HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie! Capricornii preferă street style

Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie! Capricornii preferă street style

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.3K views 3 minute timp de citit
Ce stil vestimentar ti se potriveste in functie de zodie

Iată ce spune semnul tău zodiacal despre personalitatea ta și ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de acesta!

Balanță. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt persoane extrem de muncitoare și devotate realizărilor lor profesionale însă luptă să creeze un echilibru între muncă și viață personală. Având în vedere că aceștia vor să fie pregătiți indiferent unde vor ajunge, stilul clasic li se potrivește în orice situație.

Taur. Posesorii semnului zodiacal al Taurului sunt persoane caracterizate de faptul că le place să urmeze trendurile în materie de modă însă să și descopere permanent combinații interesante. Tocmai din acest motiv, nativilor Taur li se potrivește stilul creativ, deoarece acesta le permite să se exprime.

Gemeni. Persoanele din zodia Gemeni sunt caracterizate de faptul că nu pun preț pe haine mai mult decât ar trebui, astfel că impresia pe care vor să o creeze cu ajutorul vestimentației este cea a unei persoane blânde și sociabile. Din acest motiv, femeilor li se potrivește stilul feminin, iar bărbaților, cel casual.

Rac. În cazul nativilor Rac, vorbim despre persoane active care sunt mai mereu pe drumuri și care, de obicei, au o preferință pentru a rezolva lucrurile din mers. Acestora li se potrivește stilul natural.

Leu. Nativii Leu sunt persoane cărora le place să epateze cu ajutorul ținutei, dar și al comportamentului, așa că stilul vestimentar potrivit pentru aceștia este stilul dramatic. Acest stil este un instrument la care apelează adesea persoanele cărora le place să fie în centrul atenției.

Fecioară. În ceea ce îi privește pe nativii Fecioară, stilul vestimentar care îi reprezintă cel mai bine este stilul elegant, deoarece au o personalitate impunătoare, iar prin comportamentul lor denotă candoare și meticulozitate.

Balanță. Persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Balanței sunt mai degrabă reprezentative pentru stilul clasic, deoarece sunt persoane calculate și cu opinii atent construite care, de regulă, sunt de necombătut.

Scorpion. Nativii Scorpion rezonează foarte bine cu stilul creativ, existând o compatibilitate totală între acesta și personalitatea lor jovială și permanent dornică de a experimenta diversitatea în toate formele care li se pun la dispoziție.

Săgetător. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt persoane cărora li se potrivește foarte bine stilul clasic-casual deoarece sunt persoane cu simț practic și, de asemenea, sunt persoane de încredere.

Capricorn. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, stilul vestimentar care îi recomandă este street style, deoarece personalitatea lor reflectă apetitul crescut pentru distracție și afinitatea de a fi mereu în mijlocul oamenilor.

Vărsător. Contrar așteptărilor conform cărora Vărsătorii ar fi mai compatibili cu stilul clasic, trebuie să știți că cel mai bine îi aranjează stilul office, care denotă faptul că sunt persoane cu credibilitate, persoane a căror prezență nu trece neobservată…

Pești. O altă zodie a cărei personalitate se potrivește perfect cu stilul vestimentar este zodia Pești, căreia cel mai bine îi stă elegant îmbrăcată. Peștii sunt prin excelență persoane rafinate care pun preț pe imaginea lor în societate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed