Home Coafuri de nunta pentru cele cu parul scurt 2017

Coafuri de nunta pentru cele cu parul scurt 2017

autor Elena Yvette
2,5K views 5 minute timp de citit

Indrazniti sa purtati o tunsoare scurta in ziua nuntii? Sigur, de ce nu?! Sunteti surprinse? Nu trebuie! Parul scurt este atat de la moda in randul femeilor din vremurile noastre.

Coafuri de nunta par scurt 2014

Accesorizati-va parul cu un voal sau orice alt element de nunta si veti arata fantastic!
Daca nu vreti sa fiti tunse periuta, optati pentru o tunsoare in scari. Aceasta din urma este mult mai sexi, mai uimitoare si mai stralucitoare decat in anii trecuti.

Coafuri de nunta par scurt 2014

Aveti libertatea sa afisati orice coafura doriti la nunta voastra. Fiti adaptabile, jucause si veti fura toate privirile. Dar nu putem vorbi de tunsori fara sa nu amintim si de bob. Oricare dintre ele este la moda: inegal, asimetric etc.

Trebuie sa retineti ca, oricat de scurt ati avea parul, tot puteti sa va individualizati si personalizati coafura, fie prin ondularea, incretirea sau indreptarea parului, fie cu diferite accesorii: bentite, tiare, cleme, flori  sau clasicul voal…

Uitati de orice indoiala si mergeti senine catre altar! Tot ce contreaza sunteti voi!

Coafuri de nunta par scurt 2014Coafuri nunta par scurt 2014Coafuri de nunta par scurt 2014Coafuri nunta par scurt 2014Coafuri de nunta par scurt 2014Coafuri de nunta par scurt 2014Coafuri de nunta par scurt 2014Coafuri de nunta par scurt 2014Coafura de mireasa par scurt 2014Coafura de mireasa par scurt 2014Coafura de mireasa par scurt 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed