Home FRUMUSETECoafuri Învățați cum să faceți balsam de păr acasă

Învățați cum să faceți balsam de păr acasă

autor Elena Yvette
1,K views

Creaţi o apă pentru clătit minunată. Amestecaţi câte o linguriţă de ulei de ricin, oţet de malţ, glicerină, ulei de ierburi după preferinţe şi şampon. Uleiul de ricin dă volum, oţetul echilibrează pH-ul, glicerina hidratează, uleiul de ierburi lucrează ca un tonic, iar şamponul ajută la amestecarea produselor. Aplicaţi amestecul înainte de şamponare şi lăsaţi să lucreze 20 de minute.

Învățați cum să faceți balsam de păr acasă

Născociţi un balsam care adaugă strălucire şi luciu. Credeţi sau nu, ceapa şi varza dau un luciu incredibil părului. Radeţi câteva cepe şi o varză şi lăsaţi-le într-un castron de cupru peste noapte. Dimineaţa, adăugaţi câteva picături de parfum pentru a contracara mirosul de ceapă, şi câteva picături de ulei din ierburi pentru a ajuta la masare. Aplicaţi amestecul pe păr, lăsaţi să lucreze 20 de minute, apoi spălaţi bine.

Folosiţi henna pentru păr gras. Acest colorant natural ajută la imbunătăţirea părului fără să îl tragă în jos. Amestecaţi pudra de henna cu două linguri de iaurt şi un vârf de cuţit de zahăr pentru a crea o pastă. Adăugaţi apă dacă e prea groasă. Lăsaţi balsamul în păr 20 de minute, apoi clătiţi.

Henna pentru păr uscat. Pentru a hidrata şi inmuia părul, amestecaţi henna cu o lingură de ulei şi sufucient lapte cald pentru a crea o pastă. Lăsaţi în păr pentru 20 de minute înainte de clătire. Acest tratament va da părului un luciu de invidiat.

Creaţi-vă propriul balsam style-setting. Acest balsam uşor de făcut ajută părul la menţinerea unei coafuri. Amestecaţi o linguriţă de gelatină într-o cană cu apă şi clătiţi părul cu aceasta. Apoi, uscaţi cu prosopul şi coafaţi după preferinţă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed