HomeFRUMUSETECosmetica Gene false pentru nunta

Gene false pentru nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Gene-false-pentru-nunta.jpg

Tot mai multe mirese isi doresc sa aiba gene mai lungi si mai dese si apeleaza la gene false pentru ziua nuntii lor, pentru a atrage atentia tuturor asupra ochilor.

Genele false au avantajul de a face si o mireasa mai matura sa para mai tanara. Va oferim in continuare trei tipuri de gene false. Tu alegi gene false in functie de urmatoarele intrebari:

1.    Cat vrei sa reziste?
2.    Cat de naturale vrei sa arate?
3.    Cat vrei sa cheltui pentru achizitionarea lor?

Variante de gene false

Banda de gene false (usor de folosit si ieftine)
Sunt cam de unica folosinta. Sunt usor si rapid de aplicat, iar rezulatul este: gene lungi si dese. La sfarsit foloseste demachiant pentru a le indeparta.

Gene temporare individuale (pentru un aspect mai natural)
Genele individuale se aplica pentru un aspect mai natural. Pot dura pana la doua sau trei zile de la aplicare si se indeparteaza ca benzile.

Insertii de gene semi-permanente (durabile si par naturale)
Aceste gene sunt durabile. Sunt rezistente la apa si dureaza pana la doua luni de la aplicare. Se aplica individual pe radacina fiecarei gene. Sunt usoare si efectul creat este de gene lungi, dese si foarte naturale. Trebuie sa fie aplicate cu 48 de ore inaintea nuntii…

Exista posibilitatea ca dupa trei saptamani sa inceapa sa se rupa. In acest caz, trebuie indepartate de un profesionist, pentru a nu rani genele tale naturale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed