HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 4 zodii dependente de sala de fitness

HOROSCOP: Top 4 zodii dependente de sala de fitness

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views 3 minute timp de citit

Fiecare dintre noi este obsedată de felul în care arată și încearcă mereu să se mențină într-o formă bună. Tocmai din această cauză unele dintre noi aproape că și dorm în sala de fitness.

Află care este topul celor patru zodii care sunt dependente de sala de fitness și nu ar mai ieși de-acolo.

  1. Gemeni

Deși nu ești o fană înrăită a mișcării și exercițiilor fizice, practici sportul pentru a avea o stare bună de sănătate și a evita apariția kilogramelor în plus. Îți place să ai o condiție fizică mai bună și petreci suficient timp la sala de fitness, pentru a te asigura că o ai și dorești să o menții cât mai mult timp.

Chiar dacă nu ești tipul care trage de fiare, ședințele de yoga sau cele de pilates sunt mereu binevenite.

  1. Leu

Probabil că nu pui preț pe mișcare numai pentru a avea o sănătate de fier, dar este și acesta un lucru pe care-l ai în vedere. Pentru tine, aspectul fizic și admirația celor din jur par să fie motivele cruciale pentru care petreci atât timp la sală.

Nu optezi pentru exerciții foarte complexe sau care sunt dificile, dar antrenamentele cardio nu lipsesc niciodată din programul tău zilnic. Dacă nu gășești o bicicletă disponibilă atunci când mergi la sală, vei încerca să te strecori la orele de zumba care sunt organizate în acele momente.

  1. Rac

Atât aspectul fizic, cât și sănătatea ta sunt motivele pentru care optezi să petreci majoritatea timpului tău la sală. Nu ții neapărat să slăbești, dar accelerezi din această perspectivă atunci când ai trecut peste sărbători și ai acumulat câteva kilograme în plus. Pentru tine, sunt mai importante condiția fizică și rezistența de care ai nevoie, motiv pentru care optezi mereu pentru acele exerciții care te ajută în această direcție.

Fiind o zodie de apă, dacă nu reușești să mai prinzi loc liber în sala de fitness, cu siguranță vei merge la cea mai apropiată piscină pentru a putea înota câteva minute.

  1. Vărsător

Iată și capul acestei liste, chiar dacă a fost lăsat la final cu scopul de a vă surprinde, femeia Vărsător pare a fi cea mai dependentă de timpul pe care-l petrece în sala de fitness.

Fiind o fire energică și care nu pare să stea nici măcar o clipă fără a face ceva util, nativa acestei zodii va încerca să aloce cât mai mult timp mișcării și exercițiilor fizice. Nu consideră că doar un anumit tip de mișcare sau exercițiu este suficient pentru a ajunge la formele dorite, fapt pentru care aceasta încearcă să îmbine mai multe tipuri, pornind de la cele cardio și oprindu-se cu trasul de fiare și greutăți.

Chiar și atunci când este în concediu ea organizează tot felul de drumeții pentru a se afla în mișcare și a-și putea antrena organismul…

Dacă nu te-ai identificat printre aceste zodii, să nu te consideri o persoană leneșă, cu siguranță și tu depui eforturi și mișcarea necesară și să nu uităm de sesiunile intense de cardio pe care le faci atunci când mergi la shopping!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed