Home FRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii moderne | Manichiuri moderne

Modele de unghii moderne | Manichiuri moderne

autor Elena Yvette
2,5K views

Femeia moderna de astazi cunoaste bine importanta unor unghii frumos colorate. Asadar, daca ceea ce cauti sunt idei de modele de unghii moderne care sa se potriveasca stilului tau, verifica urmatoarele modele si alege-l pe cel preferat.

Modele de unghii moderne

Faptul ca niste unghii impecabile pot crea un look perfect intr-o clipa nu mai este o noutate, dar pentru ca exista atat de multe optiuni, iar fiecare sezon vine cu alte modele de unghii moderne, am decis sa formam o selectie de modele din care sa te poti inspira.

In acest sezon, cand vine vorba de modele de unghii moderne si infrumusetarea manichiurii, cele mai populare sunt tonurile de rosu, purpuriu, albastru, verde, dar si cele neutre. Acesti pigmenti fabulosi arata minunat aplicate simplu pe unghii, dar daca vrei sa fii diferita, urmatoarele detalii iti va scoate in evidenta modelul dorit.

Modele de unghii moderne

unghii moderne

Imprimeurile grafice arata fabulos cand sunt create folosind tehnici potrivite, asadar asigura-te ca ai un instrument de punctat bun (sau o scobitoare ori ac pentru unghii) si o pensula pentru a te ajuta sa creezi cele mai frumoase detalii pe unghiile tale. Punctele, stelele, liniile, imprimeurile animale sunt doar cateva dintre detaliile care iti vor face mainile sa straluceasca. Poti crea aceste modele de unghii moderne pe unghiile naturale sau peste culoarea preferata, incat orice metoda iti va aduce admiratie.

unghii moderneunghii moderne

Modele de unghii moderneModele de unghii moderneModele de unghii moderneModele de unghii moderne

Retine ca un contrast cu cat e mai mare, cu atat va fi mai vizibil rezultatul, asadar alege sa etalezi nuantele de sezon preferate.

Modelele asimetrice sunt foarte cunoscute si pot sa iti scoata in evidenta manichiura. Exista numeroase metode de a purta o culoare asimetrica, asadar alege sa incorporezi o colorare pe jumatate pe fiecare deget si sa colorezi unghia inelarului, pe cea din  mijloc si/sau pe cea de la degetul mare folosind o culoare si o imprimare grafica si pastreaza restul unghiilor simple in alte nuante sau culori in degrade. Rosul, auriul, purpuriul, culorile neutre si vernilul sunt nuante care trebuie purtate, deci alege sa creezi cel mai modern model asimetric, folosind pigmentii si modele de unghii moderne preferate…

Modele de unghii moderneModele de unghii moderneModele de unghii moderne

Sclipiciul si diverse accesorii elegante pot fi solutiile perfecte pentru niste unghii stralucitoare si, din fericire, aceste accesorii vin in forme, marimi si culori variate. Aplica perle dragute, pietricele subtiri si alte detalii peste oja preferata si permite stralucirii lor sa dea stralucire unghiilor tale. Aplica praf sclipitor sau perle/pietricele peste oja umeda sau peste un lac si permite sa se usuce, pentru a se aseza bine pe unghie; la final, aplica cu un lac transparent.

Modele de unghii moderneModele de unghii moderneModele de unghii moderneModele de unghii moderne

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed