Home FRUMUSETEMachiaj Machiaj de primavara

Machiaj de primavara

autor Elena Yvette
234 vizualizari

Pentru ca primavara a venit deja, poti adauga putin din stralucirea ei si pe chipul tau, iar acum se poarta machiajele feminine, culorile naturale si textura sidefata.

Machiaj de primavara

Contur accentuat al ochilor
Daca ochii sunt conturati puternic, acest stil ramane in tendinte si reprezinta o varianta buna de a pune a-i pune in valoare mai ales pe cei verzi sau albastri.

Conturul poate fi realizat ori cu negru, pentru un efect intens, ori cu nuante de mov inchis, khaki, bleumarin sau maro. Se aplica pe pleoape fard de culoarea pielii, de nuante neutre, iar acesta poate fi aplicat totusi si dupa ce se contureaza ochii.

Apoi urmeaza conturarea pleoapei superioare, cat mai aproape de linia genelor si punand accent inspre coada ochiului. Poti folosi degetele pentru ca linia sa fie uniformizata, iar apoi se aplica mascara.

Cu acelasi creion ajungi si la pleoapa inferioara si, dupa ce termini, trebuie sa iti pastrezi buzele cand mai naturale cu ajutorul unui gloss sau ruj neutru.

Fardul in trei nuante
Pentru ca este primavara, poti profita de nuantele de violet, lila si roz, care sunt foarte potrivite mai ales ochilor caprui sau negri, deoarece aduc un aer de prospetime chipului…

Machiajul ochilor trebuie sa fie realizat cu nuante diferite, fiind recomandata utilizarea a trei farduri: unul pentru baza care se aplica pe pleoape, unul mai inchis pentru realizarea umbrelor, iar cel mai deschis, ce are rolul de a ilumina.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies