Home FRUMUSETECoafuri 22 de coafuri simple pentru școală

22 de coafuri simple pentru școală

autor Elena Yvette
2k views 3 minute timp de citit

Vă voi prezenta o colecţie cu cele mai în trend coafuri simple pentru școală.

Primul stil care se regăsește pe lista celor mai potrivite coafuri simple pentru școală pentru care puteţi opta e tunsoarea down. Puteţi încerca orice coafură tip down, începând de la onduleuri libere sau voluminoase şi păr creţ ciufulit, până la păr drept, lins.

Coafuri pentru școlărițe 2013

Îmi imaginez că unele dintre voi vor spune: „Iarăşi coafuri down? M-am plictisit de ele.” Nu pot să cred că asta e impresia voastră despre aceste coafuri simple pentru școală fabuloase! Oricum, nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că există o gamă largă de alte opţiuni dintre care puteţi alege, cum ar fi legatul părului în coadă sau împletirea lui. Veţi obţine înfăţişarea blândă, ameţitoare şi elegantă pe care v-o doriţi, indiferent pentru care coafură optați.

Coafuri pentru școlărițe 2013

Daţi-mi voie să vă spun că dacă nu vă plac coafurile în coadă sau împletite, le puteţi transforma în cocuri sau oricare alt stil ridicat. Nu cred că asta e o noutate pentru multe dintre voi, nu? Bine, puteţi spune că a fost doar un mod întortocheat de a vă înştiinţa că tunsorile up sunt al patrulea stil prezentat în colecţia noastră de coafuri simple pentru școală.

Coafuri pentru școlărițe 2013

Pe lângă cele menţionate mai sus, mai sunt şi alte coafuri simple pentru școală pe care fetele, în general, le pot etala, cum ar fi pixie, bob, periuţă sau undercut. În ceea ce priveşte primele două, trebuie să ştiţi că vin în diferite lungimi şi stiluri care variază de la delicat şi drăguţ, la dur şi rebel. Dar să recunoaştem că, dacă comparăm stilul rebel al celor două cu cel al unei tunsori undercut sau buzz, acestea din urmă ar câştiga sigur…

Coafuri pentru școlărițe 2013

Am căzut de comun acord că toate aceste coafuri simple pentru scoala sunt aşa de fabuloase, la modă şi sexy, dar asta nu înseamnă că alegera voastră va fi mult mai grea? Cine a spus asta? Dragelor, nu vă speriaţi! Atat timp cât nu o să uitaţi să luaţi în considerare liniile feţei şi natura părului, alegerea unei coafuri sau tunsori va fi la fel de uşoară ca alegerea unei prăjituri. Ultimul lucru pe care ar trebui să îl ştiţi e că puteţi „condimenta” coafura cu orice fel de cărare sau breton.

Coafuri pentru școlărițe 2013coafuri simple pentru scoala

coafuri simple pentru scoalacoafuri simple pentru scoalacoafuri simple pentru scoala

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies