Home FRUMUSETEMachiaj Din ce sunt facute produsele de machiaj?

Din ce sunt facute produsele de machiaj?

autor Elena Yvette
3,6K views

Din ce este facut rimelul?

Un produs de machiaj foarte folosit, rimelul coloreaza, ingroasa, curbeaza si/sau intareste genele. Dar stii din ce este facut rimelul?

Din ce sunt facute produsele de machiaj?

La modul general, toate rimelurile contin aceleasi ingrediente, de la uleiuri la pigmenti si ceara. Rimelurile contin diferite tipuri de ulei, cele mai folosite fiind lanolina, uleiul de ricin, uleiul de in si alte tipuri de uleiuri minerale.

Negrul rimelului este obtinut prin folosirea negrului de fum. Pigmentul maro este dat de oxizii de fier, in timp ce albastrul este dat de albastrul ultramarin.

Nu in ultimul rand, rimelul contine ceara, cateva dintre cele mai cunoscute tipuri de ceara: ceara de albine si ceara de parafina. Incearca Lancome Hypnose Precious Cells Magnified Volume Cream Mascara 01 Densifying Black, un rimel de calitate, fara parabeni.

Din ce este facut rujul?

Rujul este un produs indispensabil oricarei femei. Fie ca este colorat in rosu luminos, roz piersica sau purpuriu, rujul ramane unul dintre cele mai remarcabile si folosite produse cosmetice.

Ingredientele din ruj sunt, de obicei, uleiuri, ceara, pigmenti, antioxidanti si emolienti. Cele mai multe rujuri sunt facute din ceara de albine, ceara de candelila, vaselina, lanolina si ceara de carnauba.

In timp ce rujurile rezistente au silicon, cele sclipitoare pot contine ulei de peste si perle sintetice. Cauti un ruj delicat, rezistent? Poti alege Clinique Long Lasting Lipstick Set, care va sta pe buze ore intregi fara sa creeze daune.

Din ce este facut dermatograful?

Dermatograful a fost folosit inca din vremurile antice si inca mai este un produs popular in zilele noastre. Ingredientele principale ale dermatografului, fie creion, crema sau lichid, sunt ceara, pigmentii si componente filmate.

Odata foarte popular, dermatograful fard este interzis in SUA, din cauza efectelor daunatoare asupra sanatatii, de exemplu saturnismul.

Un dermatograf de incredere este Yves Saint Laurent Eyeliner Moiré, rezistent si stralucitor.

Din ce este facut fondul de ten?

Magazinele de frumusete sunt pline de multe tipuri de fonduri de ten: lichid, spuma si pudra. Ca rezultat, ingredientele lor variaza semnificativ. De exemplu, fondurile de ten lichide sunt, de obicei, confectionate din uleiuri sau ceara, ca petrol si ulei mineral si pigmenti. Oricum, ingredientul principal este pudra de talc, combinata cu pigmenti…

Daca vrei un fond de ten 100% natural, incearca Perricone MD No Foundation, un produs fara parabeni, cu proprietati avansate anti-imbatranire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed