Homecompatibilitate zodii Ce nu acceptă zodiile: Racii nu acceptă să fie controlați

Ce nu acceptă zodiile: Racii nu acceptă să fie controlați

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Ce-nu-accepta-zodiile.jpeg

Fiecare persoană are lucruri care o deranjează și pe care pur și simplu nu le poate accepta. Este greu să ne dăm seama ce îi deranjează pe ceilalți. Însă, astrele te ajută să îți faci o idee cu privire la acest subiect.

 1. BERBEC

Pe Berbeci îi deranjează să piardă, fie că e vorba de lucruri, funcții sau chiar persoane. Pur și simplu ei nu suportă să fie pe locul al doilea, așa că vor da totul pentru a câștiga, își vor da silința și își vor pune în valoare toate atuurile.

 1. TAUR

Taurul cel calm și calculat își poate pierde cumpătul când este în criză de timp și resurse. Presiunea îl poate transforma și își poate ieși de minți, nu acceptă astfel de condiționări. Totul trebuie făcut în condițiile sale.

 1. GEMENI

Ce nu acceptă persoanele aflate sub semnul Gemenilor? Comunul, obișnuința și rutina par să le dea de furcă. Persoanele acestea sunt mereu în căutarea aventurii și fug de cei care sunt prea serioși, riguroși și tăcuți.

 1. RAC

Racii cei sensibili nu acceptă să fie controlați și să li se zică ce să facă. Ei trebuie să facă lucrurile în ritmul lor, nu le place să fie grăbiți și în nici un caz să se pună presiune pe asta. De asemenea, pentru fiecare gest și lucru pe care îl duc la bun sfârșit, Racul trebuie apreciat și lăudat.

 1. LEU

Leilor le este greu să accepte singurătatea. Pentru ei, singurătatea este echivalentă cu lipsa de atenție din partea celorlalți și nimic nu îi deranjează mai mult ca oamenii care nu au timp de ei. Ei vor să fie ascultați, iar dacă ceilalți nu le stau la dispoziție, o vor lua personal și vor face o dramă din asta.

 1. FECIOARĂ

Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu acceptă ca lucrurile să fie făcute cu superficialitate. Ei sunt persoane calculate, ordonate, care trebuie să planifice tot până în cele mai mici detalii. De aceea, nu acceptă ca ceilalți să fie dezordonați, impulsivi. Dacă ai de a face cu o Fecioară, fă-ți treaba ca la carte și, eventual, inspiră-te și de la ea. Acestor nativi le place să fie considerați modele.

 1. BALANȚĂ

Balanțele sunt persoane foarte echilibrate și foarte drepte, le place egalitatea. De aceea, acești nativi nu acceptă nedreptățile, indiferent de contextul în care apar. Vor protesta în cazul în care descoperă un astfel de eveniment, chiar dacă nedreptatea apare în cazul lor sau în cazul altora.

 1. SCORPION

Scorpionul nu acceptă situațiile în care nu deține controlul. Îi plac provocările, dar nu în acest mod. Preferă să rămână în zona lui de confort și vrea ca lucrurile să se desfășoare după placul său. Ei bine, în viață nu e așa tot timpul, dar el evită pe cât poate situațiile neașteptate, oamenii care sunt imprevizibili și orice îi tulbură lui pacea interioară.

 1. SĂGETĂTOR

Săgetătorului îi este greu să accepte anumite constrângeri legate de locul de muncă sau chiar de relația de cuplu. Nu îi plac rutina și regulamentele stufoase. Preferă să aibă un loc de muncă relaxant, unde să fie înconjurat e oameni deschiși. Îl sperie rutina, obișnuința și lucrurile făcute de multe ori. Lui îi plac spontaneitatea și imprevizibilul.

 1. CAPRICORN

Pe de altă parte, Capricornii sunt adepții lucrurilor bine planificate, ai rutinei bine stabilite. Nu acceptă situațiile neașteptate, persoanele imprevizibile și să ia decizii importante într-un timp foarte scurt.

 1. VĂRSĂTOR

La fel ca în cazul Balanțelor, Vărsătorii nu acceptă să li se facă nedreptăți. Vărsătorul este mai egoist, va reacționa doar în cazurile în care este implicat. Nu îi plac situațiile în care se fac diferențieri, îi place să i se vorbească de la egal la egal. Nu acceptă constrângerile legate de reguli, îi place libertatea…

 1. PEȘTI

Peștii nu acceptă persoanele schimbătoare, cu două fețe. Nativul din Pești a avut mulți prieteni falși și nu mai vrea să aibă de a face cu astfel de oameni. De aceea, preferă să analizeze oamenii și apoi să se apropie de ei. Să fie mințit este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed