Home compatibilitate zodii De ce este specială zodia Săgetător: este cel mai optimist și fericit semn din zodiac

De ce este specială zodia Săgetător: este cel mai optimist și fericit semn din zodiac

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2k views 4 minute timp de citit
De ce este speciala zodia Sagetator

Sub semnul Săgetătorului s-au născut de-a lungul timpului diverse personalități care au marcat omenirea, precum Nostradamus, Beethoven, Winston Churchill sau Brad Pitt.

Este oare o simplă coincidență sau acest semn de Foc este cu adevărat special? Conform astrologilor, Săgetătorii au câteva caracteristici care îi deosebesc de celelalte semne din zodiac și care îi fac atât de speciali:

  • Săgetătorul este cel mai optimist și fericit semn din zodiac, deoarece este guvernat de planeta Jupiter, cea mai mare planetă din Sistemul Solar, care este totodată planeta fericirii, a încrederii și a energiei. Fiind călătorul zodiacului, toți cei care s-au născut sub semnul Săgetătorului sunt spirite libere, optimiste, deschise la minte și ambițioase!
  • Săgetătorii se simt în largul lor în spațiile deschise, unde pot întâlni aventura și emoțiile fără de care nu își concep existența. Săgetătorii sunt oameni foarte determinați, care adoră să se implice în diverse activități și au hobby-uri variate. Își setează de fiecare dată obiective mărețe și, chiar dacă vor eșua, aceștia nu se vor lăsa doborâți, ci vor transforma eșecul într-o lecție din care ei vor învăța și îi vor inspira pe toți cei din jurul lor.
  • Fiind cunoscut ca un semn al înțelepciunii și adevărului, Săgetătorul preferă să zică lucrurilor pe nume fără a ambala frumos mesajul pe care dorește să îl transmită și nu are remușcări pentru acest lucru. Sunt oameni sinceri, care militează pentru adevăr și reușesc să insufle și celor din jur principiile lor.
  • Săgetătorii sunt printre cei mai inteligenți oameni din lume, având o minte ascuțită și un spirit însetat al cunoașterii. Sunt capabili să lucreze în orice domeniu, unde se vor face remarcați cu siguranță. Sunt capabili de a citi oamenii de la prima întâlnire, iar intuiția lor este una admirabilă, pentru că îi înșală rareori. Sunt foarte greu de păcălit și n-ar trebui să le subestimezi niciodată capacitatea de a fi cu zece pași înaintea ta. S-ar putea să ai o surpriză!
  • În relațiile sociale, aceștia sunt oameni pe care te poți baza, reușind să devină prieteni loiali la care poți apela în orice moment. Aceștia nu vor da înapoi de la nimic și vor fi lângă tine în orice situație, indiferent de gravitatea acesteia. Consideră-te norocos dacă ai lângă tine un Săgetător, pentru că aceștia sunt cu adevărat unici!
  • În relațiile sentimentale, Săgetătorii sunt plini de contradicții. Fiind simbolizați de centaur, creatura mitică jumătate om-jumătate cal, aceștia sunt guvernați atât de instinctul animalic, cât și de rațiune. Chiar dacă aceștia sunt mereu în căutarea inspirației divine, uneori vor ceda „plăcerilor pământești”, fiind cunoscuți drept libertinii zodiacului. Vor tânji însă mereu după sufletul-pereche, iar dacă îl întâlnesc, se vor implica profund.
  • Pentru că este un semn de Foc, săgetătorul „se va arunca” în necunoscut cu viteza și forța unui tren. Fiind un spirit foarte pasional și entuziasmat, acesta este incitat de tot ceea este nou și interesant. Astfel, are nevoie de un partener cu destulă viziune care să îl încurajeze, dar și destul de temperat, ca să îi mai domolească temperamentul.
  • Toate aceste trăsături morale ale Săgetătorilor sunt completate de faptul că sunt și la nivel fizic foarte atractivi.
  • Femeile sunt înzestrate cu un adevărat sex-appeal, iar faptul că nu sunt doar frumoase, ci și extrem de inteligente, fac din femeile născute sub semnul Săgetător oameni extrem de charismatici pe care ți-i vei dori în viața ta.
  • Nici bărbații nu se lasă mai prejos, aceștia fiind atrăgători, inteligenți și cu un simț al umorului bine dezvoltat…

Săgetătorii sunt cu adevărat nativi speciali, care vor aduce atât pasiune, cât și rațiune în viața ta. Ai grijă să îi prețuiești la adevărata lor valoare!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies