Destinații pentru vacanță în funcție de zodia ta

Share

Se apropie primăvara și cu siguranță ați început deja să vă plănuiți excursiile. Majoritatea dintre voi a ales marea din dorința de a avea un bronz cât mai proeminent anul acesta. Chiar dacă pentru unele persoane pare putin ciudat faptul că nu toată lumea alege ca destinație de excursie marea, acest lucru este absolut normal.

Astrele au un rol hotărâtor în ceea ce privește deciziile noastre. Deoarece semnele zodiacale sunt împărțite pe cele mai importante surse ale vieții, la fel sunt împărțiți și oamenii care se nasc sub aceste semne.

Zodiacul este împărțit în patru elemente esențiale ale vieții, astfel este mai ușoară alegerea unei destinații pentru vacanță în funcție de zodia ta.

Semne de AER

BALANȚĂ

Balanțele sunt persoane romantice și știu să aprecieze frumosul. Sunt sociabile și liniștite. De aceea, nativilor din zodia Balanță le plac locurile însorite și unde se pot relaxa în totalitate. Le place să stea în briza mării, astfel că locurile preferate de această zodie sunt: Insulele Caraibe, coastele Spaniei și Istanbulul, unde pot petrece ore în șir în piețele de mirodenii.

GEMENI

Gemenii sunt aventuroși si le place la nebunie mișcarea. Deoarece se află sub semnul de Aer, ei se simt bine la munte, la cote înalte unde aerul este curat și pot privi lumea în adierea vântului. Destinațiile pentru vacanță pentru zodia Gemeni sunt: Aspen, SUA; Cortina D’Ampezzo, Italia; Mont Tremblant, Canada.

VĂRSĂTOR

Persoanele născute sub semnul zodiacal Vărsător sunt persoane curioase și iubitoare. Acestea preferă vacanțele în locuri noi, nemaivăzute. Le place să descopere și să cunoască multe locuri frumoase. Locul unde femeile Vărsător s-ar simți cel mai bine sunt: Berlin, Amsterdam și Londra.

Semne de APĂ

RAC

Femeia Rac se simte cel mai bine atunci când îmbină romantismul și confortul. Acesteia îi place să meargă în locuri unde poate admira frumusețile naturii și se poate bucura de sunetul apei. Racul se simte ca acasă în destinații ca: Veneția, Grecia și Insulele Canare.

SCORPION

Nativii născuți în zodia Scorpion sunt mereu activi și dinamici. Principala lor caracteristica este misterul, deoarece sub atitudinea pozitivă par să ascundă mereu ceva. Scorpionii adoră peisajele exotice și relieful variat, astfel că destinațiile perfecte pentru aceștia sunt: Turcia, Sardinia sau Insulele Maldive.

PEȘTI

Cum le sugerează și numele, cei născuți sub zodia Pești sunt reprezentații semnului de Apă. Aceștia sunt visători și le place să reflecteze asupra vieții de zi cu zi. De obicei, ca destinații aleg locurile religioase unde pot fi calmi si relaxați. Unul dintre locurile preferate de aceștia este Japonia, unde oportunitățile de relaxare sunt numeroase.

Semne de PĂMÂNT

CAPRICORN

Nativi din această zodie sunt rezervați și strategici, ei își fixează mereu obiective pe care sunt determinați să le atingă. Sunt persoane ocupate, dar când vine vorba de alegerea unei destinații, aleg să meargă în locuri unde își pot lua gândul de la muncă. Printre aceste locuri se numără sudul Australiei și sudul Africii.

TAUR

Taurii sunt cunoscuți pentru perseverența și stabilitatea lor. Aceștia iubesc luxul și au un simț artistic bine dezvoltat, de aceea vor aprecia mereu o clădire istorică bine păstrată sau un monument arhitectural modern. Aceștia pot călători și în Egipt, dar și în Marea Britanie, se vor simți la fel de bine în ambele locuri.

FECIOARA

Fecioarele sunt persoane perfecționiste și bine organizate, cărora nu le place riscul. Își planifică excursiile din timp în locuri în care pot să fructifice fiecare oră din zi. Un asemenea loc este Roma, orașul de care se vor îndrăgosti în clipa în care au ajuns acolo.

Semne de FOC

BERBEC

Berbecul este primul semn zodiacal și totodată un semn de Foc, de aceea destinațiile de vacanță trebuie să fie mereu însorite. Femeile născute sub acest semn sunt pasionale și aventuroase. Acestea adoră să fie răsfățate și să fie mereu în centrul atenției. Locurile în care acestea călătoresc cel mai des sunt: Dubai și Maroc.

LEU

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt puternice și hotărâte. Sunt extrovertite si sociabile, din această cauză cele mai vizitate destinații pentru vacanță sunt locurile aglomerate, pline de oameni cu care acestea pot comunica. Printre aceste locuri se numără New York, Paris sau Tokyo…

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este caracterizat prin spirit liber și independent. Nativilor din această zodie le place să exploreze și să petreacă timpul liber în natură. Sunt atrași și destinații culturale și educaționale. Destinația perfectă pentru aceștia este Creta sau Grecia.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news