă trebuie să fie adoptată de tot mai multe femei pentru că denotă putere şi îndrăzneală. Mai ales tunsorile care au părul de pe calota superioară lăsată mai mare şi dat pe spate vor face furori.

Wet look

Aspectul de păr umed se va aplica tuturor mărimilor de păr (perfect finisat, stilizat cu nonşalanţă, rebel sau într-o manieră rigidă). Pentru obţinerea unui astfel de look se apelează la uleiuri, spray cu apă de mare sau gel de păr.

Părul sănătos

Indiferent de tunsoare/coafură, un păr sănătos este obligatoriu. Ai grijă de acesta, cere sfatul specialiştilor şi cumpără produsele potrivite pentru tipul tău de păr. Nu uita că un păr sănătos înseamnă şi o alimentaţie sănătoasă.

tunsori-la-modă-2016

Grunge

Stilul grunge este foarte sexy, mai ales dacă laşi o şuviţă pe faţă.

Stilul fundă

Fundele formate din păr revin la modă, mai ales fundele de mărime medie, la spate, care se termină cu câteva şuviţe.

Electric shock

Părul electrizat total sau doar spre vârfuri îţi vor conferi o atitudine de femeie puternică, dar relaxată.

Stilul toreador

E o tunsoare foarte îndrăzneaţă, lansată de excentricul Jean Paul Gaultier, recomandată doar femeilor foarte încrezătoare în ele însele!

Cărarea într-o parte

Indiferent dacă îţi place stilul wet, lung sau clasic, alege să ai cărarea într-o parte. Este un must al anului 2017.

tunsori la modă 2016 22

Culoarea blond platinat

Blondul platinat care tinde spre alb sau argintiu va face şi el furori!

Cupru roşcat

Nu alege o nuanţă roşcată puternică, ci alege să o mai “înmoi” în culoarea cuprului pentru un look cât mai natural.

Bob scurt

Mereu la modă în 2017 înseamnă persistenţa acestei tunsori, spre bucuria femeilor practice.

Bobul scurt Cleopatra

Dacă îţi place tunsoarea bob, atunci alege să o reinventezi cu o linie dreaptă perfectă, finisare puternică şi un breton tăiat la fel de perfect.

Bobul scurt retro

Deşi îţi dă un aer băieţesc, bine conturat şi stilizat, bobul scurt retro e o alegere minunată pentru a ieşi în evidenţă…

Putem afirma că anul 2017 abundă în tendinţe diverse şi potrivite pentru fiecare personalitate ori tip de păr. Dacă nu eşti atât de răbdătoare, poţi adopta unul dintre aceste stiluri încă de pe acum. În multe cercuri vei deveni cea care lansează stilul!

bob scurt cu breton intr-o parte coafura cu par ras intr-o parte coafura fancy 2016 coafura par mediu cu breton intr-o parte coafura par prins in coada freza par ondulat tapat freza par scurt blond frizura par lung 2016 frizura par scurt katy-perry tunsoare 2016 kim kardashian par lung 2016 modele de tunsori cu breton modern par scurt dezordonat par scurt ondulat tunsoare 2016 par scurt tunsoare baieteasca pentru femei tunsoare cool tunsoare cu tepi tunsoare koreana tunsoare la moda in 2016 tunsoare moderna par scurt tunsoare par foarte lung 2016 tunsoare par lung in scari 2016 tunsoare par lung ondulat tunsoare par mediu cu breton filat tunsoare par scurt cret 2016 tunsoare par scurt cret tunsoare par scurt filat tunsoare punk 2016 tunsoare retro par scurt tunsoare Rihanna 2016 tunsoare scurta cu tepi tunsoare scurta pentru par blond tunsoare trendy par scurt tunsori la modă 2016 2 tunsori la modă 2016 3 tunsori la modă 2016 5 tunsori la modă 2016 7 tunsori la modă 2016 9 tunsori la modă 2016 11 tunsori la modă 2016 12 tunsori la modă 2016 13 tunsori la modă 2016 15 tunsori la modă 2016 17 tunsori la modă 2016 21

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed