Home FRUMUSETECoafuri De ce sa te vopsesti blond inchis?

De ce sa te vopsesti blond inchis?

autor Elena Yvette
4k views 3 minute timp de citit

Culoarea blond inchis ofera un look natural sofisticat si este mai usor de purtat decat cele mai multe nuante de blond. Gaseste cea mai buna nuanta de blond si invata cum sa aplici corect vopseaua.

blond inchis

Colorarea blond poate fi dificila pentru persoanele brunete, mai dificila decat aplicarea celorlalte culori. Chiar si atunci cand folosesti o vopsea buna, trebuie sa fii constienta de dificultatile pe care le vei intalni. Urmeaza cateva sfaturi ale expertilor, care te vor ajuta sa primesti culoarea perfecta pentru imaginea ta.

Purtate de celebritati ca Jennifer Ansiton si Cameron Diaz, aceste nuante de blond inchis par mai intunecate decat alte nuante de blond, dar nu este usor de obtinut, mai ales pentru brunete.

Cea mai buna nuanta a acestei culori este blondul cenusiu, dar o poti folosi numai daca ai un par luminos natural sau daca vrei sa-ti decolorezi pletele inchise.

Stralucire sau umbre?

Culoarea blond inchis nu are nevoie doar de stralucire sau umbre. Cauta cea mai naturala imagine folosindu-le pe amandoua. Alege un look multitonal, purtat intr-o maniera sexy, deoarece nu necesita o ingrijire constanta.

Foloseste stralucire si umbre intense, cel putin cu doua nuante mai inchise decat blondul cenusiu, iar imaginea ta va fi mai usor de evidentiat. Vei avea nevoie doar de aplicari la radacini, pentru a pastra aspectul intact, asa ca vei economisi timp, bani si cel mai important este ca vei mentine sanatatea parului tau, prin aplicarea unei cantitati mai mici de chimicale.

nuante de blond inchisblond mediublond inchis poze

Umbre

O variatie mai indrazneata a blondului inchis este stilul umbrelor, purtat de celebritati ca Drew Barrymore si Mila Kunis, pentru un stil variat.

Blondul inchis incepe cu o culoare naturala la radacini si se lumineaza usor catre varfurile parului, care pot fi de un blond-cenusiu sau blond-luminos. Foloseste aceasta tehnica pentru un par greu, cu textura, dar nu pentru par drept, unde efectul poate fi mai putin decat un aspect placut din punct de vedere vizual.

Cum sa treci de la un brunet la blond inchis:

Parul mai inchis are nevoie de luminare inainte sa aplici orice nuanta de blond in nuante cenusii. Poti folosi decolorarea sau un produs mai delicat de indepartare a culorii, incat sa indepartezi orice pigment portocaliu din par. Blondul inchis ar trebui aplicat doar cand parul tau are culoarea galben-pal, pentru ca vopsirea sa functioneze.

Dupa ce ai ales cea mai populara nuanta de blond inchis, nu o folosi pentru sprancene. Atat timp cat sprancenele tale sunt cu doua nuante mai inchise decat umbrele din parul tau, vei avea un look natural. Daca iti luminezi prea mult sprancenele, vei avea o imagine falsa…

blond inchis ombreblond inchis auriublond inchis cenusiu

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies