Top 3 cele mai prefăcute zodii

Share

Sinceritatea este unul dintre lucrurile cel mai greu de găsit în ziua de astăzi și, în viața de zi cu zi, această calitate este una dintre cele mai importante. Așadar, iată care sunt cei mai prefăcuți trei nativi!

Leu
Leii sunt nativii cei mai prefăcuți. Aceștia, de cele mai multe ori, sunt extrem de duplicitari, deoarece răstălmăcesc lucrurile pe care le spun persoanele din jur, în așa fel încât să fie în avantajul lor, mai ales într-o ceartă.

Gemeni
Nativii Gemeni, cum era de așteptat, au două fețe. Nu de puține ori, acești nativi se poartă frumos cu o persoană, după care, la scurt timp, încep să o vorbească de rău, deși nu ar da niciun semn că ar avea ceva de împărțit cu ea.

Pești
Peștii sunt a treia cea mai prefăcută zodie, deoarece acești nativi au un orgoliu foarte mare care nu le dă voie să fie sinceri nici măcar cu propria persoană. Acești nativi au foarte multe complexe și frustrări, care nu fac nimic altceva decât să îi determine să îi mintă pe toți cei din jur.

Berbec
Nativi Berbec nu suportă minciuna. Nimic nu este mai important decât adevărul și țin cont de acest lucru la fiecare pas, evitarea minciunii fiind una dintre regulile după care se ghidează în viață.

Taur
Taurii nici nu știu ce înseamnă minciuna. Aceștia preferă un adevăr dur spus în față, decât o minciună frumoasă pentru a face realitatea mai ușor de suportat.

Rac
Racii sunt niște persoane reale, deoarece sunt firi extrem de sensibile. Aceștia vor să li se spună adevărul și fac și ei acest lucru, la rândul lor, dar într-un mod mai subtil, pentru a nu răni sentimentele celor din jur.

Fecioară
Fecioarele sunt persoane pure, blânde, care vor să trăiască în pace și în armonie. Acest lucru înseamnă că nimeni și nimic nu îi poate face să mintă și vor spune mereu lucrurilor pe nume.

Balanță
Balanțele nu vor fi niciodată prefăcute, deoarece sunt firi raționale și care gândesc totul înainte. Vor să se asigure de fiecare dată că fac lucrurile așa cum trebuie, iar sinceritatea este cheia succesului.

Scorpion
Scorpionii sunt cei mai puțin prefăcuți din tot zodiacul, ba chiar deloc. Aceștia nu suportă oamenii prefăcuți și, sub nicio formă, nu se vor număra și ei printre aceștia.

Săgetător
Săgetătorii sunt firi extrem de directe și de sincere. Nu le pasă de consecințe, atât timp cât trebuie să spună adevărul și nu se vor opri niciodată din a face dreptate, chiar dacă acest lucru înseamnă să fie brutal de sinceri.

Capricorn
Capricornii prețuiesc foarte tare lucrurile și persoanele reale, ceea ce înseamnă că prefăcătoria nu are ce să caute în viața lor. Aceștia nu lasă în viața lor astfel de lucruri, indiferent ce s-ar întâmpla…

Vărsător
Nativii Vărsător sunt și ei persoane sensibile, care sunt mult mai rănite atunci când sunt mințite decât atunci când li se spune un adevăr dureros. Preferă a doua variantă, deoarece nu vor să fie mințiți sau înșelați, iar prefăcătoria nu va face parte din viața lor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news