Home Informatiile complete despre epilarea definitiva

Informatiile complete despre epilarea definitiva

autor Elena Yvette
899 views 3 minute timp de citit

Informatiile complete despre epilarea definitiva va stau la dispozitie in acest articol, pentru a va aduce la curent in detaliu tot ceea ce este necesar de stiut in cazul in care doriti sa scapati pentru totdeauna de parul inestetic.

Informațiile complete despre epilarea definitivă

Informatiile complete despre epilarea definitiva prezinta interes pentru fiecare femeie care s-a saturat sa incerce metodele obisnuite prin care poate scapa de parul inestetic si viseaza la ziua in care acesta sa dispara de tot.  Parul nedorit reprezinta o problema pentru fiecare femeie, iar viata ar fi mult mai simpla daca nu ar mai fi necesara epilarea ce lasa in urma zgarieturi, umflaturi si roseata sau urme de ceara, iar varianta cea mai potrivita pentru a scapa de toate neplacerile ar fi cea definitiva.

Informatiile complete despre epilarea definitiva

Epilarea definitiva se realizeaza cu laser si este o metoda moderna care foloseste fascicule de lumina foarte concentrate ce penetreaza foliculii de par. Lumina intens pulsata se obtine prin intermediul unui dispozitiv care utilizeaza lumina intensa ce incalzeste firul de par, fara a afecta insa in vreun fel pielea.

Pregatirea pentru epilarea definitiva

Cu sase luni inainte de inceperea unei astfel de interventii pentru eliminarea parului nedorit nu ar mai trebui folosita ceara, iar expunerile la soare ar trebui evitate. Dr. Anca Dobos a precizat ca trebuie evitate produsele agresive precum cele pentru exfoliere si este de preferat ca tratamentul sa fie aplicat pe o piele care nu a avut parte de creme, deodorante sau alte produse de cosmetica, pentru a evita iritarea sau alte consecinte neplacute.

De asemenea, trebuie evitate si apa calda sau orice expunere la o sursa de caldura, precum sauna sau sportul, iar daca aceste putine indicatii nu sunt respectate, rezultatele obtinute vor fi mult mai slabe.

Epilarea cu laser sau IPL

Aceste tipuri de epilare folosesc diferite lungimi de unda. Prima dintre ele patrunde mai adanc la nivelul pielii si este considerata o metoda mai agresiva, in timp ce IPL utilizeaza un spectru larg  de unde ale luminii si se spune ca este o varianta mult mai rapida si mai eficienta.

De cate sedinte este nevoie?

Informatiile complete despre epilarea definitiva cuprind si numarul sedintelor necesare pentru a scapa de parul nedorit. Conform medicilor, tratamentul este diferit de la o persoana la alta, iar un numar de sedinte nu poate fi stabilit inaintea unei consultari. Sedintele pot fi intre 4 si 12 saptamani, dupa fiecare dintre ele disparand circa 70 % din parul „ars”. Cu toate acestea, la cateva saptamani dupa o sedinta, parul va aparea din nou, pentru ca va firele vor creste din alte radacini, care insa vor fi indepartate la urmatoarea sedinta si tot asa, pana cand se vor elimina in intregime.

Efectele adverse nu sunt ingrijoratoare

Informatiile complete despre epilarea definitiva prezinta detalii si in legatura cu potentialele riscuri sau consecinte care pot surveni. In general, efectele negative ale epilarii definitive sunt putine si nesemnificative: in primele 48 de ore zonele se vor inrosi si vor fi putin umflate, dupa care pielea isi va recapata supletea si va deveni fina, fara urme sau alte probleme…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed