Home FRUMUSETECoafuri Cele mai bune culori de par pentru cele cu pielea maslinie

Cele mai bune culori de par pentru cele cu pielea maslinie

autor Elena Yvette
2k views 2 minute timp de citit

Cele mai potrivite culori pentru cele cu pielea maslinie sunt nuantele complementare tenului sau il lumineaza. Este important sa alegi culoarea potrivita a parului si chiar vei putea fi observata intr-o multime. Cine nu vrea sa fie memorabila? Fa-ti timp sa iei in considerare tipul de piele si sa o ingrijesti, astfel poti gasi o nuanta cat mai flatanta.

Cele mai bune culori pentru par avand pielea maslinie

Gandeste-te la subtonuri

Nu toate tipurile de piele maslinie sunt la fel. Multi oameni cu acest tip de piele pot avea subtonuri calde, dar sunt unii care au subtonuri albastre. Daca ai subtonuri reci, trebuie sa stai departe de nuantele aurii, pentru ca iti vor crea o imagine palida. Alege culoarea potrivita dupa ce ai aflat ce tip de ton al pielii ai.

Culorile inchise sunt sigure

O regula generala: culorile inchise sunt potrivite pentru oamenii cu pielea maslinie. Este valabila si pentru persoanele cu ambele subtonuri, calde si reci. Castaniul inchis si negrul se potrivesc cel mai bine cu pielea maslinie. Oricum, daca ai ochii de o culoare luminoasa in combinatie cu pielea maslinie, se pot potrivi nuante ale parului de castaniu luminos si nisipos.

Nu exclude stralucirea

Tipurile de piele maslinie pot sa nu arate bine cu un par blond, dar castaniul poate fi actualizat cu cateva lumini blonde. Cand vine vorba de astfel de adaosuri, subtilitatea este importanta. O regula buna de tinut minte este ca pielea cu subtonuri calde se potriveste cel mai bine cu lumini in nuante reci, iar pielea in subtonuri reci este cel mai bine pusa in valoare de luminile in nuante calde…

Stai departe de blondul platinat

Nu mai ai cinci ani, incat sa te poti juca in dulapul mamei tale. Daca decolorezi sau vopsesti parul, este cel putin semi-permanent. Pentru persoanele cu pielea maslinie, orice este prea blond sau stralucitor poate arata nu numai artificial, dar si neplacut. O regula generala de aranjare este sa nu folosesti niciodata o vopsea la trei nuante distanta de culoarea ta naturala.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies