Home FRUMUSETECoafuri Tunsori bob asimetric

Tunsori bob asimetric

autor Elena Yvette
3,5K views

Daca te gandesti la o tunsoare bob asimetric, trebuie sa tii seama de cateva lucruri inainte sa apelezi la aceasta forma. Bobul este o tunsoare populara in zilele noastre, iar bobul asimetric este o schimbare a celui clasic.

Tunsori bob asimetric

Cand alegi una dintre aceste tunsori bob asimetric, trebuie sa fii sigura de ceea ce vrei sa faci, o tunsoare care te va diferentia de restul lumii. Daca esti sigura ca te reprezinta, urmeaza aceste sfaturi pentru tunsori bob asimetric cand mergi la stilist.

Tunsori bob asimetricTunsori bob asimetricTunsori bob asimetricTunsori bob asimetric

Ia la tine cateva fotografii cu tunsori bob asimetric

Ce este fabulos in ceea ce priveste coafurile bob asimetric este ca nu sunt toate la fel, si esti nevoita sa fii cat se poate de clara cu stilistul tau. Nu este de ajuns sa-i spui ca vrei aceasta coafura. Trebuie sa-i arati fotografii care sa indice exact cat de lung vrei sa fie parul, cat de asimetrice sa fie ambele parti, daca vrei ca acestea sa fie inegale sau nu. Cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa aduci poze decupate din reviste sau imprimate de pe internet.

bob asimetric

Folosirea culorii

Poti adauga culoare noii tale tunsori, fie ca vrei ca aceasta sa fie subtila sau dramatica.  Daca esti destul de curajoasa, poti adauga culori diferite pe suvitele mai lungi. O alta varianta este sa-i ceri stilistului tau sa accentueze printr-o culoare mai inchisa sau sa aplice culori luminoase in mod strategic.

Bobul popular

Unele boburi populare asimetrice includ urmatoarele versiuni:

Scurt si rebel: Pastreaza-ti o imagine cat mai eleganta, cu o parte foarte scurta si cealalta crescand gratios.

Scurt si ondulat: Tunde-l scurt, dar pastreaza-ti valurile naturale, onduleurile incat sa personalizeze tunsoarea ta bob.

Barbie lunga si eleganta: Pastreaza partea mai scurta in dreptul maxilarului, dar lasa partea mai lunga sa-ti acopere lungimea umarului. Foloseste o placa de intins parul, pentru ca acesta sa fie cat mai elegant posibil.

Barbie lunga si inegala: In timp ce o parte a bobului poate ajunge la barbie, asigura-te ca tunsoarea o face sa para mai mica, apoi foloseste suvitele mai lungi si inegale sa evidentieze cealalta parte…

bob asimetricbob asimetricbob asimetricbob asimetric

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed