HomeHoroscopcompatibilitate zodii 3 zodii dau lovitura! 4 vor avea de suferit!

3 zodii dau lovitura! 4 vor avea de suferit!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
3 zodii dau lovitura! 4 vor avea de suferit!

Perioada care urmează se anunță a fi una destul de tumultuoasă pentru nativii din patru zodii și foarte bună pentru cei din alte trei. Așadar, haideți să vedem cine va râde și cine va plânge!

Leu

Din cauza stresului care este pe umerii lor, nativii Leu vor avea de suferit mult și bine de aici înainte. Orele de somn pierdute și nivelul de stres la care au fost supuși vor începe să își spună cuvântul, iar sănătatea lor va începe să le dea semne că ceva nu este bine.

Vor avea de suferit destul de mult din această cauză, deoarece, din cauza stărilor prin care vor trece, nu vor putea să se concentreze așa cum trebuie, iar sarcinile de la locul de muncă nu vor fi îndeplinite așa cum trebuie.

Capricorn

O ceartă în cuplu riscă să strice tot ceea ce ei și partenerul au construit până acum. Orgoliile nu le vor da pace și, din cauza nervilor cu care se vor confrunta, le va fi aproape imposibil să se stăpânească. Nici partenerul lor de viață nu se va lăsa mai prejos și va spune și el tot ceea ce îl deranjează.

Își vor adresa unul altuia cuvinte grele, iar cearta se va termina în lacrimi. Vor trece destul de greu peste, iar împăcarea va veni la fel de greu, deoarece suferința care le va fi făcută nu va putea fi uitată așa repede.

Rac

Trădarea unui prieten va fi suficientă pentru a sfâșia inima Racului, iar acest lucru îl va marca pe nativi destul de tare. Chiar persoana pe care o considerau ca fiind cea mai apropiată îi va trăda și nu vor putea trece repede peste acest lucru.

Încrederea lor va fi zdruncinată și, pentru o bună perioadă, vor fi nevoiți să învețe să accepte durerea care le-a fost provocată. Își vor reveni în mod sigur, dar va dura ceva vreme până când se va întâmpla acest lucru.

Fecioară

S-au izolat mai mult decât era nevoie în ultima vreme, iar acum vor începe să suporte consecințele. S-au distanțat mult prea mult de familie, prieteni, colegi, deoarece aveau nevoie de timp pentru ei înșiși.

Au preferat să nu mai socializeze cu ceilalți așa cum o făceau înainte, iar acum stările de anxietate și de depresie sunt cele care le dau târcoale.

Berbec

Dragostea le surâde nativilor Berbec și vor începe o relație nouă. Vorbesc de ceva vreme cu cineva, iar curiozitatea le-a fost stârnită. Pare că au multe lucruri în comun cu acea persoană, iar acum s-au decis că este momentul să facă pasul cel mare.

Povestea de iubire pe care o vor începe astăzi va fi una care îi va face extrem de fericiți pe nativii Berbec, iar starea lor de bine va înflori.

Scorpion

De multă vreme aveau în cap o idee de afacere, iar astăzi vor da lovitura. Vor reuși să pună totul la punct și se vor apuca de treabă. Ideea pe care au avut-o este una extrem de profitabilă, iar aceste rezultate se vor vedea chiar din primele săptămâni.

Cu mintea lor ageră și devotamentul care îi caracterizează, ideea lor nu va fi doar una profitabilă, ci va avea tendința de a se extinde.

Săgetător

După ce au muncit din greu și după ce au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a se face remarcați, iată ca nativii Săgetător vor da lovitura la locul de muncă…

Indiferent dacă va fi vorba de o promovare sau un loc de muncă nou, nativii Săgetător vor avea parte de o surpriză din punct de vedere profesional.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed