HomeFRUMUSETECoafuri Culori moderne de par

Culori moderne de par

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Vopseste-ti-parul-in-culori-moderne.jpg

„Condimenteaza-ti” imaginea cu aceste culori moderne de par pentru blonde, brunete sau roscate! Priveste cum stilistii profesionisti trec arta moderna la urmatorul nivel.

Experimenteaza o culoare subtila sau mai dramatica de-a lungul acestui sezon. Aceste idei de culori moderne de par iti ofera o introspectie in cele mai noi tehnici contemporane de vopsire. Suvitele tratate cu substante chimice pot arata netede si lipsite de viata, daca lucrezi cu produse de proasta calitate sau daca uiti sa folosesti cateva formule de protectie a culorii. Invata notiunile fundamentale de ingrijire a parului si garanteaza succesul unei transformari, programand o sedinta la stilistul tau preferat.

Daca ai curajul sa-ti vopsesti tot parul intr-o nuanta, foloseste o vopsea permanenta sau semipermanenta. Pe de alta parte, daca vrei sa vezi trecerea treptata de la o culoare la alta, experimenteaza reflexele. Aplica nuantele potrivite tenului si personalitatii tale. Verifica ideile noastre de culori moderne de par si da o vitalitate instantanee suvitelor tale!

Culori moderne de parCulori moderne de parCulori moderne de parCulori moderne de par

Colorarea in intregime a parului exprima atitudine si curaj. Aplica o vopsea durabila, de marca, daca esti pregatita pentru o schimbare dramatica. Pentru a-ti indeplini visul unei colorari, stilistul tau va combina mai multe nuante. Cere-i parerea in ceea ce priveste cautarea unei nuante provocatoare. Vizualizeaza variantele de roscat, blond si brunet, pe care toata lumea vrea sa le poarte, fara sa conteze varsta sau textura parului. Schimba nuanta ta naturala intr-o culoare uimitoare, care sa dea parului definire si stralucire naturala. Analizeaza-ti tenul si vezi care dintre aceste culori moderne de par se potrivesc tonului pielii tale.

Culori moderne de parCulori moderne de par

Culoarea parului arata uluitor cand este creata de un stilist. Folosind tehnici diferite, stilistii pot scoate la iveala ce este mai frumos din tonul de baza al culorii naturale, prin reflexe potrivite sau contrastante. Pentru un look indraznet, in voga, experimenteaza o multitudine de nuante violet, roz si roscat…

Aceste culori moderne de par vor adauga mai multa stralucire coafurii tale. Oricum, poti pastra lucrurile elegante cu un blond sau brunet, care pastreaza imaginea naturala a stilului tau. Alternativele tale de a deveni creative sunt numeroase. Mai intai, selecteaza nuanta preferata, apoi alege un stilist profesionist, care sa-ti poata garanta un look nou, actualizat!

Culori moderne de parCulori moderne de parCulori moderne de parCulori moderne de parCulori moderne de par

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed